2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ایزی آیرن برای بالابردن هموگلوبینه یا هماتوکریت؟ من بیشتر نگران هماتوکریتم! از بارداری پسرم که هماتو ...

دقیق نمیدونم شاید لاله بهتر بتونه کمک کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین عزیزم به سن و شرایطت بستگی داره..... اینکه زمان داری منتظر معجزه بمونی یا نه..... گفتم که دوس ...

من ۲۷ سالمه اصلا روحیه منتطر موندنو ندارم آنا جون فقط میگم میکرو برامون جواب میده

من عاشق نی نی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من مطالب چند صفخه پیج خوندم دلم نیومد این مسئله رو عنوان نکنم...من قبل شروع سیکلم رفتم پیش دک ...

لی لی جان خیلی ممنونم از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتی و خدارو سپاس که به سلامتی خودت تخمک های خوبی داشتی و انشاا...که دردونه های نازت رو به زودی بغل بگیری 

عزیزم شما دیگه با دکتر ن ص ر ادامه ندادید من الان تو سیکل پانکچر هستم با ایشون و چون علمشون به روز بود انتخاب کردم...اما الان کمی مردد هستم پزشک قبلی من دکتر رزاقی بودن..با کدوم دکتر ادامه دادید؟ و پانکچر شدید؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام دوستان
امیدوارم منو یادتون باشه
اسفند پارسال تو شریعتی آی وی اف کردم که نشد
امسال دکترم رو عوض کردم و رفتم پیش عارفی
بعد کلی آزمایش و چکاب و ... سیکل رو برام شروع کرد. تو شریعتی 6 تا تخمک از پانکچرم بدست اومد که دو تاش جنین شد. تو بیمارستان بهمن و تحت نظر دکتر عارفی 13 تا تخمک داشتم که 6 تا جنین شد. یکیش خوب بود و 5 تای دیگه اش گفتن کمی ضعیفه. فریز کردن. 12 روز پیش رفتم برای انتقال. دو تا انتقال دادن و چهارتای دیگه رو گفتن خوب رشد نکرده و دیگه قابلیت فریز نداره.
امروز که روز 12 انتقالم هست بی بی چک گذاشتم و منفی شد.
برای این انتقال تقریبا من همه کاری انجام دادم. سرم ivig زدم و قبل از انتقال بهم آمپول SGCF زدن.
حالا من موندم و این بی بی چک منفی....
دیگه هم جنین فریز ندارم.
البته بگم تو آزمایشا نشون داد که همسرم مشکل DNA اسپرم داره. به همین خاطر تعداد جنینام کم بودن

یا سریع الرضا...
 کسی تاحالا جدیدن بیمارستان زینبیه شیراز نرفته ببینه اوضاع ivf میگن رایگان هست چطوره؟یا مراحلش ...

عزیزم ببین من اخرین انتقالم تویه یکی از بیمارستانها و مراکز اموزشی رشت انجام دادم که دولتی بود شرایطش اینجوری بود که باید بچه ی اول باشه و اولین بار باشه تویه اون مرکز ای وی اف میکنه که من شامل طرح شدم.هزینه ی پانکچرم شد 230تومن و هزینه ی انتقالم شد 258تومن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخی خدا بزرگه.واقعن زبون آدم بند میاد.بیمارستان شریعتی کجاست؟تهران؟

اره عزیزم تهرانه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان امیدوارم منو یادتون باشه اسفند پارسال تو شریعتی آی وی اف کردم که نشد امسال دکترم رو عوض ...

عزیزم برا بیبی منفیت ناراحت شدم چون چندین بار کشیدم ولی عزیزم تا ازمایش بتات منفی نشده امید هست .انشالله بتات مثبت میشه ببین بیبی چک روی بعضیا دیر نشون میده از جمله خود من.بیبی چک من با بتای مثبت در حد ی هاله ی محو بود طوری که من اصلا ندیدمش و گفتم منفیه

من ۲۷ سالمه اصلا روحیه منتطر موندنو ندارم آنا جون فقط میگم میکرو برامون جواب میده

ببین اگه بدنت سالن باشه و جنین رو بپذیره و جنینم براتون تشکیل بشه چرا که نه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببین من اخرین انتقالم تویه یکی از بیمارستانها و مراکز اموزشی رشت انجام دادم که دولتی بود شرایط ...

بعد چی شد؟موفقیت آمیز بود؟راضی بودی که اونجا رفتی؟خواهشن برام بگو از مراکز آموزشی میترسم.خیلی تو نوبت موندی؟

سلام دوستان امیدوارم منو یادتون باشه اسفند پارسال تو شریعتی آی وی اف کردم که نشد امسال دکترم رو عوض ...

عزیزم برا نتیجه گیری زوده ایشالله که + میشی.....

کاش دوستانی که زود بی بی میزنن لااقل به جاش آز بدن اینطوری استرس کمتره چون لااقل میدونن  چقدر جواب قابل قبولتره.....

عزیزم کاش یه دوره همسرتون مسائلی که برا درمان دی ان ای لازمه رو انجام بدن بعد تکرار کنی ....

البته ایشالله نیازی به تگرار نباشه.....