بچها ی سوال داشتم وقتی گل ی گلدون سالم بعد ی مدت کرم داخلش پیدا میشه این کرم ها از کجا میان
اگ این طوری یعنی خودشون خودشون ب وجود آورد پس میشه گفت انسانم خودشو ب وجود آورده اینکه بگیم خدای واحد هست پس اون خدا خودشو ب وجود آورده منطقه ایی آیا ؟لطفا با دلیل حرف بزنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا توی یک گلدون هیچوقت کرم نمیاد تا وقتی که جایی نباشه که از اون بیاد
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅
عزیزم آزمايشهاي مشهور پاستور كه منجر به باطل شدن نظريه خلق الساعه شدند را مطالعه بفرمایید
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
مقاله ی جالبی بود مطالعه می کردم، اینکه در ابتدا تخم مرغ بوده سپس مرغ، به این صورت که موجوداتی کشف شده تک سلولی که میلیاردها سال قبل نیز بوده آمد بعد اینها تقسیم شدند و موجودات دو سلولی رو تشکیل دادند و....شاید انسان نیز به این صورت بوجود آمده، نظریه ی تکامل...روزی کشف خواهد شد...
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
اما در ادامه میتونم بگم خیلیا این نظریه رو دارن ک انسانم یهو افریده نشده و تکامل یافتهینی تک سلولی ب ...
خود میموناهم از تو دریا میان چون اول آب کره بوده و بعد موجودات تک سلولی و بعد تمامل پیدا کرده حیچانات به وجوز اومدن
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