2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
مرسی آنا جون..وای من اشتباه کردم دیروز آبگوشت خوردم..تماس گرفتم واسه انتقال امروز گفتن باید تا فردا ...

آره انجام میشد....

نفخ معمولی نمیتونه علتی برا نگرفتن باشه فقط برا اینکه خودت اذیت نشی میگن رعایت کنین.....

فقط اگه نفخت علتش چیزی مثل هایپری و غیره باشه میتونه مشکل ساز باشه برا انتقال.....

احتمالا اگه ادامه پیدا کنه نفخت شاید از این نظر بخوان بررسی کنن ببینن مورد خاصی هست یا نه وگرنه صرفا برا نفخ سیستم گوارشی فکر نکنم انتقالت کنسل بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زنگ زدم جواب درست وحسابی ندادن فعلا استراحت میکنم

عزیزم اگه با استراحت قطع یا کنترل بشه جای نگرانی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان 32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن 33. Ninitopol عزیز 18 بهمن & ...

سلام دوستان گلم صبح همگی بخیر...مممنونم از شما عزیزان ک با دلهای پاکتون بنده رو دعا میکنید ...امروز روز ده پریودی هستم و وقت سونو برای اندازه گیری ضخامت اندومتر دارم دعا کنید ک ب نتیجه مطلوب برسم🙏🙏😍

سلام دوستان خوبید همگی؟ چندروز نبودم خبر ندارم امیدوارم مامانهای جدید داشته باشیم از خودم بگم که هفت ...

سلام آزیتا جون الهی ک همه چی برات عالی پیش بره...عزیزم منم نتونستم تاییدیه بگیرم و سرم آزاد تهیه کردم

مامان ثمین جون شما ابان نرفتی تا حالا؟؟؟

نه عزیزم من ابن سینا رفتم و مرکز رشت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام، ثمین جون برای اینکه بچه ات سالم باشه نذر علی اصغر بکن 40بار زیارت اشورا، خیلی ها حاجت دیدن

سلام عزیزم ممنونم .چشم.برا سی بهمن وقت سونو و دکتر گرفتم.دیروز نوبت داشتم گفته بود بیا سونوت کنم و بعدشم ختم بارداری.ولی من ترجیح دادم دو هفته دیرتر برم.انشالله که خدا نینیمو برام نگه میداره صحیح و سالم به هرحال با این حجم پروژسترونی که من مصرف میکنم اگرم قرار بر ختم باشه که فکر نکنم با دارو بشه ختمش کرد پس دو هفته اینور و اونور فرقی نداره حداقل اینجوری بعدا فکر نمیکنم باید بیشتر برا وجودش صبر میکردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان گلم صبح همگی بخیر...مممنونم از شما عزیزان ک با دلهای پاکتون بنده رو دعا میکنید ...امروز ...

امیدوارم ضخامتت عالی باشه و خوش خبر باشی

سلام عزیزم ممنونم .چشم.برا سی بهمن وقت سونو و دکتر گرفتم.دیروز نوبت داشتم گفته بود بیا سونوت کنم و ب ...

ثمین جان انشاءالله حضرت رقیه بادستای کوچولوش نی نیتو برات حفظ میکنه

هممون برات دعامیکنیم عزیزم 

ثمین جان انشاءالله حضرت رقیه بادستای کوچولوش نی نیتو برات حفظ میکنه هممون برات دعامیکنیم عزیزم  ...

ممنونم خواهری.امیدوارم نینیم برام بمونه

سلام دوستان گلم صبح همگی بخیر...مممنونم از شما عزیزان ک با دلهای پاکتون بنده رو دعا میکنید ...امروز ...

ایشالله بهترینا منتظرته و دیگه داری به شمارش معکوس جشن و شادی بی نظیرتون نزدیک میشین.....

سلام عزیزم ممنونم .چشم.برا سی بهمن وقت سونو و دکتر گرفتم.دیروز نوبت داشتم گفته بود بیا سونوت کنم و ب ...

ثمین جون ایشالله ۳۲ هفته دیگه بغلته اونم صحیح و سالم و باباش داره ناز هردوتونو میکشه....

سلام به دوستان عزیز و مهربونم ممنون از همگی...حرفاتون خیلی انرژی بخش و عالیه🌹🌸🌼💐🌻 ●ببخشید دوس ...

سلام اتریسا گلی خوبی عزیزم اومدم ببینم چه کردی گلم خدا را شکر 5 تا تخمک داشتی گلم به نظر من کیفیت مهم تر از کمیته حتما برات جنین تشکیل میشه و مثبتی انشاالله منتظر خبرهای خوبت هستم 

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام دوستان خواستم یک موضوعی را اینجا بگم یکی از دوستان بعد از انتقال با اتوبوس برگشته اصفهان و از فردا صبحش هم رفته سر کار با کلی پله و ضخامت آندومترش هم زیاد خوب نبوده و دکترم راضی نبوده ولی الان با بتای بالا مثبت شده کاش خدا بخواهد برای همه منتظران و من الان فهمیدم استرس بدترین چیزه خدایا دل همه آرزومندان را شاد کن

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
ثمین جون ایشالله ۳۲ هفته دیگه بغلته اونم صحیح و سالم و باباش داره ناز هردوتونو میکشه....

الهیییی آمین