2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
فدات بشم ب نی نی تو دلیت بگو خاله بهار دعا کن برات دختر خاله بیاره😍

سلام به دوستای گلم

بهار جون انتقال دادی به سلامتی؟

چند روز نبودم،از احوالتون بی اطلاعم...

ان شاءالله که در خیر و سلامتی باشین...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
هیچوقت ایجوری نبودم...یعنی دکترنرم?هنوزلک بینی دارم بعد3روز..امروزروزچهارمه صب داشتم لک بینی..

عزیزم به دکترت بگو لازم باشه بررسی میکنه اما خودتو نگران نکن احتمالا خیلی زیاد تا چند روز طبیعیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همگی،  مامان سبحان جون گفته بودی بیام از خودم خبر بدم، من الان تو ۱۷هفته هستم خداروشکر ...

عزیزم نگران تحرک نیاش هنوز زوده از هفته بیست به بعد معمولا شروع میشه.....

عزیزم ایشالله آنومالیتم به سلامتی میگذرونی توکلت به خدا باشه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ،امروز روز١٥ انتقالم آزمايش دادم و منفي شد بتام زير ٢ از امروز ديگه داروهامو قطع ميكنم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالله خدا به زودی برات جبران کنه....

انا جون من پارسال فوستيمون داشتم نسبتا خوب تخمك داشتم اين سيكل پرگروويس و منو پيور دارم پرگرو ...

عزیزم من خیلی در مورد دیتیل داروها اطلاعات ندارم....

ایشالله که به این پروتکل و داروها بدنت خوب جواب میده......

سلام خانوما من ده روز انتقال دادم وروز پریودم لک دیدم بنظرتون میخوام پریود شدم خواهشا اگه کسی هست را ...

عزیزم روز ده به احتمال زیاد لک لانه گزینی باشه.....

از خدا بهترینارو برات میخوام.....

لاله جون کاش یه ذره دیگه صبر میکردی بعد میگفتی!!! خخخخخخخ! منم با اینکه کلا ورم دارم ولی طرف راستم ...

عزیزم ایشالله خیره مشکلی پیش نمیاد ولی حواست به خودت باشه.....

سعی کن همسرتم آگاه کنی که در صورت نیاز بدونه چیکار کنه....

ایشالله به سلامتی بغلش میکنی.....

حواستم به ورمات باشه اگه زیاد شدن حتما دکترتو در جریان بذار.....

سلام به دوستای گلم بهار جون انتقال دادی به سلامتی؟ چند روز نبودم،از احوالتون بی اطلاعم... ان شاءا ...

سلام عزیزممممممممم ...ب احتمال زیاد دو هفته دیگه انتقال دارم...شما چه خبر عزیزم خودت خوبی

بچه ها من امروز یازده سیکلم.خیلی درد زیر دل دارم.احتمال داره تخمکام بیشتر شده باشه.اخه سونو روز هفت ...

عزیزم فقط کار سنگین نکن.....

زیاد دولار راست نشو....

جارو نکش.....

یه سری چیزارو رعایت کن نگران نباش.....

آبم کلا زیاد بخور.....

اگه دیدی دردت خیلی زیاده حتما به دکترت بگو.....

واقعا ازآناجون ولاله جون عزیزم وبقیه دوستان ممنونم ک همیشه بادقت وحوصله جواب میدن امیدوارم همه دامنش ...

عزیزم سه چهار روز بعد از انتقال میگن لانه گزینی اتفاق میفته ولی امکان هم داره ک دیرتر لانه گزینی اتفاق بیفته

سلام دوستان گلم و آنا جون ..امروز از صبح همسرم برای سرم ای وی رفته بود ۱۳ آبان قبول نکردن و ندادن و ...

عزیزم آدرسشو دقیق نمیدونم من خودم نرفتم همیشه همسرم رفته.....

بله داروخونه شهید کاظمی داروخونه دولتیه و بزنی تو اینترنت میاد.....

صفحه ۴،۵ یا ۶ هم آدرس و شمارش به احتمال زیاد هست.....

عزیزم خوب آز ایمنیت نباید بیشتر از ۶ماه ازش بگذره.....

حالا برو ببین اونجا قبول میکنن.....

سرم ای وی ای جی آزادش چنده؟

فکر کنم دونه ای حدود ۷۵۰ باشه.....