2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام تاپیک زدم کسی جوابمو نداد من میخواستم این ماه آی وی اف کنم از وسطای خوردن ال دی ب لک بینی   ...

عزیزم خیلیامون با ال دی لک داشتیم به دکترت بگو شاید داروی مکملی برات تجویز کنه.....

برا من با شروع لک بینی استروژن کنژوگه ۱/۲۵ میداد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوال توی نوروز مراکز ناباروری باز هستند؟من مرکز ناباروری اصفهان میرم , اگه بخوام برم تو سی ...

عزیزم از مرکزت بپرس معمولا نیستن.. ...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمای که الان نی نی دارید میشه بگید تا چه مدت نمیشه نزدیکی داشت 

ما کلا نداشتیم....

تا دو ماه بعد زایمان.....

سلام به همه خواهرای گلم. حالتون چطوره؟ میشه منم تو جمعتان بپذیرید؟؟😊 با توکل به خدای بزرگ منم شنبه میرم برای سونو و شروع میکرو.بار اولم هست. اما کلی مشکل دارم و داغون😅 آندومتریوز دارم و ذخیره تخمدان خیلی کم...اما امیدم به خداست ..

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

راستی یه سوال....اینجا کسی داشتیم با آندومتریوز باردار شده باشه؟ من تازه فهمیدم آندو دارم انگار خیلی چیز وحشتناکیه😓 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
سلام خانووم ها.یه سوال مهم نمونه اسپرم تا چند دقیقه تو دمای محیط زنده میتونه بمونه .اگه دقیق میدونی ...

سلام عزیزم تا سی دیقه بمونه مشکلی نیس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یعنی همه ندارن تا اخرش ؟ یه کار خطرناک انجام دادم خدا خودش بهم رحم کنه

عزیزم تو سه ماهه آخر بارداری نزدیکی هرچی کمتر باشه بهتره تو ماه آخرم مطلقا نداشته باشی بعد زایمانم از زمانیکه خودت فک کنی آماده ای یعنی تقریبا یه ماه بعد زایمان

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خیلی شلوغه ولی خیلی باهوش بودی اینویادم می مونه اگه رفتم منم همینومیگم ببخشیدشنامشکلتون چیه 

نازی جون من یه لولم بستس ذخیرم یخورده پایینه و اف اس اچ یخورده بالا ک فک کنم نشونه نارسایی زودرس تخمدان باشه

دوستان یه سوال توی نوروز مراکز ناباروری باز هستند؟من مرکز ناباروری اصفهان میرم , اگه بخوام برم تو سی ...

تو مرکزی که من میرم به در و دیوارش اطلاعیه زده اند که بدون هماهنگی با دکتر و مرکز هیچ دارویی برای شروع سیکل نخورید.چون به تعطیلات نوروزی میخوره. شما هم حتما یه سوال بکن و بعد شروع کن

من ناامید نمیشم اصلا .خیلی ضجر میکشم.دیگه جایی برا تزریق آمپول ندارم تموم تنم قرمز شده و دردناک ولی ...

انشاءالله نی نی ت سرحالو سالمه و با دل خوش و سلامتی میاد بغلت ثمین جان

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت آناجون مهربون که عشق هممونه و ناز دخترش دعا میکنیم

یعنی همه ندارن تا اخرش ؟ یه کار خطرناک انجام دادم خدا خودش بهم رحم کنه

والا من اکثر دوستانی که باهاشون تبادل اطلاعات داشتیم میدونم تقریبا اکثریت نداشتن......

عزیزم برا همه خطرناک نیست اما ما شخصا ترجیح دادیم ریسک نکنیم.....

سلام به همه خواهرای گلم. حالتون چطوره؟ میشه منم تو جمعتان بپذیرید؟؟😊 با توکل به خدای بزرگ منم شنبه ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی....

ایشالله جشن مامان شدنت.....

ببین عزیزم خلاصه بهت بگم مام کلی مشکل داشتیم اما نتیجه گرفتیم......

پس امیدوار باش....

شرایط افتضاح اسپرم، مشکل انعقادی و ایمنی،آندومتریوز.....

کلنسیونر بودیم.....

الان جیگر طلام لالا کرده.....

ایشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم.....