2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047600 بازدید | 684617 پست
اون طور که من فهمیدم برا ثمین تعداد گلوبولهای قرمزش بالاست اما حجمش پایینه اینو چه جوری میشه تفسیر ک ...

انا جون طبق همون رفرنسی که خودت گذاشتی کم بودن حجم گلبول های قرمز نشونه ی  فقر اهن هست
این ارتباطی به بالا بودن تعداد گلبول های قرمز نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه میترسم پایین بیاره..... چون برا کسی که ام سی وی بالاست فولیک و ب۱۲ تجویز میشه برا ثمین پایینه می ...

انا جون دو شرطی نیستا
یه شرطیه گذاره اش

یعنی کمبود فولیک و ب 12 باعث بالا رفتن ام سی وی میشه
 اما به این معنی نیست که اگه فولیک و ب12 بخوره کم میشه مقدارش
کمبود اهن باعث پایین اومدنش
از بالا پایین بودن میشه نوع کمبود رو مشخص کرد

در واقع مقدار نرمال هر کدوم اینا در بدن باعث میشه مقدار ام سی وی تو رنج نرمال بمونه
الان علت کم بودنش همون کمبود اهنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظاهرا دیگه هیچ امیدی به من نیست.این دکترم هم گفت من اصلا با ختم بارداری موافق نیستم چون جنین در حال ...

ثمین جون هر چی خدا بخواد همونه
ان شاء ا... که جنینت مبارزه میکنه و میمونه
خدا هم کمکش میکنه

آنا جون و بقيه اين ازمايش منو ببينيد من فوليك اسيد ميخورم  به دكتر محل كارم كه اين چكاپو ازمو ...

نگران نباش افسون جان اهن تو مکمل ها هست به اندازه لازم عزیزم
مشکلی پیش نمیاد

سلام شب تون به خیر دوستان امروز دوباره سونو شدم روز 10 سیکل و همون 6 تا فولیکول بود...به ترتیب ...

اتریسا جان چون خیلی هزینه کردی و به اندازه انتظارت نتیجه نگرفتی
من پیشنهاد میکنم از دکتر زرنانی بخوای برات سرم بنویسه
حد اقا به بار سرم داشته باشی
چون تاثیر سرم تقریبا یه ماه هست
هپارین و اسپرین هم تا جایی که میدونم دکتر نصر نمیده
ازش پرسیدی بهت خواهد داد یا نه؟

در مورد پانکچرت فقط فولیکول اخر رشدش یه دست نیست با بقیه
امیدوارم اون بزرگ تر نشه و بقیه ها فقط رشد کنن تا یه دست بشن و تو رنج نرمال باشن همه شون

مامان گلی خیلی ممنونم از راهنمایی دلسوزانه و خواهرانه تون..شما خیلی خانومید که در همه حال امیدواری م ...

اوویترول مشکل نداره
اما دکا برا چی داده؟

دوستان گلم من امروز صبح ساعت 5یهو بادردشدیدزیر دلم بیدارشد وسریع رفتیم اورژانس بستری شدم دکتراومد ود ...

کیست هموراژیک و سنگ کلیه مشکل ندارن نگران نباش

بچه ها سیکل انتا گویست چی هست؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

نوع داروی مهار کننده ی ال اچ ، تعریف کننده ی اینه سیکل اگونیسته یاانتا گونیست
ستروتاید داروی انتاگونیست هست
و با شدت بیشتری مقدار ال اچ رو مهار میکنه

احتمالا شما عدد ذخیراه ات کمه نه؟

سها جون عزیزم خوبی من نمیدونم این سیکل چی هست . ایشالا که این سری به نتیجه برسی . چرا دکاپتیل رو زودتر گفتن بزنی من یادم نیست دقیق ولی فک کنم داروهای تحریک از روز پریودی شروع میشد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نوع داروی مهار کننده ی ال اچ ، تعریف کننده ی اینه سیکل اگونیسته یاانتا گونیست ستروتاید داروی انتاگو ...

