2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
آنا جون دکتر بهم برا تیرویید قرص داد گفت 4 روز بخور 3 روز نخور اینطوری درسته

عزیزم بستی داره.....

برا هر کسی یه دزی تعریف میشه.....

من روزی نصف قرص دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

راستی دوستان یه سوال, من این سری انتقای فریز داشتم الان پریود بشم میتونم همین دوره وارد سیکل میکرو بشم؟

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من مطالب چند صفخه پیج خوندم دلم نیومد این مسئله رو عنوان نکنم...من قبل شروع سیکلم رفتم پیش دک ...

دقیقا باحرفت موافقم.....

به روز بودن دکتر....

وجدانش.....

اینکه هر کاری از دستش میاد برات انجام بده.....

از همه ابزارا و همکارای متخصصش کمک بگیره.....

اسیر غرور نشه و خودشو جای خدا نذاره.....

اینا مشخصات یه دکتر خوب و با جدانه.....

چه قدر خوب میشه همه دکترامون صاحب همچین خصوصیاتی باشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من مطالب چند صفخه پیج خوندم دلم نیومد این مسئله رو عنوان نکنم...من قبل شروع سیکلم رفتم پیش دک ...

خدارو شکر که بدنت خوب جواب داده.....

آنا جون بیا کمکم ازمایش شوهرمو گرفتم 

عزیرم بفرست هر کسی اطلاعات داشته باشه کمکت میکنه....

قربونت

عزیزم خوب اطلاعات ریز در مورد پی هاش و ..... رو من اشراف ندارم اینارو لاله و بقیه دوستان کمک میکنن.....

مورفو که ۳ هست و برا میکرو خوبه.....

ترک تند ۵ و کند ۳۹ که برا میکرو خوبه.....

فکر کنم شما آز اسپرم همسرت تو آزمایشگاه معمولی خوب بود درسته؟

اما این است برا اقدام طبیعی قابل قبول نیست.....

البته غیرممکنی برا خدا وجود نداره خیلیا با همین شرایط معجزه خدا شامل حالشون شده.....

تفسیر آز اسپرم و مایع منی:

حجم مایع منی:

میزان طبیعی آزمایش حدودا 2 تا 5 میلی لیتر در هر انزال است و میزان کمتر و یا بیشتر از مقدار طبیعی غیرطبیعی تلقی میشود و میتواند عامل ناباروری باشد.

زمان تبدیل شدن به مایع:

به طور طبیعی حدود 20 تا 30 دقیقه پس از انزال یا نمونه گیری، منی به حالت مایع تبدیل میشود و طولانی شدن زمان بیش از حد مذکور غیرطبیعی است و میتواند نشان دهنده ی وجود عفونت باش.

شمارش اسپرم:

به طور معمول در هر انزال باید بیش از 20 میلیون اسپرماتوزوآ در هر میلی لیتر از منی حضور داشته باشد که کمتر بودن میزان اسپرم از مقدار طبیعی معمولا به معنای ناباروری است. ولی کمتر بودن اسپرم از این مقدار، همیشه به معنای ناباروری و عدم امکان پدر شدن فرد نیست. چنانچه مشاهده شده است که مردانی با تعداد اسپرم کمتر از 1 میلیون، پدر شده اند. میزان طبیعی برای شمارش اسپرم در افرادی که عمل وازکتومی داشته اند 0 (صفر) است.

شکل اسپرم (مورفولوژی):

به طور طبیعی باید حداقل 30% از اسپرم ها شکلی طبیعی داشته باشند. غیرطبیعی بودن شکل اسپرم میتواند حالات مختلفی داشته باشد. ممکن است اسپرم 2 سر و یا 2 دم داشته باشد، سر باریک باشد و یا گردتر از حالت طبیعی باشد. اسپرم غیرطبیعی قادر به حرکت کردن به شکل درست نیست و یا نمیتواند به داخل تخمک نفوذ کند. البته در هر نمونه منی سالم، تعدادی اسپرم ناسالم دیده خواهند شد ولی درصد بالای اسپرم ناسالم نسبت به اسپرم سالم شرایط پدر شدن را برای فرد سخت تر میکند.

