2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
آخه آنا جون من قم میکرو کردم هفت هفته که رفتم سونوی قلب، بعدش تو شهر خودمون رفتم دکتر گفت از فردا آ ...

خوب عزیزم مگه مشکلی برات پیش اومده الان خدایی نکرده/؟ببین اگر لک بینی نداری همون شیاف رو بزن راحتتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخه آنا جون من قم میکرو کردم هفت هفته که رفتم سونوی قلب، بعدش تو شهر خودمون رفتم دکتر گفت از فردا آ ...

عزیزم اگه مورد داشت بدنت جواب میداد و به لک و خونریزی می افتادی.....

اگه مشکلی نداری نگران نباش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه مورد داشت بدنت جواب میداد و به لک و خونریزی می افتادی..... اگه مشکلی نداری نگران نباش.... ...

آنا جون لکه بینی نداشتم

پس الان شیاف رو استفاده کنم؟؟؟

دکترم گفت از 10 هفته شیاف بزن ولی من برای احتیاط تا 11 هفته صبر کردم و الان دو شبه که شیاف میزنم

راستی بعد از زدن شیاف تا چقدر نباید از جامون بلند بشیم؟؟؟

عزیزم صبح ساعت 9رفتم آز تیروئید دادم متاسفانه مینور هم هستم از وقتی اومدم حالم اصلا خوب نیست ی ضعف ب ...

آفرین ثمین جونم. ان شالله با مولتی ویتامینی که دکتر داده حالت بهتر میشه. راستی اگه ضرر نداره منم استفاده کنم؟! بخدا با اینکه تو خونه جوراب حوله ای پوشیدم! و خونه هم هواش خوبه، پاهام یخه! دستام یخه! چهارشنبه میرم cbc میدم ببینم وضع هماتوکریت و هموگلوبینم چطور شده؟! آخه آنوکساپرین هم میزنم که خودش پلاکت و هماتوکریتو پایین میاره! خلاصه خدا به همه مون رحم کنه!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

اتریسا جان نمیخام نظرت رو تغییر بگم ولی تجربه خودم رو بهت میگم تا تصمیم درست رو بگیری

من سال ۹۲ که واارد سیکل میکرو شدم فقط ۴تا فولیکول با سایزهای ۱۳-۱۴داشتم که دکتر م اراضی نبود وسیکل کنسل شد اون موقع اصلا اطلاعاتی درمورد. میکرو نداشتم .سال ۹۵ که دوباره شروع به درمان کردم متوجه شدم ذخیره تخمدانم کم شده وفقط با دوز بالای دارویی فقط یه دونه فولیکول داشتم که دوباره کنسل شد

کاش سال۹۲دکتر سیکل رو کنسل نمی کرد

ثمین جان به حرف این دکترهای بی وجدان گوش نکن

جاری من سر بچه اولش بعد از کلی سختی که بطور طبیعی باردار شده بود دکترش عین دکتر تو گفته بود این جنین نمیمونه وبهتره خودتو اذیت نکنی وسقطش کنی ولی جاریم به حرفش گوش نداده بود الان دخترش یازده سال داره وماشالله با قد نزدیک۱۷۰ وشایدم بیشتر

آبان جان عزیزم از خود دکتر بپرس ولی تا دو روز قبل پانکچر خودش سونو میکنه و آمپول را میده کاش میشدیوا بیای پیش خودش و اینکه دوز داروها را طوری میده که بیشترین تخمک را داشته باشی و تو این زمینه کارش را بلده

سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم شما آمپول پروژسترون رو از چند هفته قطع کردی؟؟؟ کلا روند و میزا ...

سلام به همه دوستان ، عزيزم من از بعد از انتقال فقط روزي يه دونه آمپول پروژسترون ٥٠ داشتم كه تا هفته فكر كنم ٩ و ١٠ همون روزي يه دونه بود بعد شد يك روز در ميون و در نهايت هفته اي ٢ تا ، تا هفته ٢٥ حالا دقيق دقيق يادم نيست مثلا چند هفته يك روز در ميون بود و بعد شد هفته اي ٢ تا . بعد دكترم كلا گفت قطعش كنم ولي من دكترم رو كلا از هفته ٢٠ عوض كردم و اون بهم گفت شبي يه دونه شياف پروژسترون استفاده كنم كه از هفته ٢٥ تا الان دارم استفاده ميكنم .

سلام به همه دوستان ، عزيزم من از بعد از انتقال فقط روزي يه دونه آمپول پروژسترون ٥٠ داشتم كه تا هفته ...

مامان سبحان جان مرسی که جوابم رو دادی

چه جالب که مال شما از اولش هم روزی یکی بوده.

راستی نی نی شما دوقلو بود؟؟؟

آفرین ثمین جونم. ان شالله با مولتی ویتامینی که دکتر داده حالت بهتر میشه. راستی اگه ضرر نداره منم است ...

ياس جون عزيزم تا اونجا كه من ميدونم قرص فميبيون كه همون مشابه قرصي هست كه دكتر ثمين جون داده توي بارداري خيلي خوبه حتما به دكترت بگو برات بنويسه ، تا ٣ ماه اول فميبيون ١ و بعد هم فميبيون ٢ ، من از اول بارداري داشتم همه ويتامينهاي مورد نياز دوران بارداري رو داره آلماني هست و حتي تهوع اوايل بارداري رو هم كم ميكنه . 

آفرین ثمین جونم. ان شالله با مولتی ویتامینی که دکتر داده حالت بهتر میشه. راستی اگه ضرر نداره منم است ...

والا نمیدونم ضرر داره یا نداره.انشالله خدا دلمونو شاد کنه فقط

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....