2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام مامان گلی امیدوارم که این هفته های آخر رو به سلامتی طی کنید و جوجه طلایی تون رو در آغوش بگیرید ...

منم کنار هم میزنم و یه چیز جالب که کشف کردم سری اول آی وی اف جای آمپولا به شدت دردناک بود به حدی که بعد ازهر تزریق از درد اشک میریختم سری دوم درد کمتر بود ولی بود ولی این سری بعد از یک سال اصلا جای آمپولام درد نمیگیره فکر کنم عصبای دردش اینقدر سوراخ سوراخ شدن که نابود شدن😅

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
لیلا جون منم کاملا تاییدت میکنم در عین هوشیاری ته تهش باید به دکتری که انتخاب کردی اعتماد کنی..... ...

سلام به آنای عزیزم دلم برای خودتو تاپیک خیلی تنگ شده ، یه عالمه بوووووووسسسسسسسسسسس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلا جون اینکه باید دکتری که علمش کافی باشه پیدا کنیم قطعا درسته اما متاسفانه تو ایران تو خیلی از شه ...

لاله جون ، تمام این حرفایی که اینجا نوشتی حرفای منم هست ولی یه نکته توی حرفام بود و این نکته با این توضیحات فرق داره.

من عاشق تاپیک آنا هستم میدونی چرا؟ چون توش تبادل نظر میشه ، تجربه بچه ها هست ، میتونی آگاهیتو ببری بالا و این باید باشه، خودم هم گفتم عالیه؛ اینکه تاکید میشه قبلش موضوع انعقاد خون رو چک کنین ، تغذیه رو در صورت لزوم بهبود بدید، اینا عالیه ، مثال بارزش راهنماییهای آنا جون، همیشه با دلسوزی راهنمایی میکنه ولی هیچوقت نظر قطعی نمیده و حتی بارها تکرار میکنه برای مکمل ها هم نظر پزشکتونو بپرسین ، اونی هم که آنا جون در مورد داروش به دکترش گفته یادآوری کرده تجویز نکرده، ولی من الان چند وقت میبینم خیلی اوقات داره دارو تجویز میشه، اینکه من بیام بگم دوست خوبم تیروییدت رو چک کن با اینکه بگم برو دارو بخور فرق داره، اینکه من بگم دوست خوبم شاید دوز داروهاتو تغییر میدن نتبجه میگیری با اینکه بیام بگم این سیکل رو نباید به شما میدادن فرق داره، ایناست که درست نیست، اینا استرس میاره، باید حواسمون باشه درست راهنمایی کنیم ، من خودم گفتم بازم میگم ، آنا کاملا در جریان درمان من هست میدونه برای گرفتن نسخه آزمایشهای تکمیلی چه مسیری رو مجبور شدم طی کنم، ولی آنا نگفت لیلا تو مشکل داری گفت برو چک کن، نگفت تو اندومتریوز داری گفت قبل میکرو اول برو کلینیک اندو حتما ، راهنمایی عالی و درست نه تجویز ، اینا با هم متفاوت.

اون مثالی که آنا جان زد از اقوام دور خودم بود اون خانوم بنده خدا دوقلوهارو دنیا آورد به خاطر مشکل انعقاد خون فوت کرد. که من سریع اومدم گفتم. حتی خودم به بچه ها میگم ممکنه دکترا همه رو ننویسن سعی کنین اون اصلیا رو حتما انجام بدید.

ولی خیلی استرس دادن درست نیست چون باید علمش باشه، با خوندن دو تا مقاله توی اینترنت یا توی کتاب نمیشه نظر داد. تجویز کرد چون فقط استرس رو زیاد میکنیم چون علمشو نداریم. حرف من فقط همین بود.

عزیزم بعضا موقع تخمکگذاری ممکنه لک ببینی.....

هیچوقت ایجوری نبودم...یعنی دکترنرم?هنوزلک بینی دارم بعد3روز..امروزروزچهارمه صب داشتم لک بینی..

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
کلا بعد از عکس رنگی بهتره اون ماه جلوگیری داشته باشین عزیزم اگه نگران این مورد هستین نگران نباشین چ ...

