2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من همسرم دوبار تو ی آزمایشگاه آز اسپرم داده ک هر دو بار خوب بوده ممکنه اگه بره ی آزمایشگاه دی ...

اره عزیزم منم شوهرم ازمایشگاه دم خونمون میده و مرفولوزی نرماله اما ازمایشگاه ابن سینا ک میده مرفولورزی 2 هست 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
یاس ممنون عزیزم امیدوار شدم واقعا هر چند من مشکل اصلیمfshهست

ویتامین ای و متفورمین خوردم خیلی روی رشد فولیکولام تاثیر مثبت داشت. tsh شما چقدره؟ اگه بالای 2 یا 2.5 نصف لووتیروکسین 50 بخوری تیروییدت میاد زیر 2 که اونم خیلی تاثیر مثبتی داره. البته اگه دکتر داخلی خوب بری بهتره! خلاصه باید یه راهی برای تقویت تخمدانت پیدا کنی. اونموقع fsh  هم نرمال میشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
منم ذخیرم مثل شما بود ولی گفتن فقط آی وی اف شما دوره هات چند روزه هست

برای من 31 روزه بطور متوسط. شما همسرتون ضعیف هستن؟ ورزش بخدا دوای هر دردیه. من بخاطر پسرم زیاد ازخونه بیرون نمیرم وگرنه با ورزش برای پسرم بدون دردسر باردار شده بودم. باشگاه برید یا هر روز یکساعت پیاده روی تند داشته باشید. خیلی عالیه. 

عزیزم واسه حرفای مردم گوشات همیشه دروازه باشن...خدا زود زود دلتو شاد میکنه شک نکن

مرسی عزیزم،،،آره تو این سه سال خیلی سعی کردم زود نرنجم،،،،قوی باشم،،،،،از نگاه ها و کنایه ها بگذرم،،،ولی یه وقتایی یه حرف هایی هر چقدر هم کوچیک بدجوری رو آدم تاثیر میذاره،،،

خدا خودش  دل ههمونو شاد کنه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دوستان من همسرم دوبار تو ی آزمایشگاه آز اسپرم داده ک هر دو بار خوب بوده ممکنه اگه بره ی آزمایشگاه دی ...

حتما مرکز ناباروری آزمایش بدن. من این 5 سال همسرم توی آزمایشگاه معمولی آز میداد و مورفولوژی خوب بود. اما تو مرکز که واسه میکرو داد دیدیم که ای دل غافل دو درصد بوده . این همه وقت 

سلام دوستای عزیزم، خوبین؟؟ از ثمین خبر دارین قرار بود بره سونو امروز براش ام من یجیب دارم می خونم ...

اکثرا سونو رو بعداز ظهر میرن. ان شالله هروقت بره باخبر خوب برگرده. چه دل مهربونی داری ان شالله خدا دلتو بهمین زودی شاد کنه.

پر پر هر کسی لاپارا هیسترو کرد ذخیره اش کم میشه؟ 

نه عزيزم بستگي به مشكلش و بافت آندومتريوز داره، واسه من توي دوتا تخمدان بود خب قاعدتاً يه مقداري از اونو موقع عمل برميدارن ديگه ولي خب به جاش فوليكولا جا واسه رشد پيدا كردن

سلام روزتون بخير خواهرهاي عزيزم من دارم بيمارستان براي پانكچر دفعه سومي كه دارم پانكچر ميكنم بعداز ...

عزیز دلم ان شالله ک ب همین زودی زود مامان میشی

ای کاش قبلش آزمایشات ایمنی انعقادی رو حتما انجام میدادی

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
ممنون عزیزم،انشاءالله،چشم حتمامیخورم فقط لاله جان ب نظرت فولی 12،13خیلی کوچیک نیست؟این مسیله نگرانم ...

نه عزیزم کوچیک نیست به نسبت روزها بزرگ تر میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه عزيزم بستگي به مشكلش و بافت آندومتريوز داره، واسه من توي دوتا تخمدان بود خب قاعدتاً يه مقداري از ...

گلم خیلی متوجه توضیحت نشدم، چون من تازه با آندومتریز کمی اشنا شدم و دکتر گفت دارم ولی کم، یعنی شما میگی اگه اندومتریوز داخل تخمدان باشه موقع عمل که میخوان بردارن اندومتریوز رو باعث میشه ذخیره بیاد پایین؟