2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
دوستای عزیزم سلام.چهارشنبه پانکجر دارم بیمارستان آبان.بار اولمه و کمی استرس دارم  چه راهنمایی ...

همسرتون هم فقط باشه کافیه
باید ناشتا باشین
حدودا بعد از به هوش اومدن تا دو ساعت میمونین بیمارستان
ممکنه کسی که انتقال میده مرد باشه (بعضی جاها جنین شناس انتقال میده و مرد هست)
شلوار نمیدن ، اصولا این قسمتش که برهنه رو تخت هستیم و میخوان شستشو بدن بدن رو برای ادم اذیت کننده اس از نظر روحی ، برای من این طور بود البته
ولی بعدش بدن رو کاملا کاور میکنن و میپوشونن

وقتی وارد بخش میشین بهتون میگن چند تا تخمک بودن و چند تاش رو لقاح دادن (یعنی قانونا باید بگن)

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم همراه لازم نیست لااقل از نظر من لازم نیست.... اما اگه در جریان هستن خواستی میتونی ببری.... ا ...

انا جون جنین شناس برای چی میاد تو اتاق عمل؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون جنین شناس برای چی میاد تو اتاق عمل؟

خوب برا آوردن جنین ها.من هم ابن سینا همیشه جنین شناسش میومد هم این بیمارستان الزهرا.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
 همسرتون هم فقط باشه کافیه باید ناشتا باشین حدودا بعد از به هوش اومدن تا دو ساعت میمونین بیما ...

مرسی عزیزم.اومدم خونه لاله جون چی بخورم که واسه انتقالم خوب باشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خوب برا آوردن جنین ها.من هم ابن سینا همیشه جنین شناسش میومد هم این بیمارستان الزهرا.

مامان ثمین جون شما ابان نرفتی تا حالا؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
اتریسا جون دکتر من میگفت کلا هر فولیکولی بالای 12 باشه تمام مایحتویش با سرنگ خارج میشه موقع تکیل جن ...

یعنی بالای دوازده خوبه؟؟؟؟لاله جون راستی اندومتر روز دوازده نه و نیم خوبه یا بد نیست.دکترم گفت عالیه.ولی میگم شاید میخواسته به من روحیه بده

همسرتون هم فقط باشه کافیه باید ناشتا باشین حدودا بعد از به هوش اومدن تا دو ساعت میمونین بیما ...

ولي توي رويان من هيچ وقت هيچ مردي نديدم موقع انتقال رو كه مطمئنم چون به هوش بودم و خود دكتر زنان هم جنينها رو انتقال ميداد و از قسمت جنين شناسي هم خانم جنينها رو مياره و شلوار معاينه هم كه پوشيديم ، روز پانكچر هم كه تا قبل از بيهوشي من مردي نديدم ولي اگر هم موقع بيهوشي مرد باشه كامل كامل بدنمون رو ميپوشونن .

عزيزم ضخامت آندومترت عاليه ، ان شا الله همه چيز برات خوب پيش بره .

مرسی عزیزممممم

عزيزم ضخامت آندومترت عاليه ، ان شا الله همه چيز برات خوب پيش بره .

مامان سبحان از ماری خبر داری؟ هفتش با شما تقریبا یکی بود ولی چون دو قلو بود گفتم شاید تا الان زایمان کرده باشه

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت بهار جون ( دریادل) دعا میکنیم

مامان سبحان از ماری خبر داری؟ هفتش با شما تقریبا یکی بود ولی چون دو قلو بود گفتم شاید تا الان زایمان ...

نه عزيزم خيلي وقته نيومده اينجا خبر بده فقط يك بار افسون جون توي بيمارستان ديده بودش كه رفته بود آمپول بتا بزنه فكر كنم يك ماه پيش شايد هم يه كمي بيشتر بود ، فكر نكنم هنوز زايمان كرده باشه ، من اكثر دوقلوها رو هم ديدم زودتر از هفته ٣٦ نبوده زايمانشون .

سلام دوستان خوبید همگی؟
چندروز نبودم خبر ندارم امیدوارم مامانهای جدید داشته باشیم
از خودم بگم که هفته ی پیش ویزیت شدم بهم وقت برای هیستروسکوپی دادن. و بعد از هیسترو که پری بشم سیکل انتقالم شروع میشه. برای سیکل انتقال هم دارو گرفتم تا روز 10 سیکلم که بهم وقت سونو دادن. حالا اگه دکتر قبلیم بود تو این مدت چندبار دیگه ویزیت داشتم ولی از روشهای دکتر عارفی اینطوریه که کلا همه چیو با تاریخ برای تا جایی که بتونه برنامه میده. که تعداد ویزیتها و مراجعه کمتر بشه . چون واقعا تعداد مریض هاشون زیاده.
منم برنامه ای که بهم داد برای دوستانی میگم که یا میخوان با سیستم دکتر عارفی یا کلا بقیه دکترها آشنا بشن:
از روز 15 همین سیکلم تا 10 روز دوفاستون دارم. روز 20 همین سیکلم یه نصف دکاپپتیل باید بزنم. روز 21 یعنی فرداش عمل هیستروسکوپی دارم.
بعدش که پری شدم از روز 3 سیکلم روزی 2 تا استرادیول و 2تا اکویین داد. و قرار شد روز 10 سیکلم هم برم برای سونو.
مکملها و سایر داروهایی هم برام نوشتن ایناست: ب6- ب12- امگا3- ویتامین ای- فولیک اسید5 و پروپرانولول.
درواقع  دوماه ماه بین پانکچر و انتقال فاصله ست. درواقع یک سیکل کامل که معمولا هیسترو و خراش انجام میده و دو سیکل نیمه .

فقط الان مونده که سرم رو بگیرم و به شدت نیاز دارم که تائیدیه بگیرم براش. سری قبل سر انتقال قبلیم به سختی بهم تائیدیه دادن . چون سابقه سقط ندارم. و اینکه سی دی مارکرهامم تو رنج هستن فقط تو رنجشون بالان. برای همین دکتری که اونجاست قبول نمیکنه. اگه راهی دارین بهم بگین ممنون

خدایا شکررررررر
سلام دوستان،من بعد از منفی شدن میکرو،روز هجده پریودی رفتم سونو،ضخامت رحمم پنج بود،نمیدونن چرا ضخامتم ...

احتمالا یه کم هورمونات به هم ریختن.....

یکی دو سیکل بگذره نرمال میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com