2777
2789

مثلا یه دختر که حقوق بگیر هست از خورد و خوراکش بزنه و پولشو پس انداز کنه درسته این؟

اینم بگم که خانوادش خرجشو نمیدن خودش به تنهایی خرجشو میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من زندگی میکنم اما چیزای ضروری حقیقتا فقط میخرم خیلی کارا انجام نمیدم چون الان ک جوانم حتی پدر و مادرم مالی پشتم نیستن آینده ک قطعاً هیچکس نیست پس باید جمع کنم

منم انقدر همش پس انداز میکنم و هیچی خرج نمیکنم یه موقع هایی حس بد میگیرم🥺دلم میخواد جمع کنم ماشین ب ...

من هیچ هدفی ندارم از‌ پول جمع کردن

من تازگیا شاغل شدم با خودم برنامه ریختم که چند سالی روی خودم کار کنم و بعد از اینکه به جای خوبی رسیدم پولمو جمع کنم و ماشین بخرم

واقعا اشتباهه منم حس بدی دارم

من هیچ هدفی ندارم از‌ پول جمع کردنمن تازگیا شاغل شدم با خودم برنامه ریختم که چند سالی روی خودم کار ک ...

منم دقیقا همینم

یه ساله کار میکنم

همین ماشینم علاقه خاصی ندارم ، ولی نمیدونم به چه درد دیگه ایم میخوره

بیشتر یه پشتوانه واسه اینده نامعلوم

منم دقیقا همینمیه ساله کار میکنمهمین ماشینم علاقه خاصی ندارم ، ولی نمیدونم به چه درد دیگه ایم میخوره ...

راستش ماشین بخره آدم کلی خرج داره باید انقدر مرفه باشی که هرلحظه ماشین ادا در آورد و یجایی لنگ زد خرج ماشین کنی با خیال راحت و دیگه از اینور و اونور قرض نکنی

راستش ماشین بخره آدم کلی خرج داره باید انقدر مرفه باشی که هرلحظه ماشین ادا در آورد و یجایی لنگ زد خر ...

من خودم اصلا علاقه به رانندگی ندارم،حتی میترسم

ولی یه جاهایی واقعا اذیت میشم، این دوره و زمونه لازمه