اره وقتی مایع روتزریق میکرد ی دردی مث دردپریودی داشتم...دکترگفت مشکل نداره اقدام کنیدبرابچه..اگه بشه بشه چ مشکلی داره?دردم طبیعی بوده??

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام ب همگی، 

مامان سبحان جون گفته بودی بیام از خودم خبر بدم، من الان تو ۱۷هفته هستم خداروشکر مشکل خاصی ندارم جز تیر کشیدنای سمت چپ و راست زیر شکمم ک نمیدونم علتش چیه، همچنان هم دارم روزی دو شیاف سیکلوژست میزنم،هفته اینده سونو انومالی دارم خیلی نگرانم هفته ۱۶ ازمایشafpدادم ک عددش ۲۸ بود و نگرانم کرده،یه نگرانی دیگم هم اینه ک هنوز تکونای نی نیمو حس نمیکنم،از کی میشه حسش کرد؟

راستی افسون جان منم مینورم ولی شکر خدا باردار شدم، ولی فولیک ۵ مصرف میکنم، ماها ک مینوریم ب جای اهن باید فولیک اسید مصرف کنیم و تو بارداری باید از دوز ۵ استفاده کنیم، مثبت شدن یا نشدن ربطی ب مینور بودن نداره،ولی روند تکامل جنین ب مصرف فولیک اسید با دوز بیشتر وابستس

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام ،امروز روز١٥ انتقالم آزمايش دادم و منفي شد بتام زير ٢ از امروز ديگه داروهامو قطع ميكنم 

خیلی متاسف شدم عزیزم.انشالله بزودی دامنت سبز شه خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
افسون جون عزیزم در چه حالی؟ ثمین جان تو چطوری؟ ایشالله سرحالتری.....

انا جون من پارسال فوستيمون داشتم نسبتا خوب تخمك داشتم

اين سيكل پرگروويس و منو پيور دارم

پرگروويس١٥٠واحد fshداره اگه فوستيمونم ١٥٠واحدي بوده باشه 

ممكنه اين سيكل بدليل وجود ال اچ تخمكهاي سيكل قبل و نداشته باشم؟

سلام مامان گلی امیدوارم که این هفته های آخر رو به سلامتی طی کنید و جوجه طلایی تون رو در آغوش بگیرید ...

سلام به همه دوستان ، آتريسا جون من فقط دو سه بار پروژسترون رو خودم زدم ، والله راهكاري هم براش نداشتم يه طورايي راهكار من در آوردي بود فقط توي آينه ايستادم و خيلي آروم توي يك قسمتي از پشتم تزريق كردم ، خخخخخ . 😂😂😂😂

سلام ب همگی،  مامان سبحان جون گفته بودی بیام از خودم خبر بدم، من الان تو ۱۷هفته هستم خداروشکر ...

سلام ستايش جون ، خدا رو شكر عزيزم كه همه چيز برات خوبه ، ان شا الله سونوي آنومالي هم بسيار عالي هست ، نگران تكونهاي ني ني نباش هنوز زوده ، براي هر كس هم با فرد ديگه فرق داره ، مثلا من خودم از هفته ١٤ الي ١٥ يه چيزهايي حس ميكردم ولي نه خيلي هم محسوس ولي مثلا عروس خاله ام ميگفت تازه از هفته ٢٤ تكونهاي دخترش رو حس كرده ، تازه يك دوستي دارم كه دو تا بچه بزرگ داره ميگه هيچ تكوني از بچه هاش حس نميكرده البته اون خيلي چاق شده بوده ، كلا هم نگران نباش تكونهاش رو هم حس ميكني خانمي .

سلام ،امروز روز١٥ انتقالم آزمايش دادم و منفي شد بتام زير ٢ از امروز ديگه داروهامو قطع ميكنم 

سلام عزيزم ، خيلي واقعا ناراحت شدم خانمي ، همه ما اين روزهاي سخت رو چشيديم ، ان شا الله خيلي زود زود شما هم ميا اينجا و خبر مادر شدنت رو ميدي .