2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
منم امروز روز 14 اناقالم بود آزمایش بتا دادم منفی شد عددش زیر 1 بود,اما به دکترم که اطلاع دادم گفت د ...

عزیزم نا احت شدم اما احتیاطا آزتو تکرار کن چون مور بوده که آز دوم حتی سوم + شده......

عزیزم نوع داروهام مهمه شاید بدنت به داروهات خوب جواب نداده.....

در مورد داروهای سیکلهای قبلت میگی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره باید همین کار رو بکنم, من ساکن اصفهانم قبلا تهران پیش دکتر معینی اومدم دستش خیلییییی خوبه من که ...

فکر نکنم دکتری قبول کنه تهران دارو بگیری اصفهان پانکچر کنی.....

عزیزم خوب داروهای تهرانت چیا بودن؟

ضمنا علت سقطت رو پیدا کردی؟

چون مهمه علتشو پیدا کنی.....

چون تکرار سقط از تکرار منفی دردناکتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، جون من یه آزمایش تیروئیدم بده! ضرر نمیکنیا! من بخدا کم خون هم هستم! اما هرروز دارم آزمایش مید ...

عزیزم صبح ساعت 9رفتم آز تیروئید دادم متاسفانه مینور هم هستم از وقتی اومدم حالم اصلا خوب نیست ی ضعف بدی گرفتم.با اینکه کلی غذایه مقوی خوردم .فردا بعدظهر جوابش آماده میشه پناه بر خدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید خانما اون پستی که اشتباه فرستادم چجوری میتونم پاکش کنم؟ 

عزیزم دیگه امکانش نیست مگه اینکه نی نی بار واست پاک کنه....

ثمین جون هیوسین همون کار ایزوپرینو میکنه و دردا و انقباضاتو کنترل میکنه. جای وروجکتو امن میکنه.....

آنا جون رفتم آزمایش تیروئید دادم صبح.پناه برخدا ببینم چی میشه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم والا برای من میاد! یه بار دیگه امتحان کن روی پیام ارسالی خودت فقط گزینه حذف هست, پیام کس دیگ ...

آبان چون تا چند دقیقه اول میشه خذف کرد زمان بگذره امکان ویرایش و پست دیگه نیست.....

سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم شما آمپول پروژسترون رو از چند هفته قطع کردی؟؟؟ کلا روند و میزا ...

عزیزم دقیق نمیشه در مورد پروژسترون نظر داد برا هر کسیشروع و ادامش فرق داره.....

برا من از اول دو تا آمپول ۵۰ بود......

بعد به خاطر خونریزی دو تا شیاف سیکلوژست اضافه شد......

هفته ۱۲ دو تا آمپولام به پرولوتون ۲۵۰ هفتگی تبدیل شد و شیافامم ادامه پیدا کرد و هفته ۱۵-۱۶ به مرور کم و قطع شد ولی پرولوتون رو تا هفته ۳۱ داشتم.....

آنا جون رفتم آزمایش تیروئید دادم صبح.پناه برخدا ببینم چی میشه دیگه

ایشالله جوابش هر چیه تهش به سلامتی دردونتو بغل کنی.....

من ديروز انتقالم انجام نشد. از بيست ٢٠ تا تخمك ١١ تا جنين تشكيل شد كه گفتم هفت تاش به درد فريز ميخوره. دو ماه ديگه بايد برم براي انتقال. 

ولي هنوز حالم خيلي خوب نيست. دهنم خياي تلخ و بدمزه است سرم گيج ميره و تهوع دارم. ايا اينا طبيعيه؟توروخدا اگه پيشنهادي داريد بهم بگيد خيلي كلافه شدم

من ديروز انتقالم انجام نشد. از بيست ٢٠ تا تخمك ١١ تا جنين تشكيل شد كه گفتم هفت تاش به درد فريز ميخور ...

عزیزم رژیمتو سفت و سخت رعایت کن ایشالله بهتر میشی.....

لاله جون تو زمینه هایپری تجربه داره و اطلاعات خوبی داره حتما رعایت کن ایشالله به زودی بهت میشی.....

خوشحالم انتقالت کنسل شد خیلی استرس انتقالتو داشتم.....

ایشالله جوابش هر چیه تهش به سلامتی دردونتو بغل کنی.....

انشالله عزیزم

مرسی عزیزم...من amhقبل از آخرین جراحی بین 2 تا 2.5 بود..این دو روز رو هم ادامه میدم اما دیگه تقریبا ...

عزيزم چون ديگه تعدادش بيشتر از اين نميشه 

اگرم بشه سايزش كوچيكه

بنظر من بعد سونو بعديت ببين ارزش داره هزينه پانكچر و فريز بدي

من خیلی کوچیک تر  از چیزیم که بخوام کسی رو نصیحت بکنم ولی دوست داشتم تجربه ی خودم رو بگم، منم&n ...

از حرفاتون خیلیییییییییییی لذت بردم 

شکرگزاری خیلی به ادم ارامش میده

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم دقیق نمیشه در مورد پروژسترون نظر داد برا هر کسیشروع و ادامش فرق داره..... برا من از اول دو تا ...

آخه آنا جون من قم میکرو کردم

هفت هفته که رفتم سونوی قلب، بعدش تو شهر خودمون رفتم دکتر گفت از فردا آمپولت رو بکن روزی یه دونه

بعد زنگ زدم از مرکز قم سوال کردم ما داروهارو با همون دز تا غربالگری ادامه میدیم، یعنی همون روزی دوتا آمپول، ولی شما به حرف پزشک خودت گوش بده

منم از اونموقع روزی یه دونه امپول زدم و الان که 11 هفته ام دو شبه بجای آمپول شیاف میزنم

ولی چون نظر مرکز قم چیز دیگه ای بود، همش شک دارم که کارم درست بوده یا نه