2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047716 بازدید | 684621 پست

سلام به همه دوستان،امیدوارم حال همتون عالی باشه. من چند وقت نبودم،پست ها رو هم نرسیدم بخونم.

یه نصیحت خواهرانه. استرس زیاد واقعا تو سقط جنین تاثیر داره. من خودم اینو امروز باور کردم،چون تاریخ پریم دوازدهمه و تا حالا تو عمرم اتفاق نیوفتاده که حتی یه روز جلو افتاده باشه،اما دیروز سه ساعت تو استرس خیلی شدید قرار گرفتم و درکمال ناباوری امروز پری اومد با کمر درد وحشتناک و پری شدید!

عاجزانه خواهش میکنم تا جایی که میتونین استرستون رو کنترل کنید.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی عالیه تعداد تخمک هات خوبن عزیزم امیدوارم همه شون جنین عالی بشن با گرید آ عزیزم حتما بعد از پ ...

ممنون عزیزم،انشاءالله،چشم حتمامیخورم

فقط لاله جان ب نظرت فولی 12،13خیلی کوچیک نیست؟این مسیله نگرانم کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🔴دختراي نازنين امروز پانكچر شدم مشكلي خاصي پيش نيومد فقط گفتن تعداد فوليكول ها يكم زياد بوده و باي ...

عزیزم انشالله جنینات با کیفیت باشن با اولین انتقال مثبت بشی🌺

چرا شیافا رو رکتال نزدی؟راحت تر نیست؟

فدات شم درد یکی دوتا که نیست. من شقاق یا فیشر دادم شیاف رکتال تا سه تا می زارم تو چهارمی انگار زخم می شه و خون و درد دارم . من کلا شیاف هیچوقت استفاده نکردم حالا نمی دونم واقعا به خاطر مشکل خودمه یا پروژسترون به من نمی سازه

سلام دوستان, مامانهای جدید تبریک میگم ان شائ الله نینی هاتون به سلامتی به دنیا بیان. efsibi جان ختم ...

سلام عزیزم،راستش رز سفید خیلی منظم پیگیری میکرد ولی چون الان چند روزیه نمیاد گفتم کار نیمه تموم نمونه، قرار بر اینه که توی روزی که جلوی اسم هر نفر هست همه واسش دعای توسل یا یه سوره ی قرآن یا هر دو رو بخونیم،یعنی هیچ اجباری نیست کلا داوطلبانه است و هدف اینه که به یاد هم باشیم که خدا دعای دیگران در حق آدم رو زودتر مستجاب میکنه،انشاالله

البته رز سفید جون خیلی منظم بر اساس تاریخ پانکچر یا انتقال یا آزمایش تقسیم میکرد که من خیلی وارد نیستم! ولی حالا سعیمو میکنم،شما چه تاریخی آزمایش داری؟

راستي از خودم هم بگم كه از دوشنبه تا چهارشنبه توي بيمارستان بستري بودم دوشنبه كه رفتم مطب دكترم البت ...

عزیزم خدارو شکر به خیر گذشته.......

گل دخملی مامانو اذیت نکن بعدا همه اذیتاتو یه جا میکنی و هر روز هزار بار خونه رو زیرورو میکنی فعلا آروم باش عزیز خاله......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم،راستش رز سفید خیلی منظم پیگیری میکرد ولی چون الان چند روزیه نمیاد گفتم کار نیمه تموم نمون ...

آخی چه جالب چه خوب  

من 11 بهمن باید آزمایش بدم حالا فرقی نداره هر روزی که بود من رو هم توی لیست دعا و قرآنتون دعا کنین منم الان میرم یه دعای قشنگ توسل و سوره یاسین رو میخونم برای همه مامانهای حال و آینده 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم شما مشکلت چی بود؟

من دو بار سقط داشتم. ظاهرا تخمدانم خوب کار میکرد و پریود منظم داشتم. اخیرا همسرم آزمایش اسپرم داده بود و مشکل کم تحرک و مورفو داشت. بعدا آزمایش هورمونی داد متوجه شدیم تیروییدش یه کوچولو کمکاره و پرولاکتینش کمی بالاست. برای تیرویید و پرولاکتین دارو خورد من همون ماه باردار شدم. البته ماه قبلشم عکس رنگی گرفته بودم. شاید اونم بی تاثیر نبوده!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ممنون عزيزم ، حالا من اصلا هيچ ورمي ندارم ، وزن هم كه به سلامتي اضافه نكردم ، قرص فشار بهم داده متيل ...

عزیزم قرص کلسیم دی میخوری؟ ماست روزی دوتا پیاله پر بخور. سعی کن با ماست فشارتو پایین بیاری اگه نیومد قرص فشاررو بخوری. در کل خیلی مراقب خودت باش. بارداری همین سختیارو داره چه میشه کرد. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