2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
دوستان من از 2 بهمن روزی 4 تا منوپیور تزریق میکنم اما فقط دیروز کمی درد داشت تخمدانم...و خب روزهای ا ...

عزیزم منفی فکر نکن.......

بستگی به تعریفت از درد دتره.....

در حد تیرکشیدنه نه درد غیر قابل تحمل......

سونو که بری عیار دستتون میاد که بدنت چه جوابی داده نیاز باشه دکترت دزشو بیشتر میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خبر دادم هفته ی پیش رفتم گفت خارج رحمی فرستاد پیش ی سونو گراف خیلی حاذق گفت نه ساک حاملگی داخل ...

عزیزم ببخش اگه پست شمارو ریپلای کردم اینو نوشتم واسه افسون جون بود . شما رو کامل در جریان سونوی قبلی هستم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا چی بگم.اینقدر رک بهم گفت که شوکه شدم .بدبختی نمیتونم راجع بهش دوباره با همسرم حرف بزنم ...

ثمین عزیزم آروم باش بخدا نمیدونم چی بهت بگم وقتی خودتو و نی نیتو  سپردی بخدا دیگه دلتو محکم کن خدا حواسش هست ای خداااا

خدایا شکرت😙
مامان سبحان اخه چطوری میشه من هفته ی پیش شنبه 4هفتم باشه بعد 7روز بشم 6هفته؟نمیتونم تویه مغز دکترم ا ...

ببين عزيزم دكترت از روي محاسبات پزشكي اين حرف رو ميزنه ، شما الان به نظر من اين مدت رو هم صبر كن و بعد دوباره سونو همه چيز رو هم بسپار به خدا .

وااای ثمین جون بخدا اشکم دراومد واست خیلی ناراحت شدم عزیزم ولی دکترت اشتباه کرده آخه این چه حرفیه زده ‌به نظر من که ساک رشد کرده درسته کم بوده ولی داره رشد میکنه بعدشم شما میگی یک ماهه انتقال دادی خوب حساب کنی ۶ هفته درسته چرا گفته کمه . کلا دکترا واسه کسای که ای وی اف انجام میدن روز پریودی رو در نظر نمیگیرن روز انتقال رو حساب میکنن . امیدت به خدا باشه اگه لکه بینیت قط شده نگران نباش حتما رشد میکنه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
لاله سرخ عزیزم بقدری داغونم حد نداره اصلا نمیدونم چطوری توضیح بدم براتون.رفتم امروز مطب دکتر بعد کلی ...

ثمین عزیز.من تجربه شما رو داشتم.میدونم که چقدر لحظه ها دیر و سخت میگذره برات.پیامتو خوندم تمام حس های دو سال پیش تکرار شد برام.نگران نباش عزیزم.هنوز فرصت داره برای رشد.یکی از دوستام همین مشکل رو داشت و گفتن ختم بارداری.گوش نداد و چند هفته بعد رفت دوباره سونو.الان پسرش چهار سالشه

وااای ثمین جون بخدا اشکم دراومد واست خیلی ناراحت شدم عزیزم ولی دکترت اشتباه کرده آخه این چه حرفیه زد ...

ببخش ناراحتت کردم والا نمیدونم دقیقا 1ماهه انتقال دادم خوب 30روز میشه چند هفته مگه.گیر داده 6هفته ای .اخه وقتی روز 17 سیکلم انتقال دادی چطوری میشم 6هفته 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من همچنان لک قهوه ای تیره دارم....دوستان واقعا این حالت طبیعی؟ کسانی اینجور بودن؟

بله عزیزم خیلی از مامانامون این تجربه رو داشتن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببخش اگه پست شمارو ریپلای کردم اینو نوشتم واسه افسون جون بود . شما رو کامل در جریان سونوی قبلی ...

منم متوجه اشتباهم شدم خواهری.اینقدر از نظر ذهنی داغونم اصلا نمیدونم چی میگم و چی مینویسم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببين عزيزم دكترت از روي محاسبات پزشكي اين حرف رو ميزنه ، شما الان به نظر من اين مدت رو هم صبر كن و ب ...

نمیدونم بخدا.

ثمین عزیز.من تجربه شما رو داشتم.میدونم که چقدر لحظه ها دیر و سخت میگذره برات.پیامتو خوندم تمام حس ها ...

امیدوارم برا منم همینطور بشه من که تصمیم ندارم تا دو هفته ی آینده اصلا اسم سونو و دکتر رو بیارم

بچه ها سلام من امروز روز دوم آمپول دور نافم بود ،دیروز خانومه گفت سه تا پنج سانت باید فاصله باشه از ...

عجب آدم مزخرفی بوده.......

عزیزم دورنافیاتو خودت یا همسرت نمیتونین بزنین خیلی راحته.......

صفحه ۶رو بخون قلق انواع تزریقا هست.......

همون چهار پنج سانت فاصله خوبه.....

نمیدونم والا چی بگم.اینقدر رک بهم گفت که شوکه شدم .بدبختی نمیتونم راجع بهش دوباره با همسرم حرف بزنم ...

آنقدر خودتو عذاب نده دکتر بیخود گفته سری قبل که ساک خالی واسه من بود دکتر طرازي اینطوری نگفت تازه ساکم کمتر لژ 4 میلیمتر و هفت هفته بودم که گفت آب زیاد بخور ده روز دیگه بیا ، گفت داشتم مریض که جنین و قلب دیر تشکیل شده ، پس نا امید نباش