2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ثمین جان به حرف این دکترهای بی وجدان گوش نکن جاری من سر بچه اولش بعد از کلی سختی که بطور طبیعی بارد ...

خدا بگم چیکارشون کنه امیدوارم امیدوارم خدا این خوشی رو ازم نگیره.واقعا خیلی بی وجدانه ادم به زنی که 11ساله منتظره اینقدرم رک نباید بگه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ياس جون عزيزم تا اونجا كه من ميدونم قرص فميبيون كه همون مشابه قرصي هست كه دكتر ثمين جون داده توي بار ...

من چرا اصلا تهوع ندارم آخه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شااله که پرنسس خوشگلت صحبح و سالم بیاد بغلت عزیزم بعد از شیاف چقدر باید دراز بکشم؟؟؟

ممنون عزيزم ، همينطور ني ني شما و ان شا الله قسمت همه دوستان عزيزم بشه .

خانمي بعد از شياف ميگن نيم يا نهايت يك ساعت دراز بكشيم ولي من خودم شبها موقع خواب ميگذارم معمولا تا نماز صبح ديگه از جام بلند نميشم ولي همون نهايت يك ساعت كافيه .

عزيزم نگران تهوع كه نباش ، من كلا اصلا اصلا توي ٣ ماه اول تهوع نداشتم به جاش توي ٣ ماه آخر بعضي وقته ...

هیچیم مثل ی آدم نرمال نیست که.این از رشد جنینم اینم از تهوع

یعنی هیچی نیست بخورم کمک کنه به رشدش؟

فدات شم استرس بدترین چیزه
سعی کن به هر سختی شده کنترل کنی
میدونم نشدنیه حتی شاید
اما تو تلاش کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون طفلک سوگل جون رکتالم نمیتونه...... اگه اشتباه نکنم یه بار گفت شقاق داره....... واژینالم ک ...

عضلانی ها رو میشه تو عضله ران هم تزریق کرد
به نظرم از دکترش بپرسه ببینه اگه مشکلی نیست فعلا با این روش جلو بره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون دیدی بهش گفتن آب زیاد نخوره اولین باره همچین چیزی میشنوم!!!!! حالا قضیه پر نمک و کم نمک رو ...

تورک جون پرستارا به من هم گفته بودن مایعات نخور!!
بعدا دکترم گفت بی خود گفتن
درسته کم خوردن مایعات باعث میشه شکم اب نیاره اما از طرفی باعث میشه غلظت خون خیلی شدید بشه و کار بیمار به بستری بکشه
راهش فقط اینه که مایعات فراوون بخوری تا خون رقیق بمونه از طرفی با سفیده تخم مرغ و پروتئین مانع از شیفت اب داخل شکم بشیم

آنا جون سلام، خوبي عزيزم ؟ من امروز رفتم دكتر ذخيره ام از ٤/١ شده ١/٤ دكتر گفت از پريود بعدي سيكل رو ...

عزیزم منم دکا تزریق کردم
مگران نباش
دکا مهار کننده ی کمتری هست
و تا جایی که میدونم کمتر مقدار ال اچ رو مهار میکنه و تعداد فولی ها نرمال تر خواهند بود

فدات شم استرس بدترین چیزه سعی کن به هر سختی شده کنترل کنی میدونم نشدنیه حتی شاید اما تو تلاش کن

خداروشکر اومدی .ی دنیا پست گذاشتم از کارای دیروزم وقت کردی نظرتو میدی بهم؟بی زحمت

من لک بینی ندارم اصلا.حتی با وجود سونو واژینال که هر دفعه میکنه.هپارین دقیقا برا چیه؟اصلا مگه میشه آ ...

ثمین جون اتفاقا اینکه حامله شدی این خیلی هم خوبه
نشون میده امادگی بارداری داری
بذار هفته ی بعد تکلیف کاملا مشخص بشه بعدا به کم بچه ها یه تصمیم درست میگیری فدات شم

لاله جان به نظرت دوتا امپول پروژسترون رو یکبار میتونم تزریق کنم؟یا نه بذارم 12ساعته تزریق کنم

امیدوارم برا منم همینطور بشه من که تصمیم ندارم تا دو هفته ی آینده اصلا اسم سونو و دکتر رو بیارم

فدات شم اگه تا دو هفته صبر کنی راحت تری همین کارو بکن
ولی سعی کن به خودت و افکارت مسلط باشی بسپر به خدا عزیز دلم

عزیزم من قبل میکروی سوم ذخیرم ۱/۱۸ بود و ده تخمک عالی داشتم و مامانم شدم ذخیرت درست لب مرزه ولی خوبه ...

انا جون تو این سیکل که ده تا تخمک داشتی چه داروهایی داشتی ؟و اگه زحمت نیست دوزشون رو بگو