2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
عزیزم ببین من اخرین انتقالم تویه یکی از بیمارستانها و مراکز اموزشی رشت انجام دادم که دولتی بود شرایط ...

من تا حالا هیچ درمانی انجام ندادیم فقط یه مشت دارو تقویتی دادن به شوهرم و بعد دیدن پاسخگو دارو نیست.تاحالا دوتا دکتر عوض کردیم هردوشون هم گفتن مستقیم برید میکرو.بخاطر همین خیلی میترسم.خصوصن دیگه میبینم مرکز آموزشیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون طرازي انتقال جنین فریز چطور انجام میده یعنی پریود اسفند برم همون موقع انتقال ميده یا میشه وا ...

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره......

اگه ال دی بده میمونه برا بعد عید.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امیدوارم منو یادتون باشه اسفند پارسال تو شریعتی آی وی اف کردم که نشد امسال دکترم رو عوض ...

ان شالله تا چند روز دیگه مثبت میشه عزیزم. الان زوده برای قضاوت. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم برا نتیجه گیری زوده ایشالله که + میشی..... کاش دوستانی که زود بی بی میزنن لااقل به جاش آز بدن ...

آیا درمانی برای DNA هست؟ تو آزمایش DFI که دادن درصد شکست اسپرم براشون 29 بود. تو جواب آزمایش یادم نیست چه رنجی نرمال بود ولی دکتر گفت بالاست و روز پانکچربه همسرم گفتن دوبار نمونه بده.

یا سریع الرضا...
من تا حالا هیچ درمانی انجام ندادیم فقط یه مشت دارو تقویتی دادن به شوهرم و بعد دیدن پاسخگو دارو نیست. ...

همسرتون آزمایشای هورپونی انجام دادن؟ مثل تیروئید و پرولاکتین. این دوتا مهمن. برای تیروئید چکاپ کاملشو انجام بدین بعد ببرین دکتر داخلی ببینه.

آخی خدا بزرگه.واقعن زبون آدم بند میاد.بیمارستان شریعتی کجاست؟تهران؟

بله . تهران. دولتیه. البته اصلا بخش ناباروریش خوب نیست. هر چند دکترای خیلی خوبی اونجا هستن. ولی رسیدگیشون افتضاحه

یا سریع الرضا...
سلام دوستان امیدوارم منو یادتون باشه اسفند پارسال تو شریعتی آی وی اف کردم که نشد امسال دکترم رو عوض ...

ان شائ الله همین سری مثبت میشی, من روز 14 آزمایش خون دادم منفی شده بازم دکترم میگه داروقطع نکن و 17 هم برو آز خون بده یعنی 12 اونم بی بی چک زوده برای جواب مثبت

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آیا درمانی برای DNA هست؟ تو آزمایش DFI که دادن درصد شکست اسپرم براشون 29 بود. تو جواب آزمایش یادم نی ...

عزیزم ۲۹ که خوبه برا ما ۳۲ بود درحالی که باید زیر ۱۵میبود......

حتی مرز بحرانی که ۳۰بود رو رد کرده بود......

عزیزم چند تا پست میذارم مطالعه کن....

ببین کدوماش به بدن همسرت میخوره و به شرایطش ربط داره رعایت کنه......

فقط این قانون یادت نره......

ب ی ض ه ها باید خنک بمونن پس هر شب کمپرس یخ یه ربع از روی لباس زیر یادتون نره!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آیا درمانی برای DNA هست؟ تو آزمایش DFI که دادن درصد شکست اسپرم براشون 29 بود. تو جواب آزمایش یادم نی ...

یه پستی بود که برای بهبود dfi بود. عمده اش این بود که باید سبک زندگی عوض بشه. یعنی نوع تغذیه. و یه سری مواردو در مورد استفاده از موبایل و اینترنت رعایت کنن. حموم آب گرم نگیرن. فست فود و غذاهای سرخ کردنی نخورن. استرسشونو کم کنن. ویتامین ای  و کیوتن خیلی کمک کننده ست.

