2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ممنون لاله جون  من از سری قبل 16 تا گونال اف دارم که فکر میکنم قیمتشون هم کم نباشه پس چرا دکتر ...

عزیزم شاید دکترت یادش نیست که دارو داری.اگه نخریدی هنوز زنگ بزن بگو....من دقیقا دیرور همین طور شد دکتر برام دارو نوشت گفتم چهار تا دارم گفت ااا پس همون و بزن.اگه نمیگفتم ششصد دیگه باید پیاده میشدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

دوستای عزیزم سلام.چهارشنبه پانکجر دارم بیمارستان آبان.بار اولمه و کمی استرس دارم

چه راهنمایی هایی برای پانکچر دارید؟؟

همراه حتما لازمه؟؟؟همسرم که هست لازمه خواهرم هم بیاد؟؟؟

تا چند ساعت بعد از عمل بیمارستان میمونم؟؟؟

چه چیز هایی لازمه ببرم با خودم؟؟؟

توی اتاق عمل مرد هم هست؟؟؟شلوار معاینه میدن؟؟؟

کی معلوم میشه تخمک هام پوچ بوده یا نه؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای عزیزم سلام.چهارشنبه پانکجر دارم بیمارستان آبان.بار اولمه و کمی استرس دارم  چه راهنمایی ...

عزیزم همراه لازم نیست لااقل از نظر من لازم نیست....

اما اگه در جریان هستن خواستی میتونی ببری....

اما صرفا به خاطر همراه کسیو در جریان نذار همسرت کافیه.....

خوب پذیرش که بشی بهت مانتو و شلوار و کلاه میدن....

اتاق عمل بری اولش که کار شستشو و اسپوکولوم گذاریه معمولا مرد نیست اما خوب برا بیهوشی شاید مرد باشه.....

جنین شناسشم من فقط مرد دیده بودم که اونام چیزی نمیبینن دکترت کامل پوشونده....

خلاصه دیگه فکرتو خیلی درگیر این چیزا نکن.....

معمولا برا پانکچر یه یه چهار ساعتی نگهت میدارن....

من که ناهارو میخوردم ترخیص میشدم اما بخوایی شاید زودترم ترخیص بشی اما من ترجیح نیدادم بمونم....

با خودت لباس ببر با کمپوت هلو و انجیر و گلابی و....

البته اگه بتونی انجیر خیس کرده ببری بهترم هست.....

پدم ببر....

چیز خاص دیگه ای نمیخواد....

دمپاییم میدن خودشون....

شناسنامه و دفترچه هاتونم ببر....

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.....

بهترینارو برات آرزو میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای عزیزم سلام.چهارشنبه پانکجر دارم بیمارستان آبان.بار اولمه و کمی استرس دارم  چه راهنمایی ...

در مورد تخمکات اگه بتونی به محض بهوش اومدن اطلاعات بگیری عالیه من اینکارو میکردم تا چشم باز میکردم میپرسیدم چند تا تخمک داشتم.....

چون نپرسی دیگه رفت تا روز انتقال.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم همراه لازم نیست لااقل از نظر من لازم نیست.... اما اگه در جریان هستن خواستی میتونی ببری.... ا ...

مرسی عزیز مهربون.خواهرم در جریانه.اصرار داره بیاد من میگم اذیت میشه گناه داره...کاش فقط زود بیهوش کنن به هوش بیام هیچ کس نباشه.من یکم حساس و خجالتیم.با اینکه دکترم خانومه سر هر معاینه و سونو کلی خجالت میکشم.از تو دلم میلرزه از خجالت.

در مورد تخمکات اگه بتونی به محض بهوش اومدن اطلاعات بگیری عالیه من اینکارو میکردم تا چشم باز میکردم م ...

مگه تو اتاق عمل به هوش میام.بعد سرم هم وصل میکنن.سوند چی؟؟

آتی جون..... عزیزم چیز نگران کننده ای نیست..... گلبولهای سفیدت یه کم بالاست..... عزیزم مشکل ایمنی ...

دکتر گفت مشکلی نیست ایمنی یعنی چی ؟ من گروه خونیم منفیه و اینکه تیرویید کم کار دارم انتی تی پی او تیروییدم بالاست که دکتر گفته تا ابد باید لوتیروکسین بخورم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آتی جون..... عزیزم چیز نگران کننده ای نیست..... گلبولهای سفیدت یه کم بالاست..... عزیزم مشکل ایمنی ...

دکتر گفت مشکلی نیست ایمنی یعنی چی ؟ من گروه خونیم منفیه و اینکه تیرویید کم کار دارم انتی تی پی او تیروییدم بالاست که دکتر گفته تا ابد باید لوتیروکسین بخورم   

مرسی عزیز مهربون.خواهرم در جریانه.اصرار داره بیاد من میگم اذیت میشه گناه داره...کاش فقط زود بیهوش کن ...

دیگه به این چیزا فکر نکن.....

بهت استرس وارد میشه.....

خواهرتم اگه دوست داره میتونه باهات بیاد....

مگه تو اتاق عمل به هوش میام.بعد سرم هم وصل میکنن.سوند چی؟؟

سوند نداری نه.....

عزیزم معمولا تو اتاق ریکاوری بهوش میایی......

دکتر گفت مشکلی نیست ایمنی یعنی چی ؟ من گروه خونیم منفیه و اینکه تیرویید کم کار دارم انتی تی پی او تی ...

احتمالا واسه همون گلبولهای سفیدت بالا بودن.....

عزیزم همسرت گروه خونیش منفیه یا +؟

برا روگام پرسیدم.....

چون فکر کنم لک بینی داشتی درسته؟

اگه همسرت + هست احتمالا روگام باید زده باشی.....

به نظرتون این تعداد تخمک بالغ بوده یا نه هر چی بوده دکتر خارج کردن؟؟اما اینکه تخمک پوچ باشه یا نه مش ...

سلام  به همه ي دوستان

اتريسا جون دعا مي كنم همش بشه جنين هاي تپل مپل 

من كه شديدا معتقدم هر چي تخمك كمتر باشه كيفيتا بالاس👍🏻👍🏻

از خودم بگم

ديروز رفتم برا خراش 

خيلي مي ترسيدم دوبار قبلي واقعا اذيت شدم 

خلاصه قبلش شياف مسكن دوتا گذاشتم

مثانه هم پر بود

االهي شكرر دردم خيلييييي خيلي كم بود 

حتما دوستاني كه خراش دارن اين دو نكته رو رعايت كنن..

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام  به همه ي دوستان اتريسا جون دعا مي كنم همش بشه جنين هاي تپل مپل  من كه شديدا معتقدم ...

خدارو شکر این دفعه خوب پیش رفته.....

ایشالله نشونه تموم شدن درداته و به زودی دیگه شادی محض رو تجربه میکنی.....

احتمالا واسه همون گلبولهای سفیدت بالا بودن..... عزیزم همسرت گروه خونیش منفیه یا +؟ برا روگام پرسید ...

اون مثبته روگام نزدم فعلا . کی باید بزنم ؟؟ آنا جون دو بار فقط ترشح قهوه ای داشتن خداروشکر قط شده . حالا باید چکار کنم ؟؟  یعنی بخاطر گلبول ها لکه بینی داشتم ؟