2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست

استروژن (استرودیول والوات، استروژن کانجوگه): Estradiol

برای آماده سازی آندومتر در سیکل های انتقال رویان منجمد شده و نیز در زمانی که وتخمک های اهدایی انتقال داده می شوند مورد استفاده قرار می گیرند

مکانیسم اثر: استرادیول با اتصال به گیرنده استروژنی در سیتوپلاسم میزان ساخت DNA، RNA و پروتئین های مختلف را در بافت ها افزایش می دهد، همچنین میزان آزاد شدن GNRH هیپوتالاموس تحت تاثیر استروژن کاهش می یابد و منجر به آزاد شدن FSH و LH از غده هیپوفیز میی گردد.

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ببخشید من با یک مشکل جدید روبه رو شدم راستش تا الان شوهرم با 4 تا دکتر معاینه شدن از جمل ...

عزیزم این مورفو و دی اف آی برا میکرو خوبه و فکر کنم بهتره ریسک عمل رو به جون نخرین......

باز ببین نظر دوستانی که عمل داشتن چیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر خود میخوری؟ شاید مشکلی بوده که دکتر برات تجویز کرده اگر مشکلی نباشه، همون فولیک 1 کافیه تازه تو ...

والا اونجور که من خوندم و دکترا گفتن ویتامینهای محلول در آب مثل ویتامین ب و  سی اضافه شون دفع میشه. و ویتامینهای محلول در چربی مثل ای و دی و آ ذخیره میشن و دفع نمیشن. 

اسید فولیک 5 رو چون من سابقه سقط دارم و اضافه وزن دارم چندتا دکتر زنان که رفتم همه گفتن استفاده کنم. حتی دکتر که اینسری گفت یدوفولیک هم بخور. گفتم زیاد نمیشه. گفت خواستی

یدوفولیک رو یه روز درمیون بخور.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوستان ببخشید من با یک مشکل جدید روبه رو شدم راستش تا الان شوهرم با 4 تا دکتر معاینه شدن از جمل ...

سلام عزیزم خب برین پیش ی دکتر دیگه هم ببینه ک خیالتون راحت باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
والا اونجور که من خوندم و دکترا گفتن ویتامینهای محلول در آب مثل ویتامین ب و  سی اضافه شون دفع م ...

یاس جون

شما کار خاص یا داروی خاصی استفاده کردین که به بارداری طبیعی در شما کمک کرد؟

عزیزم شوهرمنم عمل کرد ولی بدترشد ونمونه مثه شوهرم زیاددیدم یه دکترخیلی خوب توشیراز بهم گفت نبایدعمل میکرد عمل فقط واسه اونایی لازمه ک توناحیه بیضه درددارن البته من درمور دی اف ای چیزی نمیدونم ولی بهتره بیشترتحقیق کنی 

والا اونجور که من خوندم و دکترا گفتن ویتامینهای محلول در آب مثل ویتامین ب و  سی اضافه شون دفع م ...

یاس جون من نه سابقه سقط داشتم نه مشکل خاص دیگه بااین وجوددکتر کریم زاده فولیک 5بهم دداده بعدازانتقالمم هنوزدارم میخورم

یاس جون شما کار خاص یا داروی خاصی استفاده کردین که به بارداری طبیعی در شما کمک کرد؟

مرمر جون عزیزم یاس شوهرش مشکل داشت ک دکتر بهش دارو داد بعدش همون ماه باردار شد طبیعی.البته فک کنم خودشم تنبلی تخمدان داشت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اتریسا جان چون خیلی هزینه کردی و به اندازه انتظارت نتیجه نگرفتی من پیشنهاد میکنم از دکتر زرنانی بخوا ...

ممنونم ازت لاله جان...من بکشنبه پانکچر دارم■ همون روز میگم همسرم بره پیش دکتر زرنانی  اما واسه سرم نمیدونم چون اصلا مشخص نیست جنین تشکیل بشه یا نه..ولی چشم حتما پیگیری میکنم نهایتا چون شاید فقط بک روز قبل انتقال بتونم سرم بگیرم که خیالم راحت باشه جنین تشکیل شده. .■.اصلا نمیدونم علت این درهم ریختگی و سرعت چیه؟؟ توقع بیشتری  داشتم از دکتر ن ص ر اما حتی با این که خیلی شرایط بدی ندارم گفتش که اگه نتیجه نگیریم تخمک اهدایی..جدیدا اکثرا به این سمت هدایت میشن خیلی جالبه واسم

■امپول دکاپپتیل رو نمیدونم دقیقا شاید واسه مهار اندومتریوز باشه..مگه خوب نیست این امپول؟؟

■سونو اول درباره هپارین و اسپیرین گفتم اما گفتن اگه بخواهی دیگه اینسری فراموش کردم حالا باز یادآوری میکنم و نهایتا دکتر زرنانی نسخه کنن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بچه ها از الان تا اخر سیکل باید غرای منو تحمل کنین 🙁🙁🙁🙁🙁 اینجا میرم اعصابم به هم میریزه 3 تا ا ...

لاله جون چی بگم والا .بعد خانم خشنود در مورد شلوار معاینه نظر ندادن؟من که دیروز زنگ زدم مطب وصلم کردن اتاق 3 ببین هر چی تویه دهنم بود تویه این مدت نثارش کردم کاملا هم خودمو معرفی کردم گفت بله بله میشناسمتون.یعنی دیگه هیچ جایه صحبتی نذاشتم نهایتا میدونی چی گفت؟گفت خانم فلانی چیزی که برا شما اتفاق افتاده از نوادر هستش گفتم اهان بعد نمیشه کاری کرد گفت چرا میشه ختم بارداری بدیم دوباره شروع کنیم.گفتم خانم دکتر فکر میکنی انقدر هالو و احمقم؟فکر میکنی با ی زن بیسواد پشت کوهی هم صحبت شدی؟گفتم تو باید جوابگو باشی کاری که از پسش برنمیای نباید از روز اول شروعش میکردی .من با هر دکتری تماس میگیرم میگن خانم  صبر کن ختم بارداری چیه.جنین شما با روز انتقالت کاملا درست در میاد ولی با روز پریودت رشدش نمیخونه بعد شما میگی ختم بارداری چقدر راحت صحبت میکنی گفت خانم بهرحال من دکترتم و نظرم اینه با بقیه ی پزشکا کاری ندارم .گفتم اینجوری میگی نظر هیچکس مهم نیست درسته ؟گفت نه من روش خودمو دارم .گفتم روش شما فقط و فقط ناامیدی و سیکل کنسل کردنه نه.بلاخره هیچی نه من اونو قانع کردم نه اون منو .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اتريسا جون خيلي خوشحال شدم حتما تا يكشنبه سايز فوليكولات بيشتر ميشه عزيزم🙏😍

مرسی عزیزم😚😍🌹شما خیلی مهربونی..امیدوارم که شرایط شما خیلی عالی باشه و اصلا درگیر این مسائل نشی..آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
تماس بگیر با داروخانه ی مرکزی جمالزاده ببین اونا دارن

لاله جون ی سوال؟به نظرت این فقر اهنم مشکل ایجاد کرده؟به نظرت هیچ دارویی نیست مصرف کنم شاید جبران شه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....