تجربیات آزیتا جون برا دی اف آی:

چشم عزیزم

ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب همسرم رو به چندتا دکتر نشون دادیم و همشون اولین سوالشون این بود شغلت در رابطه با مواد شیمیاییه؟؟؟ که البته برای همسرم نیست.

و این که بیشترین تاکید همه ، استفاده از آنتی اکسیدان هست. چیزی که منو خیلی نگران کرد تو این زمینه. این بود که وقتی رادیکال آزاد تو بدن بالا میره درواقع ریسک کنسر هم بالاست. بنابراین انگیزه ای خیلی بیشتر از بچه دار شدن بهم داد که بخوام رادیکال آزاد رو پایین بیارم.

اینم بگم هرکدوم از ماها احتمالش هست رادیکال آزاد تو بدنمون بالا باشه حالا آقایون یه آزمایشی دادن که این توش مشخص شده. ماها این آزمایشو ندادیم. 

بنابراین بطور خلاصه دوتا کار اصلی باید انجام بشه. اول کم کردن هرچیزی که رادیکال آزاد داره که البته بیشتر با عنوان "سرطان زا" ازش اسم می برن.

دوم بالا بردن آنتی اکسیدان ها

من همسرم چندتا عادت بد داشت که تا 80-90 درصد کمشون کرد. یکی سیگار. یکی چای و یکی هم قند و شیرینی. اینها تغییرات اساسی بود. که انجام داد.

مورد بعدی سرخ کردنی هست که اینم بعد از سیگار از همه مهمتره. تا جایی که تونستیم رعایت کردیم. مگر اینکه جایی مهمون بودیم و دیگه نمیشد کاری کرد. البته رعایتش واقعا سخته . خب انوع کوکو و کتلت و سیب زمینی سرخ کرده به طور کلی حذف شد البته من قبلا هم کم درست میکردم. اگر غذایی نیاز به پیاز داشت واقعا با کمترین حرارت ممکن درست کردم و فقط یه تفت دادم نه اینکه انقدر طول بدم تا پیاز قهوه ای بشه. به جز اون بیشتر سعی کردیم پختنی مصرف کنیم.

تایم آشپزی بالا میره وقتی رو شعله ی خیلی کم آشپزی میکنیم ولی واقعا ارزش داره.

بعد اینکه مصرف آنتی اکسیدان رو بالا بردیم. البته اوایل کار چون فصل تابستون بود راحت تر بودیم هم انواع میوه های متنوع بود هم اینکه تو فصل تابستون میشه یه وعده رو سالاد خورد ولی خب تو زمستون به خاطر طبع سرد هوا زیاد سالاد مصرف نمیکنیم. تو همون تابستون حدود 10 روز خامگیاهخواری کردیم. و بعدش تا جایی که میشد میوه زیاد مصرف میکردیم.

آنتی اکسیدان به صورت دارو هم مصرف کردیم: ویتامین ث - کیوتن- سلن پلاس

یه چیزی که خودم دارم انجام میدم رنگ مو و لاک و ... رو کنار گذاشتم. قبلا بارها از مضرات استفاده از مواد شیمیایی شنیده بودم ولی همیشه آدم بی توجهی میکنه و میگه حرف زیادیه اینا. ولی تازه متوجه شدم استفاده از این مواد شیمیایی چقدر برای آدم ضرر داره و آثارش رو به مرور میذاره که آدم اصلا متوجه هم نمیشه.

البته متاسفانه ما تو تهران مشکل آلودگی هوا رو داریم که همیشه هست دکتر همسرم هم میگفت این بدترین و بیشترین تاثیر منفی رو داره میذاره و کاریش هم نمیشه کرد. میگفت چیزایی که میتونید رو تغییر بدید. واقعا خوش به حال اونایی که تو شهرهای با آب و هوای تمیز زندگی میکنن. به خصوص این روزها که هوا پر از آلاینده های شیمیاییه و واقعا از دست ما کاری برنمیاد. فقط امیدوارم الان که دارم سیکل رو شروع میکنم این هوای بد دوباره دی ان ای رو خراب نکنه. هوایی که 24 ساعته داره تنفس میشه.