تحرک:

به طور نرمال حدود 50% از اسپرم ها باید پس از گذشت 1 ساعت حرکت رو به جلو داشته باشند. برای اینکه اسپرم بتواند از محیط موکوسی سرویکس عبور کند باید قابلیت حرکت رو به جلو یا شنا کردن داشته باشد. در صورتی که درصد بالایی از اسپرمها نتوانند به درستی حرکت کنند، فرد برای پدر شدن با مشکل مواجه است.

مقدار ph منی:

محدوده ی طبیعی برای pH مایع منی چیزی در حدود 7.1 (هفت و یک دهم) تا 8.0 (هشت) است. بالاتر یا پایین تر بودن pH منی از این محدوده میتواند باعث کشته شدن اسپرم شود و یا بر نحوه ی حرکت کردن آنها تاثیر سو داشته باشد.

شمارش گلبولهای سفید (wbc):

به طور طبیعی نباید هیچ گلبول سفید و یا باکتری در مایع منی وجود داشته باشد. حضور باکتری و یا تعداد زیادی از گلبولهای سفید خون میتواند از علائم وجود عفونت باشد.

برخی از شرایط خاص نیز میتوانند با کاهش تعداد اسپرم ارتباط داشته باشند. این شرایط و بیماریها شامل موارد زیر میباشند:

عفونت بیضه

واریکوسل

سندرم Klinefelter

پرتو درمانی بیضه ها

بیماریهایی که باعث آتروفی بیضه ها میشوند.

در نهایت اگر تعداد اسپرم کم باشد و یا درصد بالایی از آنها غیرطبیعی باشند، نیاز به انجام تستهای تکمیلی برای تایید است. این تستها شامل اندازه گیری سطوح هورمونی نظیر تستوسترون، هورمون LH، FSH یا پرولاکتین است. در برخی موارد ممکن است نمونه برداری کوچک (بایوپسی) از بافت بیضه نیاز باشد.

@microinjection

اره نرمالش۸۸ درصد بود خدا لعنتشون کنه

ببین چه قدر دنبال نخود سیاه فرستادنتون!!!!!

این همه تخمک هدر رفته.....

من دو سالم فقط به خاطر یه آز اسپرم هدر رفت با کلی داروی هورمونی که به خوردم دادن......

عزیزم اگه کمتر بشه احتمالا دکترت با تجویز آهن جبران کنه..... دکتر من ایزی آیرن تجویز کرد که عوارض ی ...

ایزی آیرن برای بالابردن هموگلوبینه یا هماتوکریت؟ من بیشتر نگران هماتوکریتم! از بارداری پسرم که هماتوکریتم افت کرده بود، دیگه بعدش درستو حسابی بالا نیومده! همیشه کف رنج نرمال بود که ایندفعه زیر نرمال اومده. از عوارض آنوکساپرین هم نوشته افت هموگلوبین و هماتوکریت و پلاکت! اما از دکتر داخلیم تلفنی که پرسیدم، گفتن ضعفت بخاطر هورمونهای بارداریه و به هماتوکریتت ربطی نداره! توکل بخدا تا آخر هفته برم  cbc بدم ببینم چطوره وضعم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ینی باید میکرو شم ؟؟؟!!!

ببین عزیزم به سن و شرایطت بستگی داره.....

اینکه زمان داری منتظر معجزه بمونی یا نه.....

گفتم که دوستانی بودن خدا معجزش رو شامل حالشون کرده با مورفو و تحرک کمترم طبیعی مامان شدن.....

صفحه اولو نگاه کنی میبینی بودن کسایی که با معجزه مامان شدن.....

اما باید ببینی چه قدر حاضری زمان بدی....

فقط اگه طبیعی اقدام میکنی و خودت مشکل تخمکگذاری نداری دیگه با هورمون تراپی تخمکاتو هدر نده چون میدونی که مشکل اساسی نبود با نرسیدن اسپرم به تخمکه.....

ببین تحرک کند بد نیست اما خوب تحرک تند پنج هست.....

برا همسر منم حرمت تند پنج و کند بیست بود....

باز تصمیم با خودتونه خوب فکراتونو بکنین ایشالله بهترین تصمیمو میگیرین.....