2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
واقعا؟ واقعا دور از انصافه!! یعنی جون ادما از اعتبار دکترا کمتر ارزش داره!! چه ایرادی داره اگه کسی ت ...

آخه یه بار گفتن ظاهرا علیه نی نی سایت شکایت کردن.....

تاکید کردن که اسم برده نشه وگرنه مجبور میشن متوقفش کنن.....

میدونم بهتره همه حقایقیو بدونن اما بعضا مجبوریم به کم قانع باشیم که اونم ازمون گرفته نشه.....

از اون موقع من سعی میکنم اگه اسمیم برده میشه اسم به صورت تیکه تیکه باشه که قابل س ر چ نباشه لااقل.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام،صبح همگی بخیر،امروز نوبت دعا برای منه  روز آز من 24بهمنه ولی هیچ فرقی نداره همین الانم دع ...

عزیز دلم ایشالله که بعد نه ماه صحیح و سالم بغلشون میکنی و یه عمر با عزت زیر سایه مامان باباشون بزرگ میشن و شاهد عروسی نوه هاتونم میشین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه روز انتقالم حساب بشه امروز روز 7انتقالمه  ولی ازصبح یه حس دلدردخفیف پریودی دارم  همش ...

ایشالله که درد لانه گزینیه.....

سلام و صب بخیر.نفس جون عزیزم اگه جواب عکس رنگیت خوبه دیگه نگران درد نباش اونا چسبندگی بوده ک باز شده خداروشکر انشالا ک همین ماه این عکس باعث بشه طبیعی باردار شی چون این اتفاق برا خیلیا افتاده و برا لکه بینی هم اصلا نگران نباش من خودم تقریبا ده دوازده روز بعدشم داشتم حتی ممکنه تا پری بعدیت هم داشته باشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آخه یه بار گفتن ظاهرا علیه نی نی سایت شکایت کردن..... تاکید کردن که اسم برده نشه وگرنه مجبور میشن م ...

واقعا ک برا خودم و داشتن همچین مملکتی متاسفم ک جون آدما اینقد براشون بی ارزشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم ان شاء ا... سیکلت رو به سر انجام میرسونی فدات شم امیدوارم یه روزی بیای بگی اون قدر بچه هام از ...

مرسی مهربون💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
وا من که زنگ زدم جوابم هم دادن 😆

اونجا شیرازه اینجا گیلان.زمین تا زیرزمین فرق میکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستای گلم

چند وقته درست حسابی اینجا رو نخوندم .. 

امیدوارم همگی خوب باشید 

من امروز دارم می رم خراش رحم ..

سه هفته قبل هیسترو با خراش داشتم ولی از شانسم چچون پریود نشدم  باز برام خراش نوشته 

چقدم می ترسم 

دو بار قبل که انجام دادم خیلی خیلی اذیت شدم

برام دعا کنید 

منم به یاد تونمم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آخه یه بار گفتن ظاهرا علیه نی نی سایت شکایت کردن..... تاکید کردن که اسم برده نشه وگرنه مجبور میشن م ...

انا جون میدونم ما باید رعایت کنیم
منظورم به خودمون نیست ، بلکه به این خفه کردن صدای حقه !! که حتی اجازه اعتراض تو فضای مجازی هم نمیدن!!!
یعنی مردم حق ندارن از اتفاقاتی که براشون افتاده برا هم درد دل کنن!!
خیلی بی معنی و مسخره است!!!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
وا من که زنگ زدم جوابم هم دادن 😆

جدی؟
پس چرا به من این جوری گفتن!!!!

خیلی هم بی ادبانه حرف زد!!
اگه مطمئن بودم کسی از غیر تهران تماس گرفته دماغش رو میسوزوندم!!

تازه به خاطر مدل حرف زدنش هم تا یه ساعت دپرس بودم :(((((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستای گلم چند وقته درست حسابی اینجا رو نخوندم ..  امیدوارم همگی خوب باشید  من ...

افسون جان ناراحت شدم عزیزم
امیدوارم دردت خیلی خیلی کمتر از قبل باشه

عزیزم اونایی که تو بازو تزریق میشه باید زاویه 45 درجه داشته باشه اونی که دور نافه لازم نیست زاویه د ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی...پس بگم از امشب بازورو با 45 درجه تزریق کنن....

ولی آمپولهای دور نافم هم دردشون موقع تزریق بیشتره هم تا چند ساعت بعدش میسوزه...گفتم شاید ایناروهم باید بازاویه بزنن...

بازم ممنون ازت دوست عزیز

د 

سلام دوستای گلم چند وقته درست حسابی اینجا رو نخوندم ..  امیدوارم همگی خوب باشید  من ...

به سلامتی عزیزم.....

ایشالله دیگه این دفعه مامانی.....