2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
ممنون لاله جون،نه من اردبیلی ام،رویان اردبیل میرفتم،حالا که جنینام تموم شده و قراره دوباره میکرو کنم ...

شرایط و روال کار اونجا چطور بود؟
بررسی ها
ازهایی که میگرفتن
توجه دکترا

اینا خیلی مهم هستن
اگه اکی نبودن و راضی نبودی خوبه که تغییر بدی
مسیر اردبیل تا شمال هم یه کم خطرناکه تو این فصل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانوما آی وی اف یا میکرو عوارض داره ؟من بخاطر عوارضش تا الان نرفتم  الانم دودلم نمی دونم چیکار ...

عزیزم داروها به هر حال هورمونی هستن دیگه و عوارض دارن
ریسک یه سری بیماری ها رو هم خب بیشتر میکنن
اما دکتر من گفت تا 3 بار میتونم انجام بدم اما بیشتر از 3 بار دیگه بهتر نشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بد نیستم ظاهرا خوبم ولی از درون اوووووووووووووف.فردا باز باید برم رشت نمیدونم سونو چی میخ ...

ان شاء ا... رشدش عالیه عزیزم توکل به خدا

گلم خیلی متوجه توضیحت نشدم، چون من تازه با آندومتریز کمی اشنا شدم و دکتر گفت دارم ولی کم، یعنی شما م ...

لوله كه نه عزيزم مشكلي نداره، ربطي هم به تخمدان نداره ولي آندومتريوز من پيشرفته بود و دوتا كيست توي دوتا تخمدان داشتم كه بيشتر فضاي تخمدان رو گرفته بود انتقالامم منفي شده بود، دكتر گفت بايد برداشته بشه، خب طبيعيه كه يه مقداري از تخمدانهم با كيستا برداشته بشه

ولی به من گفته بودن دوغ بی نمک،غذاها بی نمک باشه وخیلی هم تاکید میکردن که مواد غذایی بسته بندی شده ی ...

ببین تا قبل از پانکچر باید بی نمک باشه ، تا باعث پف و ورم بیشتر نشه
بعدش دیگه پر نمک
چون سدیم از پتاسیم کوچیک تره و از غشای سلولی رد میشه اون وقت توازن سدیم پتاسیم به هم میخوره
برا همین میگن پر نمک که وقتی سدیم خارج میشه از غشای سلول، غلظت پتاسیم بالا نره

به شما بعد از پانکچر گفتن بدون نمک؟
اشتباه کردن
همون جور که پرستارا به اشتباه به من گفتن مایعات کم بخور و دکترم گفت اشتباه کردن!!

لاله جون مرسي جواب دادی، من شهریور آزمایش دادم ذخیره ام 3/5 بود. به نظرت بعدش هیسترو شدم یعنی از شهر ...

اگه فقط هیسترو بوده و تخمدان دست کاری نشده عدد ذخیره تغییر نمیکنه
اما اف اس اچ کلا هورمونیه که از هیپوفیز ترشح میشه ، ممکنه تحت شرایطی تغییر کنه
مثلا استرس یا هر چیز دیگه

اما اینکه میگی یائسه ، نه عزیزم با عدد ذخیره 3.5 یائسه نمیشین

اگه فقط هیسترو بوده و تخمدان دست کاری نشده عدد ذخیره تغییر نمیکنه اما اف اس اچ کلا هورمونیه که از هی ...

لاله جون مرسي از توضیحا تت. عزيزم پس اگر ذخیره ام بالا باشه و اف اس اچ م رفته باشه بالا یایسته نمی شم؟ لاله جون فکر کنم مال استرس باشه اف اس اچ بالا رفته باشه این روزها این چند ماه زندگی من سرشار از غم و قصه و گریه و استرس. ناراحتی و.... بوده خیلی روحم اذیته. هرروز حالم خراب تر از دیروز ميشه. زندگی با کسایی که طاقت نفس کشیدن شون نداری. از صبح تا شب ببینی شون. البته غیر از همدم روزهای سختم. عشقم. که درحقم هم خیلی داره کوتاهی می کنه ولی خوب.... 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه ها بنظرتون من وقتی لولمو عمل کردم دکتر گفت تخمدونات کوچیک شده بوده برات کوتر کردم ممکنه ک ذخیرم برا اون اومده باشه پایین؟من قبل عمل تست ذخیره نداده بودم آخه نمیدونم قبلش چند بوده ولی با توجه ب سنم الان خیلی کمه.بعدش تخمدان چرا کوچیک میشه اصلا؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستان من تا وقتی درازکشم هیچی نمی بینم به محض اینکه پا میشم نماز میخونم ...غذا میخورم و.... ترشحهای کم رنگ قهوه ای نمایان میشه...

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
ان شاءالله که قلبشم میزنه و از نگرانی درمیای  راستی ثمین حتما از دکترت بپرس در مورد آزمایش من ...

نادی جان من ازشون سوال کردم ، برای یکی از دوستان شیرازی میخواستم، گفتن فقط تو شیراز عمل های اندومتریوز خیلی سخت رو زیر نظر دکتر البرزی انجام میدن
کار میکرو و ویزیت و اینا انجام نمیدن

عزیزم داروها به هر حال هورمونی هستن دیگه و عوارض دارن ریسک یه سری بیماری ها رو هم خب بیشتر میکنن ا ...

ممنون عزیزم نگرانیمم واسه همینه چی بگم خدا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
لاله جون من که دکترم صدری هست اگه یکشنبه صبح برم بیمارستان پیش ظهیری منو ویزیت می کنه یا فقط مریضای ...

من خودم بیمارستان نرفتم، اما اونایی که رفتن میگن اول صبح ساعت 7 اونجا بودن، تا نوبت بگیرن برا ظهیری
و موفق هم شدن

من خودم بیمارستان نرفتم، اما اونایی که رفتن میگن اول صبح ساعت 7 اونجا بودن، تا نوبت بگیرن برا ظهیری ...

آها مرسی لاله جون💕💕

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها سلام من امروز روز دوم آمپول دور نافم بود ،دیروز خانومه گفت سه تا پنج سانت باید فاصله باشه از ...

فدات شم امپول دور نافی اصلا سخت نیست تزریقش خودت بزن
انگشتات رو جفت کن، 4 تاشو ، از کنار ناف تا جایی که تزریق میکنی 4 انگشت باید فاصله باشه
روزای اول دلهره داری بعدا دستت میاد خودت
همون روشی که روز اول دیدی همون رو خودت پیاده کن

گاهی این تزریقاتی ها دل ادمو بد جور میشکونن
منم یه بار سر تزریق امپولام که تو بازو بود (تو دوره ی درمان دارویی) ناخوداگاه اشکم سرازیر شد، نه از درد و سوزشش ، بلکه ادم تو این دوره انگار احساساتی تر میشه و روحیه اش ضعیف میشه ، خانومه برگشت بهم میگه این که درد نداره ، برا یه دونه امپول عین بچه ها گریه میکنی؟ زن به این بزرگی!!
اون شب تا خونه من و شوهرم هر دو تا اشک ریختیم
مردم حال ما رو درک نمیکنن و هر چیزی میخوان نسبت میدن بهمون :(((