2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
نمیدونم والا چی بگم.اینقدر رک بهم گفت که شوکه شدم .بدبختی نمیتونم راجع بهش دوباره با همسرم حرف بزنم ...

چه ایرادی داره حرف بزن با همسرت از نگرانیت بگو..حتی گریه کن اما بعد سعی کن منطقی باشی...همه چی دست خدای مهربونه و البته اراده ما از خدااا بخواااه با همه وجود که هر چی به صلاح و در توانت هست همون بشه..عزیزم این دو هفته رو هم با جوجه خوش باش بخدااا دنیا ارزش نداره.اون داره تلاش میکنه اونوقت دکتر چی میگه این وسط..به نی نی فرصت بده.  .باهاش حرف بزن انشاا... که یه عمر چراغ خونه تون میشه ..فقط باید یه مادر قوی و با ارده باشی خیلی سخته میدونم روحت آزرده س ولی ما اشرف مخلوقاتیم...اینجا باید ثابت کنیم که کل جهان هستی برای ما آفریده شده و در خدمت ماست پس بخواه تا بشود...

اینا رو که میگم شاید خودم نتونم انجامش بدم ولی انقدر میگم تا بشه ملکه ذهن تک تک مون...میگم تا خودت رو پیدا کنی یه وقت خدای نکرده افسرده نشیم که اون خیلی خیلی بده...

بچه نیست نباشه ما که هستیم نفس میکشیم  چرا خودمون رو از بین ببریم...البته این قسمت شامل شما نمیشه گلم😉شما مامان طلایی الان

صبور باش دوست خوبم...مطمئنم خدااا بهترین رو واست در نظر گرفته شک نکن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی نبوده نیس

عزیزم از دوستان هستن تو  سوالتو بپرس بیان ببینن جواب میدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ثمین جان قربونت عزیزم خودت رو ناراحت نکن بسپار به خدا این ناراحتی ها خودش سمه خداروشکر لکه بینیت قط شده ساک هم رشد کرده مطمعن باش بازم رشد میکنه من خیلی هارو دیدم ساکشون حتی تو هفته های بالاتر کوچیک بوده و حتی تا هفته ده قلب جنین رو دیدن ایشالا شما هم جز اون خانما باشی . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آنا جانم میشه بگین یک لکه های قهوه ای تیره واسه چیه؟ ثمین جون شما هم این لکه ها دارین؟دکتر شما هم م ...

عزیزم خوب لک میتونه به خاطر لانه گزینی باشه.......

هماتوم باشه......

کم شدن پروژسترون باشه.....

علتهای زیادی داره اما اگه استراحت میکنی کم میشه یا لااقل بیشتر نمیشه اصلا جای نگرانی نیست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانای عزیز معمولا دکتر روز چندم پریود انتقال جنین انجام میده؟

عزیزم بستگی به نوع سیکلت و آماده شدن بدنت داره.......

روز ۱۴-۱۵هم داشتیم ۲۵و.... هم داشتیم......

آنقدر خودتو عذاب نده دکتر بیخود گفته سری قبل که ساک خالی واسه من بود دکتر طرازي اینطوری نگفت تازه سا ...

هفت هفته بودی و ساکتون کمتر از 4میل بود؟نهایتا چی شد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم بیشتر نگران اینم که خیلی نزدیک ناف زد،یه وقت اثرش کم نشه

عزیزم اثرش کم نمیشه نگران نباش.......

چه ایرادی داره حرف بزن با همسرت از نگرانیت بگو..حتی گریه کن اما بعد سعی کن منطقی باشی...همه چی دست خ ...

ممنونم خواهری از امیدی که دادی امیدوارم خدا جواب اینهمه صبرمو بده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم ببخشید ناراحتتون کردم وقتی غصه دارم نمیدونم چرا نمیتونم نگم.خیلی تحمل کردم نیام خبر بد رو ...

عزیززززم بلاخره جایی برای درد دل باید باشه ماها همه با هم همدردیم 

منم مشکل انعقادی ندارم ولی تو بارداری ناموفق  قبلیم چون انسداد شریانهای رحمی پیدا کردم دکترم گفت باید هروقت باردار شدی یا جنین انتقال دادی بزنی بعضی افراد تو زمان بارداری مشکل انعقادی پیدا میکنن مثل من و در حالت عادی سالمن, برای بعضی افراد تو بارداری وقتی جنین رشد نکنه هپارین میدن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
ثمین جان قربونت عزیزم خودت رو ناراحت نکن بسپار به خدا این ناراحتی ها خودش سمه خداروشکر لکه بینیت قط ...

انشالله .ولی عاطی جون سایز ساکم منو نگران کرده فقط 

نرمال مورفولوژي    ٤ تعداد(count )     ٤٢ تحرك(mutility)   ٤٦ دوستان ...

عزیزم در کل خوب بوده.......

خیالت تخت........

شکر خدا طبیعی مامان شدی.......

عزیزم با یاسی جون اشتباه گرفتم.....

خطامو به فال نیک میگیرم ایشالله تو هم خوش خبری به زودی......

انشالله .ولی عاطی جون سایز ساکم منو نگران کرده فقط 

ثمین جون درسته رشدش کم بوده ولی رشد کرده ازون هفته تا حالا ایشالا خدا خودش بهت رحم کنه و به خیر بگذره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیززززم بلاخره جایی برای درد دل باید باشه ماها همه با هم همدردیم  منم مشکل انعقادی ندارم ولی ...

متوجه شدم عزیزم