2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
عزیزم شمالی هستین؟ گلم دکتر ظهیری یکشنبه ها بیمارستان الزهرا هستن اگه صبح یکشنبه برین میتونین باها ...

ببخشید منظورم این بود خیلی شلوغه 😂😂😂😂😂😂

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم مبارکه ان شاء ا... همه تخمک هات جنین عالی بشن گلم دستور سفیده تخم مرغ و دوغ و نمک و اینا رو رع ...

لاله جانم 

ممنون از راهنمايي كاملت عزيزم. چشم حتما رعايت ميكنم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست خوبم خداروشكر بخير گذشت سعي كن استراحت كني تا اين چندهفته هم بخير بگذره خداروشكر اخراشي چيزي نم ...

ممنون مينو جان ، شما هم نگران نباش و فقط استراحت كن ، ان شا الله كه همونطور كه دكترت گفته چيزي نيست و براي شما هم به سلامت طي ميشه اين روزهاي باقي مانده .

عزیزم فشار نرمال تو بارداری کمی بالاتر از افراد عادیه. 13 رو 8 برای یه باردار فشار نرمالیه. حتی دکتر ...

بله عزيزم من هم فشارسنج گرفتم و چك ميكنم فشارم رو ، ان شا الله كه براي هيچ كس مشكلي پيش نياد .

لاله جانم  ممنون از راهنمايي كاملت عزيزم. چشم حتما رعايت ميكنم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘

خدا رو شکر که دیدی پستم رو
نگران بودم نبینی و مایعات نخوری و مشکلی پیش بیاد برات عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خدا رو شکر که الان حالت خوبه مامان سبحان جون، بدی فشار خون اینه که با استرس بیشتر میشه! من که کلا چن ...

ممنون عزيزم ، حالا من اصلا هيچ ورمي ندارم ، وزن هم كه به سلامتي اضافه نكردم ، قرص فشار بهم داده متيل دوپا ، ولي گفته فقط وقتي فشار max بالاي ١٣ يا فشار min بالاي ٨ ميره مصرف كنم كه ان شا الله ديگه اينطور نشه .

آنا جون و دوستان سوال دارم.‌یادتون باشه من ۹۴ خیلی بد جور جای پروژستون هام آبسه کرد. این سری از اول ...

سوگل جون عزيزم من از اول بارداري آمپول پروژسترون داشتم ولي الان يك ماه هست كه شبي يه دونه شياف دارم ، فكر نكنم مشكلي پيش بياد .

عزیزم دلم همه خوشکلی و جوونیت بر میگرده با اومدن و دیدن خنده های عزیز دردونه ات فدات شم موهای سفید ...

انشالله واقعا اون روز رو ببینم توکل برخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان ببخشید شمارو هم خسته میکنم با سوالام میشه بگی نحوه نوبت دهی الزهرا چه جوره واگه بخوام دکتر ...

عزیزم من مطب دکتر ظهیری میرم که چهارراه گلسار ساختمان بوسار طبقه سوم هستش ایشون کارای پروسه میکرو رو تویه مطبشون انجام میدن و موقع پانکچر نامه میدن یا الزهرا یا ایران کلینیک که خصوصی هستش .روزایه یکشنبه و سه شنبه هم فکر میکنم درمانگاه نازایی الزهرا مریض میبینن.باز اگه تا شنبه صبر کنی برات میپرسم دقیقا چه روزایی کلینیک نازایی الزهرا هستند 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات شم درد یکی دوتا که نیست. من شقاق یا فیشر دادم شیاف رکتال تا سه تا می زارم تو چهارمی انگار زخم م ...

والا منم شقاق داشتم قبل انتقالم با پماد رکتول کاملا خوب شدم الانم روزی 3تا شیاف دارم اصلا اذیتم نمیکنه خداروشکر دقیقا از 7دی تا امروز روزی 3تا شیاف زدم این وسط وسطا روزی 4تا هم زدم 

🔴دختراي نازنين امروز پانكچر شدم مشكلي خاصي پيش نيومد فقط گفتن تعداد فوليكول ها يكم زياد بوده و باي ...

خداروشکر که پانکچر خوبی داشتی انشالله همه ی تخمکهات تبدیل به جنین بشن با کیفیت عالی و بیست.اولینشم تبدیل به نینی بشه بقیشو اهدا کنی راحت....اونجوری که من مطلع هستم سفیده تخم مرغ باید خورده شه .