2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
اون مثبته روگام نزدم فعلا . کی باید بزنم ؟؟ آنا جون دو بار فقط ترشح قهوه ای داشتن خداروشکر قط شده . ...

نه عزیزم منظورم این بود احتمال به خاطر آنتی تی پی اوت گلبولهای سفیدت بالا بودن.....

باید ببینی نظر دکترت چیه....

برا لک بینیتم به دکترت تاکید کن که اگه لازمه روگام بزنی نه که ماه هفت میزنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهشا هرکسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه بی بی چکم‌سه تاشم هاله انداخت ولی لکه بینی دارم

عزیزم لکبینی برا ماها تقریبا دیگه میشه گفت طبیعیه....

من خونریزیم داشتم چه برسه لک بینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا هرکسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه بی بی چکم‌سه تاشم هاله انداخت ولی لکه بینی دارم

با دکترت مطرح کن نیاز باشه پروژسترونتو اضافه میکنه.....

اما در کل اگه با استراحت متوقف میشه بهتره به همون استراحت اکتفا کنی.....

خودمم بتام فعلا سیصده تا امپول اثر کنه چند هفته طول می کشه .برام دعا کنین تا کارم به اتاق عمل نکشه.ح ...

عزیزم ایشالله این قسمتش دیگه اذیتت نمیکنه.....

خیلی سخته ایشالله به بهترین شکل ممکن این بحرانو میگذرونی.....

انا جون جنین شناس برای چی میاد تو اتاق عمل؟

والا آبا ن روالش این بود که دکترم کارای اسپوکولوم گذاری و شستشو و گذاشتن کاتتر رو انجام میداد بعد جنین شناس جنینارو میاورد و انتقال میداد.....

ابن سینام یادمه برا من باز جنین شناس مرحله آخر انتقال یعنی انتقال جنینارو انجام داد.....

مرسی عزیزم.اومدم خونه لاله جون چی بخورم که واسه انتقالم خوب باشه

عزیزم طبق روال بدنت و طبق طبعت بخور.....

از کسی تقلید نکن......

مثلا من طبعم سرد بود چه قبل انتقال چه بعدش تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم در حالی که خیلیا بعد انتقال فقط سردی میخورن.....

باید ببینی چیا بهت میسازه.....

کار عجیب غریب و جدید انجام ندین.....

یعنی بالای دوازده خوبه؟؟؟؟لاله جون راستی اندومتر روز دوازده نه و نیم خوبه یا بد نیست.دکترم گفت عالیه ...

خوبه عزیزم ضخامتت جای نگرانی نیست.....

راستی سی دی جنینارو آخرش بهت میدن.....

یعنی روز انتقال.....

بیار نگاه کن کلی کیف کن......

سلام دوستان خوبید همگی؟ چندروز نبودم خبر ندارم امیدوارم مامانهای جدید داشته باشیم از خودم بگم که هفت ...

عزیزم الان خیلی سخت میگیرن بازم ببین دوستان حدیدا چیکار کردن....

ایشالله بهترینا منتظرته عزیزم.....

نه عزیزم منظورم این بود احتمال به خاطر آنتی تی پی اوت گلبولهای سفیدت بالا بودن..... باید ببینی نظر ...

آنا جون اینسری برم به دکتر میگم من فقط دوبار ترشح داشتم شیاف اضافه کردم خوب شد . مگه روگام رو زودترم میشه زد ؟ ببخش همش سوال میپرسم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان خوبید همگی؟ چندروز نبودم خبر ندارم امیدوارم مامانهای جدید داشته باشیم از خودم بگم که هفت ...

