2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
خانما میشه کمک کنید من چند روز پیش به علت دیدن لک شیاف اضافه کردم دکتر گفت ده تا . حالا به نظرتون چط ...

اتی جان پروژسترون زیادیش هم خوب نیست
حرف دکتر رو گوش کن
ان شاء ا... لک نمیشی دیگه
اگر خدای نکرده مشکلی بود و لک شدی بازم اون وقت از دکتر مشورت بگیر برای مصرف شیاف

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

الان با دکتر دومم صحبت کردم میگه اگه لک بینی نداری ی دونه امپولو قطع کن 1دونه بزن +2تا شیاف .من دلم رضا نمیده میخوام 2تا امپول رو بزنم چه کنم به نظرتون؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز داروهامو شروع نكردم  از دكتر خواستم بهم فوستيمون بده ولي اينهارو داد بنظرتون ازش ...

عزیزم من اصلا اطلاعاتم در زمینه دارو میکرو زیاد نیست.بچه ها بهتر میدونن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خوب به سلامتي عزيزم ، واقعا براي ما كه سخت باردار شديم كمترين ريسك بايد باشه ، دكتر اشرف معيني هم دك ...

قربونت برم،با دعای دوستان انشاالله

انشاالله شما هم این هفته های ناقابل باقی مونده ت زودتر بگذره و به سلامتی بغل کنی پرنسستو! اتفاقا دیروز به تیکرت نگاه میکردم یاد تابستون افتادم که تازه تیکر زده بودی و من هفته های خودمو بر حسب تیکر شما حساب میکردم😁 واقعا با همه استرساش چقدر زود گذشت!

انشاالله قسمت همه دوستان و منتظرا بشه 

اگه دکترتون گفته اقدام کنین خب به حرف دکترتون گوش کنین ان شاء ا... باردار میشین به سلامتی

عزیزم نگرانم.کردین سوال کردین گفتین دردداشتین یانه...چراپرسیدین??مشکلی دارم یعنی?اونجاک بهم گفتن همه چی نرماله

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم نگرانم.کردین سوال کردین گفتین دردداشتین یانه...چراپرسیدین??مشکلی دارم یعنی?اونجاک بهم گفتن همه ...

عزیزم نگران چرا؟
کسی که درد داره و بعدش دچار خونریزی میشه ولی تو عکس لوله هاش بازن
نشون میده چسبندگی هایی بوده که باز شده با فشار ماده ی حاجب
نگرانی نداره
شما هم درد شدید ند اشتین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام و شب بخیر به همه دوستان

من تو سیکل آی وی اف هستم و الان 7روزه که آمپولهارو تزریق میکنم...هرشب fshوhmgرو تو بازوها میزنم و دوشب هست که اورگالوتران اضافه شده و دور ناف میزنم...تا الان همه پرستارا سوزن رو با زاویه 90 درجه برام تزریق میکردن ولی پرستار امشب گفت که باید برای زیر جلدی 45 درجه باشه...دکترم تا فردا عصر در دسترس نیست...دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید...آیا فرق داره زاویه تزریق تو جذب مواد؟؟

د 

فدات شم فک کنم به خاطر کمبود دارو هست این مشکلات شکر خدا من که هر وقت دارم وارد سیکل میشم تحریم ها ...

قربونت برم عزیزم توکل ب خدا ...فردا آزاد میگیرم سرم چاره ای نیست فدای سر خودمون و نی نی هامون لاله جون😍

قربونت برم عزیزم توکل ب خدا ...فردا آزاد میگیرم سرم چاره ای نیست فدای سر خودمون و نی نی هامون لاله ج ...

الهی اینبار خبر بتایه تپلتو بهمون بدی من که خیلی برات امیدوارم و دلم روشنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات بشم ب نی نی تو دلیت بگو خاله بهار دعا کن برات دختر خاله بیاره😍

حتما عزیزم.شما هم دختر دوست داری؟

اتی جان پروژسترون زیادیش هم خوب نیست حرف دکتر رو گوش کن ان شاء ا... لک نمیشی دیگه اگر خدای نکرده مش ...

مرسی عزیزم که جواب دادی فردا زنگ میزنم دکترم میگم ده تا شیاف تموم شده اگه مشکلی نیست دیگه استفاده نکنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

واقعا ازآناجون ولاله جون عزیزم وبقیه دوستان ممنونم ک همیشه بادقت وحوصله جواب میدن امیدوارم همه دامنشون سبزبشه 

یه سوال دیگه،لانه گزینی توسیکل میکرو از چ روزی بعدازانتقال تا چ روزی اتفاق میفته؟

لاله جون عزیزم بنظر من بهتره اگه در مورد پزشک یا مرکزی چیزی میدونی نام ببری ک بقیه این استباه رو تکر ...

عزیزم نی نی یار اخطار داده بود حق نداریم اسم از دکتر ببریم علیه ش حرفی بزنیم.....

اینجوری اینجارو از دست میدیم و حداقل اطلاعات و تجربیاتیم که میتونیم در اختیار هم بذاریمم از دست میدیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به آنای عزیزم دلم برای خودتو تاپیک خیلی تنگ شده ، یه عالمه بوووووووسسسسسسسسسسس

سلام با تاخیر به لیلای عزیزم.....

عزیزم خوبم شکر.....

جات حسابی خالیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com