بچه ها تا جایی که یادم اومد گفتم. بازم اگه نکته ای به ذهنم رسید میگم.

یه چیزی هم بگم همسر من متاسفانه خانواده ش تو پخت و پز اصلا رعایت نمیکنن. منم چندبار گفتم ولی گوش نمیکنن. از این مدلی ها هستن که اولا مصرف کوکو و انواع پیراشکی تو وعده هاشون بالاست. دوما شعله ی زیر ماهیتابه انقدر زیاده که همیشه بوی روغن سوخته میاد. بعد اینکه همه چیو هی فریز میکنن. غذایی که یه بار گوشتش فریز شده و درومده باهاش آشپزی کردید. دوباره فریز میکنید آخه!!!!! اینا همش ضرر و ضرره ... فکرکنید این بنده خدا از بچگی اینجوری تغذیه شده بی تقصیره اگه اینهمه رادیکال آزاد تو بدنش هست. بازم فکر میکنم شانس آورده که این چند سال از روش من تغذیه میکنه  وگرنه دور از جون ممکن بود مشکلات دیگه ای براش پیش بیاد.

تجربیات درمانی همسر یانیک:

مثلا مرغ اصلا نمیخورد روزانه ۱ لیوان آب انار روزانه هر وعده صبح و ظهر و شب بادام انجیر 

گوشت کم چرب گوسفندی گوشت گوساله ممنوع رب گوجه و مواد سوپر مارکتی ممنوع فقط نون سنگک و فس فود ممنوع حبوبات خیلی کم روزانه زنجفیل 

دارچین گفت خیلی کم 

مواد قندی و شیرینی خیلی کم

برنج فقط ایرانی

قهوه و نوشابه ..... ممنوع 

و بیرونم که میرفت ماسک میزد 

آنتی اکسیدانم استفاده میکرد مثل پروفرتیل فرتیل اید 

وای فای ممنوع

چبز دیگه ایی یادم اومد میام دوباره می نویسم

در واقع زندگی سالم

ماست کم چرب و شیر کم چرب پنیر کم چرب روغن مایع یا اگه زیتون باشه بهتره 

حتی یادمه گفته بود شلغم هم خوب نیست زیاد بخوره ولی لبو خوبه زعفران هم گفت خوبه 

زردچوبه گفت خوبه میتونی استفاده کنی

هروز هم دم کرده آویشن میخورد

ماهی و میگو هم زیاد مصرف میکردیم

حتی جیگر هم گفته بود که استفاده نکنه

دی اف آی فک کنم قبلا حدود ۴۰ بود بعد به زیر ۱۵ رسید من این سری  ع ر ف ان نرفتم ولی قبلش زنگ بزن بپرس که چه روزایی هست نوبت بگیر بعد برو چون هر روز نیست

ممنون آنا جان
اتفاقا دکتر عارفی هم بمن گفتن مواد اکسیدان و رادیکال آزاد تو بدن همسرت زیاده و باید آنتی اکسیدان مصرف کنه.
من خودم تو پخت و پز خیلی رعایت میکنم. کم سرخ میکنم. کم روغن میریزم. ولی همسرم از بچگی با فست فود بزرگ شده. خودش تعربف میکنه میگه از مدرسه که تعطیل میشدم سوسیس میخریدم و خام خام می خوردم.
در حالی که بعد از ازدواج خیلی به ندرت ما فست فود بخوریم.
ویتامین ای و کیوتن براتش تجویز شد.
خلاصه تقریبا این کارها رو داره انجام میده ولی نمیدونم تا کی باید ادامه بدیم. من واقعا دلم بچه میخواد و الان 33 ساله شدم. تا کی باید صبر کرد. مشکل ما جوریه که IVF هم انگاری برامون جواب نمیده.

یا سریع الرضا...
همسرتون آزمایشای هورپونی انجام دادن؟ مثل تیروئید و پرولاکتین. این دوتا مهمن. برای تیروئید چکاپ کاملش ...

نه.فقط آزمایش اسپرم.مشکل نهان بیضگی داشته.و مشکل نهان بیضگی دیگه تعداد اسپرمشون بالا نمیره.