2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام خانم ها.الان از مطب اومدم بیرون.عدد فولی ها: ۱۸_۱۷_۱۹_۱۵_۱۲

امروز روز دوازده.گفت سه تاش مطمینه

اندومتر ۹/۵

دکتر گفت با این وضعیت هزینش مهم نیست برات انحام بده.ذخیرم  یکه ولی گفت به دارو خوب جواب ندادی

نظرتون چیه عزیزا؟؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
من امروز روز 12 بود و رفتم سونو. فقط 6 تا فولیکول داشتم. دکتر گفت کمه.😢😢😢 . این همه زحمت و خرج. م ...

ستاره جون اصلا ناراحت نباش،زندایی من هم 6تا تخمک ازش گرفتن که 5تاش جنین شد و دوتاش و براش انتقال داده بودن که باردارشد الان گل پسرش دوسالشه،سه تا رو هم فریز کردن واسه بچه دوم ،در عوض من19تا تخمک داشتم که ده تاش جنین شد وچهار بار انتقال دادم که چهارمی باردار شدم ولی سقط شد،پس میبینی که به اینا نیست اگه خدا بخواد یه تخمک هم برات بچه میشه.

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستاره جون اصلا ناراحت نباش،زندایی من هم 6تا تخمک ازش گرفتن که 5تاش جنین شد و دوتاش و براش انتقال داد ...

وای ممنووووون گلم که دل گرمم کردی. ان شاءالله که طبیعی فرزندی سالم و صالح را باردار شی و به سلامتی بغلش کنی

سلام دوستای گلم خوبین 

آنا جونم من تخمک کشی شدم 11تا تخمک گرفتن حالا فردا میگن چندتا جنین شد 

کاش جنینام با کیفیت و قوی بشن

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
سلام دوستای گلم خوبین  آنا جونم من تخمک کشی شدم 11تا تخمک گرفتن حالا فردا میگن چندتا جنین شد&n ...

انشالله که همشون جنین بشن با عالی ترین وضع ممکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله که همشون جنین بشن با عالی ترین وضع ممکن

ممنون ثمین جان 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
سلام..انتقال معمولا روز چندم پریودی هست؟؟

از روز 14تا 22 .برا من که بین این روزا متغیر بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از روز 14تا 22 .برا من که بین این روزا متغیر بود

من ۱۳ وقت سونو دارم فک‌کنم واسه ضخامت دیواره رحم باشه چون دارم‌روزی ۴تا اکویین میخورم..

پس ایشالله ماله من تو این روزا باشه و ب تعطیلات عید نخوره😢😢😢😭

خسته شدم از انتظار😥😥😥

سلام خانم ها.الان از مطب اومدم بیرون.عدد فولی ها: ۱۸_۱۷_۱۹_۱۵_۱۲ امروز روز دوازده.گفت سه تاش مطمینه ...

بنظرم ممكنه سايز ١٥يكم رشد كنه بشه چهار تا

اگه هزينش برات مهم نيست انجام بده

خيلي ها با يدونه تخمكم باردار شدن😍

سلام عزیزممممممممم ...ب احتمال زیاد دو هفته دیگه انتقال دارم...شما چه خبر عزیزم خودت خوبی

به سلامتی عزیز دلممم... ان شاءالله کادوی تولدت باشه...

ممنون ،خدا رو شکر ،هیچی منتظر جواب آزمایشم که ببرم زر نا نی، به هر حال دیگه انتقالم  این طرف سال انجام نمیشه، امیدوارم چیز خاصی نباشه و راحت پیش بره...

به هر حال التماس دعا..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بنظرم ممكنه سايز ١٥يكم رشد كنه بشه چهار تا  اگه هزينش برات مهم نيست انجام بده خيلي ...

مرسی عزیزم.تصمیم گرفتیم انجام بدیم.دکترم میگفت نمیدونم چرا به دارو جواب خوب ندادی.شاید داروهاتو عوض هم کنم باز همین بشه.خودم خیلی دوست داشتم حداقل یه بسته هم فریز میکردم ولی قسمت نبود دیگه...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،