نه. بعد بهم دکا پپیتل داد که سه روز بزنم بعدش پریود میشم بعد وارد سیکل تحریک تخمدان میشم... نه چون سری قبل چهارتا چنین شد و زود فولیکول های تعداد کم و زود رشد کردن منو اينجور ميخواد ای وی اف کنه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

[QUOTE=52996818]سها جون عزیزم خوبی من نمیدونم این سیکل چی هست . ایشالا که این سری به نتیجه برس مرسي دوستم. فدات شم. ميگم دکا پپیتل چی هست؟ 

سترو تايد گیرم نمياد چکار کنم 

از هر چه بگذریم غر زدن  خوش تر است!!!!!!!!!!!!!!!!

قبلا به خاطر اینکه ثمین جون استرس نگیره از دکتر ظهیری بد نمیگفتم

اما از وقتی دیدم خودش هم دل چرکین شده ازش راحت تر میتونم در موردش غر بزنم :)))) 

امروز نوبت داشتم و فکر میکردم سونو هم میکنه

رفتم دیدم ماما میگه پریودی؟ گفتم نه روز 14 سیکل هستم قرار شده بیام ویزیت بشم و استرادیول برام شروع بشه

گفت خب الان که نمیشه سیکلت رو شروع کنیم میخوره به تعطیلاتگفتم کدوم تعطیلات؟ هیچی نگفت

بلاخره خانم دکتر اومد . در عرض 5 ثانیه اونی که رو تخت جلو جشم همه ی ماها لخت و عور مادرزاد (کمر به پایین )بود رو سونو کرد!!

یعنی شاید 5 ثانیه هم نشد. پروب رو وارد کرد گفت رایت اوواری پی سی اُ لفت اواوری پی سی اُ !!!!

و پروب رو در اورد!!!!! به همین راحتی و خوش مزگی

بعد اومد رو پرونده ی من گفت ازهای ایمنیت نرمال بودن نه؟ گفتم اره

ماما یواش بهش گفت سیکلش رو نمیشه شروع کرد میخوره بی تعطیلات!!پریوده الان !!

من شنیدم ، کفتم خانم دکتر اومدم استرادیول رو برام شروع کنین ، تماس گرفته بودم چند روز قبل گفتن این هفته بیا الان روز 14 هستم

ماما ضایع شد !! هر چند به روش نیاورد و گفت عه 14 سیکل هستی فک کردم پریودی 😐😐😐😐😐😐😐
دکتر گفت استرادیول رو براش شروع کنین ، که بره تو سیکل

دکتر عزیز رفت و گفتم سونو نباید بشم ؟ گفتن نه
یعنی امروز از ساعت 5 کل کارو زندگی رو ول کردیم رفتیم رشت که فقط بگن استرادیول رو شروع کن
هزینه ی ویزیت مهم نیست اما اخه لعنتی ها من که پشت تلفن گفتم قراره برام استرادیول شروع کنین ؟ گفتین اره ، خب اینکه الکی این همه راه رفتن نداشت
میگفتین استرادیول 2 میلی بخر روزی دو تا بخور

بچه ها از الان تا اخر سیکل باید غرای منو تحمل کنین 🙁🙁🙁🙁🙁

اینجا میرم اعصابم به هم میریزه
3 تا اتاقش که تخت معاینه داره تختا رو به در ورودیه
هر چند مرد رفت و امد نمیکنه اون جا و جداست از سالن انتظار
اما مگه زنا درسته که همو ببین اخه اونم لخت تو اون وضعیت 😢😢😢😢😢
یعنی عقلشون نمیرسه میز خودشون رو بذارن جلو در و تخت معاینه بره ته اتاق و یه پرده بزنن؟ تا در که باز میشه همه بیچاره ای که رو تخت هست رو نبینن؟

باز این معاینه ها شروع شد و دلم هزار هزار غم داره 😢😢😢😢😢

به ماما گفتم من میتونم شلوار معاینه بپوشم از ویزیتای بعدی
خدای نکرده بهتون بر نخوره!!!!