2777
2789
با شزر و عسل قبلش بزار تو آب بمونه آبکش کن بشور و با شیر بپزه کمی ولرم قابل خوردن شد داغ نباشه عسل ب ...

یعنی در کل چند دقیقه رو گاز بمونه ؟ تقریبی؟

..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیسکوییت ساقه طلایی هم عالیه با شیر یا شکلات بخوری تنهام میتونی عصرونه کنار چای مربی باشگاه بهم گفت

ی مدت خوردم ممنون 

بنظرتون جو رو با سیب زمینی آب پز قاطی کنم بهتره یا با پودر جوانه گندم ؟

..
ی مدت خوردم ممنون بنظرتون جو رو با سیب زمینی آب پز قاطی کنم بهتره یا با پودر جوانه گندم ؟

اینو نمیدونم اگه باهم بد نباشن میتونی یجوری که خشمزه باشه و دلتو نزنه. هر کدومو تو هفته دو سه بار بخور یه روز درمیون زده نشی. سالاد الویه ماکارانی و سالاد ماکارانیم خوبه ماست خوبه قهوه نسکافه حذف کن لاغر میکنه چایی کمرنگ بخور میان وعده بخور سیب خوبه عرق یونجه خیلی خوببه  ببین انتظار نداشته باش زود چاق شی هرروز بخور بعد از یکی دوماه نتیجه میده آب هم زیاد بخور. فعالیتم داشته باش همش نشه شکم

اینو نمیدونم اگه باهم بد نباشن میتونی یجوری که خشمزه باشه و دلتو نزنه. هر کدومو تو هفته دو سه بار بخ ...

فقط نمیدونم جو پرک رو میشه بذارم تو اب نرم بشه بعد بخورم یا حتما باید بپزم ؟

..