2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
انا جون میدونم ما باید رعایت کنیم منظورم به خودمون نیست ، بلکه به این خفه کردن صدای حقه !! که حتی اج ...

دقیقا میفهمم چی میگی.....

کاش به انسان بودنمون بها داده میشد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون آنا جان...همش میترسم تو جذبش تاثیر داشته باشه... بازوهام تقریبا میشه گفت متوسطن...نه خیلی است ...

ببین عزیزم قلقلش اینه که اگه بازو یا شکمت جوریه که خودت حس میکنی زاویه دار یا قائم تزریق کنی زیر جلدی محسوب میشه و به عضلت تزریق نمیشه هر جور بخوایی میتونی تزریق کنی.....

در کل نگران نباش عزیزم.....

نگران جذبش نباش....

فقط بد زده بشه ممکنه دردت بیشتر باشه چون تزریق عضلانی دردش بیشتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه روز انتقالم حساب بشه امروز روز 7انتقالمه  ولی ازصبح یه حس دلدردخفیف پریودی دارم  همش ...

عزیزم خب نی نی هات دارن به دل مامانشون میچسبن ،خوشحال باش،انشالله تا چند روزه دیگه هم با آز مثبت میای و مارو خوشحال میکنی

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی...پس بگم از امشب بازورو با 45 درجه تزریق کنن.... ولی ...

عزیزم من چون خیلی شکم نداشتم دور نافم زاویه دار میزدم.....

البته الان حسابی شکم دارممممممم.....

ایشالله از این شکما قسمتتون بشه.....

منم دلم خنک بشه.....

خخخخخخخخ....

زنگ زدم 1490 که هر چی لایقشونه نثارشون کنم اما هر کار کردم نگرفت!!!! فک کنم ترسیدن :!!!!!!

آره لاله جون دیدن پست گذاشتی ترسیدن......

خخخخخخخخ....

من همش عفونت می گیرم میرم دکتر بهم پماد میده استفاده می کنم خوب میشم بعد یک هفته تا نزدیکی می کنیم دوباره عفونت می گیرم نمی دونم از چیه میترسم واسه میکروهم برم جلو این عفونت نزاره نتیجه بگیرم بنظرتون چیکار کنم نکنه از اون لولمه خدای نکرده 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی...پس بگم از امشب بازورو با 45 درجه تزریق کنن.... ولی ...

نه دور ناف عمود باشه هم مشکلی نیست
حتی کسانی که لاغر هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام به همگی

آنا جون من دوباره قراره پانکچر بشم >د طرازی گفت ال دی نمیدم فقط دوفاستون 6 تا داد بعدشم بجای گونال اف ، گنادوپین داد چه فرقی داره ؟؟گنادوپین قوی تره؟؟

من از سری قبل 16 تا گونال اف دارم حیفم میاد اونا بی استفاده موندن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
من همش عفونت می گیرم میرم دکتر بهم پماد میده استفاده می کنم خوب میشم بعد یک هفته تا نزدیکی می کنیم د ...

عزیزم  چندباررابطه باکاندوم روامتحان کن اگردیگه دچارعفونت نشدی احتمالا ازطریق  همسرت عفونت بهت منتقل میشه 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....