2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سلام ب همگی،من دیروزظهر پانکچرشدم تجربیاتمو میگم شاید ب دردکسی بخوره بعدازیه بیهوشی نیم ساعته وقتی ...

ان شاءالله به سلامتی. انشاءالله یه دو قلو سالم و صالح باردار میشی و به سلامتی میان تو بغلت.

ممنون که تجربه ات را دراختیار ما گذاشتی گلم.

یه سوال بیمارستانی که رفتید دولتی بود؟ یعنی واسه انتقال دوباره پول میگیرن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه يادتون باشه دكتر بهم گفت ذخيره بده از روي اون تصميم بگيريم صبر كنيم يا زودتر وارد سيكل بشي، آزمايشمو الان گرفتم عكسشو ميذارم عصرم به دكتر نشون ميدم، ذخيره ام بعد از عمل كم شده كه خب قابل حدس زدنم بود 

سلام دوستان ایا میکرو اینجکشن همون ای وی اف هستش

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم