2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
عزیز دلم با حرفات موافقم چون واقعا یه سری چیزا رو نمیشه ندید گرفت..... اتفاقا احتمالا چند مدت پیش ن ...

چرا انا جون خونده بودم  اتفاقا چیزایی که نوشته بودی و تعریف کرده بودی از چند نفر
از این موارد مشابه منم تو گروهی که داریم چند تا دیدم
اکثرا هم بعدا از میدن و میدین مشکل انعقادی داشتن

به نظرم یکی از علت هاش میتونه مصرف غذاهای داغونی باشه که میخوریم :((((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانمی، من واقعا دلم میخواد که طبیعی بشه، ولی دیگه هر چی خدا بخواد،من دوست داشتم با دکتر مشایخی ...

خوب به سلامتي عزيزم ، واقعا براي ما كه سخت باردار شديم كمترين ريسك بايد باشه ، دكتر اشرف معيني هم دكتر خوبي هست ، پس ديگه ان شا الله چيزي به زايمان شما نمونده به سلامتي ، ان شا الله كه دختر گلت براتون يه عالمه شادي به ارمغان بياره و قسمت بقيه دوستان هم بشه اين لحظه هاي خوب و به ياد ماندني .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما میشه کمک کنید من چند روز پیش به علت دیدن لک شیاف اضافه کردم دکتر گفت ده تا . حالا به نظرتون چطور بهد ده تا قط کنم یهو ضرر نداره . روزی دوتا امپول میزنم . به نظرتون شیاف استفاده کنم تا ۳ ماهگی که برم سونو چون میترسم قط کنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نه بابا خدا خیرت بده من اصلا رفته بودم برا درمان آندومتریوز اما کلا اون قضیه رو گذاشتن تو صندوقچه و ...

اره میگم در کوتاه بودن سیکلت شک نیست
حتما استفاده از مهار کننده ی اگونیست تو سیکل کوتاه هم یه نوع روشه دیگه

یعنی ادم نمیفهمه چرا وقتی بیمار میگه من میخوام چک بشم بابت اندومتریوز باید بگن نه!!
خوبه که جسارت داشتی و حقت رو گرفتی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام عزیزم من پیش ی جراح عمومی لولمو خواستم عمل کنه قبلشم آز ذخیره و هورمونی اصلا نداده بودم دکتره ل ...

یعنی هیچی نمیدونسته از مسائل مربوط به تخمدان !!
اخه تخمدانی که کوچیک هست که نشون میده عدد ذخیره داره کم میشه!!

حالا خدا رو شکر عدد ذخیره ات اون قدرا هم کم نیست فدات شم
نرماله و خوب جواب میدی به داروها ان شاء ا...

لاله جون عزیزم بنظر من بهتره اگه در مورد پزشک یا مرکزی چیزی میدونی نام ببری ک بقیه این استباه رو تکر ...

فدات شم نمیشه این کارو کرد
چون فقط و فقط استرس بیماری که تحت درمان هست با اون دکتر بیشتر میشه
شاید کسی نتونه مرکزش رو عوض کنه
مثل خودم که هر چند که به دکتر الانم اعتماد ندارم اما مجبورم باهاش ادامه بدم
چون شوهرم بعد از عید عمل داره ، و ما هم کلی دارو مصرف کردیم و نمیتونیم بندازیم میکرو رو عقب تر
از طرفی چون عمل قلب شوهرم هزینه اش اصلا مشخص نیست چطور بشه و بیمه ی ایران هم امسال بازیش گرفته و تعرفه هامون رو کم کرده نمیتونم مرکز قبلی ادامه بدم درمانم رو
مجبورم با همین دکتر پیش برم ، تا تو مرکز دولتی میکرو بشم و هزینه هام کم بشه

قععا از این دست بیمارا خیلی زیاد هستن!! و نگران کردنشون درست نیست

من خودم فکر میکنم درستش اینه که با هر دکتری کار میکنیم خودمون حواسمون باشه
به همه چیز ، تا دکتر وقتی میبینه ما حواسمون هست نتونه کم کاری کنه یا اگرم کرد ما جلوش رو بگیریم

لاله جون ، تمام این حرفایی که اینجا نوشتی حرفای منم هست ولی یه نکته توی حرفام بود و این نکته با این ...

اره عزیزم خودم هم تا جایی در جریان شرایطی که میکرو کردی بودم
و یادمه خودت هم کم کاری هایی دیده بودی و ناراحت بودی

در مورد تجویز راستش تو یه چیزایی باهات موافقم اما تو یه چیزایی نه
مثلا وقتی کسی تیروئیدش نرمال نیست یا ویتامین دی و ما بگیم دارو نیاز داری حتما، این اصلا غلط نیست
یا وقتی کسی بعد از میکرو فقط یه شیاف 200 میلی اندومترین داره ، کاملا واضحه که داروش کمه، پس اگه بهش بگیم داروهات دوزش کمه بی راه نگفتیم
یا کسی که آز اسپرم شوهرش خیلی افتضاحه ولی دکتر داره همون جوری وارد سیکل میکنه ، اگه بگیم این جوری بدون تقویت کردن وارد سیکل نباید بشی، هر چند زیر سوال بردن حرف دکتری هست که 20 سال یا بیشتر تجربه داره، اما کار غلطی نیست چون میبینیم اکثر دکترای اورولوژ خودشون میگن 3 ماه تقویت کنین بعد بیاین برای سیکل ولی متاسفانه مشکل اینه که خود دکترا با هم تفاهم ندارن و حرفاشون یکی نیست.

در مورد تجویز دوستان  هم که گفتی ، فدات شم ، اگه منظور نظرت من بودم و جایی گفتم به کسی داروهات کمه یا چرا نداری فلان دارو رو ، مطمئنا از رو  چار تا مقاله نگفتم، من همیشه اگه چیزی از دکترم پرسیدم یا از دکتر جنین شناس پرسیدم میگم ، واز خودم تجویزی نمیکنم و نکردم هیچ وقت .
اصولا هم تاکید میکنم که دکتر جنین شناسم گفت، یا دکتر زنانم گفته بود و......

اره وقتی مایع روتزریق میکرد ی دردی مث دردپریودی داشتم...دکترگفت مشکل نداره اقدام کنیدبرابچه..اگه بشه ...

اگه دکترتون گفته اقدام کنین خب به حرف دکترتون گوش کنین
ان شاء ا... باردار میشین به سلامتی

سلام ،امروز روز١٥ انتقالم آزمايش دادم و منفي شد بتام زير ٢ از امروز ديگه داروهامو قطع ميكنم 

متاسفم عزیزم
خیلی سخته
امیدوارم خیلی زود خودتو جمع و جور کنی و دوباره با قدرت ادامه بدی

لاله جون کاش یه ذره دیگه صبر میکردی بعد میگفتی!!! خخخخخخخ! منم با اینکه کلا ورم دارم ولی طرف راستم ...

ان شاء ا... مشکلی نیست
اما هر وقت دیدی داره بهت استرس میده میتونی با یه سونوی ساده از پا و دستت بررسی کنی و خیالت راحت بشه

ان شاء ا... مشکلی نیست و این شمارش معکوس هم تموم میشه و دردونه اتو دنیا میاری به سلامت

سلام دوستان گلم و آنا جون ..امروز از صبح همسرم برای سرم ای وی رفته بود ۱۳ آبان قبول نکردن و ندادن و ...

فدات شم فک کنم به خاطر کمبود دارو هست این مشکلات
شکر خدا من که هر وقت دارم وارد سیکل میشم تحریم ها جدی تر میشه و قحطی دارو میاد!!

الانم ستروتاید و اورگالوتران قحطی اومده دوباره
خیلی اعصابم به هم ریخته اس
قشنگ حالت رو درک میکنم فدات شم

حماقت کردم و دورزه اصلا ن خواب دارم ن خوراک😭 ی حسی بم میگه امکانش هس نتیجه بگیرم اما تستی ک ...

دور از جونت عزیزم
اما اینو هم برا شما میگم هم برای بقیه بچه ها
نمیدونین چقدر استرس و ناراحتی تاثیر داره رو همه ی ارگان های بدن

من تابستون سر جریان کلاهی که شریکم سرم گذاشت و مجبور شدم شراکتم رو به هم بزنم خیلی اذیت بودم
حالم بد بود ، همیشه صورتم قرمز بود یهو حالت عدم تعادل بهم دست میداد و نزدیک بود بخورم زمین
جالبه حتی ازهام از گلبول سفید گرفته تا قرمز و......... همه ریخته بود به هم

حتی سی دی 56 هم دقیقا مقدار انتهای رنج بود
این سری دکترم گفت همه ی اینا به خاطر استرسی هست که داری
یعنی تی استرس رو مساله ایمنی هم تاثیر میداره !!

پس لطفا تا روز آز استرس رو از خودت دور کن
میدونم خیلی سخته اما هر اندازه سخت باشه بازم میشه

خدارو شکر عزیزم ک حال روحیت خوبه اره عزیزم نرو سونو والا بهت استرس وارد میشه ایشالا ک همه چی خوبه خو ...

مرسی عزیزم.باشه من که مراقبم الهی خدا مراقبش باشه و خواستش این باشه که سالم نینیم بیاد بغلم توکل برخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
 حماقت کردم و دورزه اصلا ن خواب دارم ن خوراک😭 ی حسی بم میگه امکانش هس نتیجه بگیرم اما تستی ک ...

الهی که دلت شاد شه با جواب آز  بتات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....