2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتريسا جون امپولهاتو ادامه بده اگهديدي تغييري نداشتن فوليكات اونموقع تصميم بگير

مرسی عزیزم...من amhقبل از آخرین جراحی بین 2 تا 2.5 بود..این دو روز رو هم ادامه میدم اما دیگه تقریبا میشه حدس زد نتیجه رو..فقط نمیدونم چرا دکتر ن ص ر حتی دوز و یا نوع دارو رو تغییر ندادن.

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلاااااااااام بلاخره نی نی سایت اومد بالا  آنا جون خوبی؟ چه خبرا؟ دخملی خوبه؟

سلام عشقم خوبی؟

زایمان کردی؟

وای چه قدر دلم واست تنگ شده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ببخش همش زحمت میندازمت من روزی سه تا استرادیول و یه اویبن استروژن دارم ترس قط کردن این قرص ه ...

نگران نباش وقتش بریه قطع کردنش مشکل ساز نیست.....

ضمنا اینارو یواش یواش قطع میکنی یهویی که نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم همين دوستمون efsibi كه ديگه چيزي به زايمانش نمونده بعد از يك ماه كه رفت سونو قلب رو نديده بودن ...

سلام عزیزم

یه سوال ازت داشتم

شما آمپول پروژسترون رو از چند هفته قطع کردی؟؟؟

کلا روند و میزان استفاده از آمپول پروژسترون رو از اول انتقالت تا زمان قطعش برام توضیح میدی؟؟؟

من خیلی کوچیک تر  از چیزیم که بخوام کسی رو نصیحت بکنم ولی دوست داشتم تجربه ی خودم رو بگم، منم&n ...

عزیزم این چه حرفیه شما بزرگواری که به  فکر روحیه ی منی.درست میگی باید همیشه خداروشکر کرد.وقتی به اطرافیانم نگاه میکنم با اینکه بچه هم دارن ولی خیلیاشون خوشبخت نیستن شوهرشون مثل ی زن نه بلکه مثل ی کلفت باهاشون رفتار میکنه خیلی خداروشکر میکنم خداروشکر .من تویه زندگیم هیچی کم ندارم و این شکر داره جز بچه که اونم خدا داده بهم انشالله که بخواد و صلاح بدونه برام بمونه بازم ممنونم برای پیام زیبات برا یاد اوری شکر خدا .الهی به زودی حاجت روا شی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره خدایی خدا حفظش کنه.دکتر دیروزم که نکبت کاری کرد تا امروز ظهر گریه کنم

عزیزم، جون من یه آزمایش تیروئیدم بده! ضرر نمیکنیا! من بخدا کم خون هم هستم! اما هرروز دارم آزمایش میدم!!😁 به همسرم گفتم اگه همکاری نکنی میرم طلاهامو میفروشما! میگه من که حرفی ندارم، اما خودت از کم خونی حال نداری بشینی! از دیروز که فهمیدم تیروئیدم بالا رفته باز کلی دارم حرص میخورم. قرصمو امروز کامل خوردم تاببینم دکترم چی میگه! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خدا کنه منم با این شیاف که اضافه کردم قط بشه کمردردم خیلی اذیتم میکنه . ثمین جون ایشالا که داره رشد ...

عزیزم دکترت برات ایزوپرین تجویز نکرده؟

شاید برا دردات کمکت کنه....

ببین صلاح میدونه یا نه....

کاش همونطور که زود رفته بالا، زودم بیاد پایین! امروز خیلی استرس داشتم تاجواب آزمایشم آماده بشه. نمید ...

استرس طبیعیه......

آدم یه گیره سر گم میکنه دنبالشه چه برسه همچین نعمت با ارزشی اونم برا ماها که انقدر دنبالشیم.....

اما باید سعی کرد استرس رو کنترل کرد.....

من دوتا شیاف سیکلوژست میزنم +2تا آمپول پروژسترون +2تا پردنیزولون +3تا استرادیول +1دونه یدوفولیک+1دون ...

ثمین جون هیوسین همون کار ایزوپرینو میکنه و دردا و انقباضاتو کنترل میکنه. جای وروجکتو امن میکنه.....