2777
2789
عنوان

وجود سِحر جادورو چقد تایید میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 119 پست
کی دعا داده بهت؟

بابا من حرز امام جواد خالم سفارش داد . یه اشناییش گفت یکیو میشناسم حرز امام جواد مینویسه با تمام کاراشو میکنه . بعد من اصلا نمیخواستم ولی دیدم سه تا دعا هم کنارش داده روشونم نوشته . رزق و روزی، گشایش کار، باطل سحر قوی . روشون اینطوری نوشته  .دورشم چسب نواری انگار زده بود . الان من چیکار کنم اینارو؟ هیچ تاثیری نداشته خوشمم نمیاد نگر دارم .ولی وقتی چسب داره بیافته تو اب که داخلش پاک نمیشهههه چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشد نتونستمممم زندگیم داغون شد روانی شده بودم برا همین ب اون کاربر میگم تورو خدا سراغ طلسمات و اینجو ...

واقعاااا نابود کننده ست🥺ولی من یکی سراغ دارم که با دعا تونسته دوست پسر یکیو مال خودش کنه الانم ازدواج کردن هیچیشونم نشده روز به روزم خوشبختر میشه دختره بیچاره اون دختری که دوست پسرشو با دعا ازش جدا کردن الان مُشت مُشت قرص اعصاب میخوره از فکر پسره

چاه حموم بود باورت میشه تا اینکارو کردم بزرگترین گره زندگیم باز شد؟این دعاهای شیطانی زندگیمو نابود م ...

من چیکار کنم خواهر .. دور دعاهایی که دارم اسکول چسب زده . چطوری بندازم بره ؟ نمیخوام باز کنم وسوسه شم بخونم 😂😐

واقعاااا نابود کننده ست🥺ولی من یکی سراغ دارم که با دعا تونسته دوست پسر یکیو مال خودش کنه الانم ازدو ...

ولی زندگیش زود از هم می‌پاشه 🚶🏻‍♀️‍➡️هر چیزی ک با زور و دعا بدست بیاد ابدی نیس .

بسیار و سمتش نمیرم و قرآن همراهم دارم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

سلام میشه برا حل مشکلم‌صلوات بفرستید 

ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