سلام آزیتا جون انشالله که موفق باشی سیکل پرباری باشه برات 

منم باید هیسترو کنم میخواستم بدونم دوفاستون برا چه منظوره؟

دکتر من بهم گفتن که عمل هیسترو همانند اینکه پریود میشی و تقریبا شبیه شروع یه سیکل جدیده به شما اینجوری نگفتن؟ و اینکه بعد عمل سر موعد پریود میشیم؟ یانه؟ مثلاً من دوم بهمن پریود شدم  میخواستم بدونم اگه این هفته هیسترو کنم بازم دوم اسفند پریود میشم یانه؟ 

بعد بنظرم ویزیت وسونو کردن مابین درمان خیلی خوبه چون هر لحظه درونمون در حال فعل وانفعاله مخصوصا با این داروها قطعا دیدن واکنش رحم وبدن کمک کننده هست هرچند که زمان بر و هزینه زا باشند مثلاً خود من سالهاست تیروئیدم ثابته ولی بعد استفاده آمپول ودارو یه کوچولو واکنش نشون داده این سری بعد سونو دوم و سوم پلیب دو میلی مشاهده شده 

تغییرات کوچکی که شاید درمان نشه علل منفی شدنم بشه 

سلام به دوستان عزیز و مهربونم

ممنون از همگی...حرفاتون خیلی انرژی بخش و عالیه🌹🌸🌼💐🌻

●ببخشید دوست دارم دونه دونه تشکر کنم اما میترسم پست ها زیاد بشه و موقع سرچ صفحات زیاد بشه

♧بایدعرض کنم بس که میخوام بگم چیزی نیست و بخاطره یه مسئله کوچیک دائم سوال نپرسم دیگه به کل فراموش کردم که ممکنه نفخ شکم طبیعی نباشه اخه دائم میگم حتما طبیعیه..حالا از دیشب زیر دلم ورم کرده و درد میکنه تماس گرفتم گفتن اگه خیلی تهوع و تنگی نفس نداری موردی نیست

●اما من که هایپر نبودم نمیدونم چرا نفخ دارم جالبه که رژیم غذایی هم ندادن بهم واسه بعد پانکچر

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آنا جون اینسری برم به دکتر میگم من فقط دوبار ترشح داشتم شیاف اضافه کردم خوب شد . مگه روگام رو زودترم ...

ببین در حالت عادی روگام اولین تزریقش ماه ۷ هست اما برا کسی که سقط و لک و خونریزی هم داره میزنن اما شاید لکهای تو در حدی نبودن که نیازی باشه....

این دفعه رفتی فقط بهش تاکید کن و بگو من لک داشتم نیاز نیست روگام بزنم یعنی محض یاداوری که حواسش به گروه خونیت و لک بینیت باشه، دیگه تصمیم نهاییو خودش حتما به بهترین شکل ممکن میگیره......

اینطوری دکترت میگه که نیازه برا تو یا نه....

چون من دقیق نمیدونم در حد چه قدر لک نیازه.....

خلاصه ببین تا زمانی که ارتباط خونی مادر و جنین فقط ناف باشه نیازی نیست اما اگه غیر ناف ارتباط خونی ایجاد بشه باید زده بشه.....

احتمالا ماه هفته به بعدم چون احتمال زایمان هست دیگه میزنن.....

سلام به دوستان عزیز و مهربونم ممنون از همگی...حرفاتون خیلی انرژی بخش و عالیه🌹🌸🌼💐🌻 ●ببخشید دوس ...

عزیزم بله تا حدی نفخ طبیعیه....

اتفاقا برا همین میگن غذاهای نفاخ نخورین که عملا کمکی باشه برا کمتر شدن عوارض.....

بله نفخ و یبوست طبیعیه.....

سعی کن چیرای ملین بخوری که به سیستم گوارش و دفعت کمک کنه و عوارضش کمتر بشه.....

خود داروهاتم تشدیدش میکنه خصوصا پروژسترون.....

پس روغن زیتون و انجیر و آلو و..... استفاده کن که کمکت کنه.....

من بعضا انقدر نفخم شدید بود که نمیتونستم قد راست کنم.....

عزیزم بله تا حدی نفخ طبیعیه.... اتفاقا برا همین میگن غذاهای نفاخ نخورین که عملا کمکی باشه برا کمتر ...

مرسی آنا جون..وای من اشتباه کردم دیروز آبگوشت خوردم..تماس گرفتم واسه انتقال امروز گفتن باید تا فردا صبر کرد چون در اینصورت اجازه انتقال نمیدن و باید اول چکاپ بشم..

● آنا جون به نظرتون تا فردا خوب میشه چون بابت ناهار دیروز بوده احتمالا؟؟ببخشید بابت سوالم

● پس با وجود نفخ انتقال تون انجام شد؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..