2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
اتفاقا امروز یکی دیگه گذاشتم باز هاله انداخت. الان دیگه میخوام برم آزمایش بدم.

پس خداروشکر عزیزم خیلی خوشحالم دیگه وارد پروسه ی میکرو نشدی حداقل .انشالله خدا نینیتو صحیح و سالم برات حفظ کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اون وقت نمیتونی مال شنبه رو با مال امروز مقایسه کنی که عزیزم چون تو آز معمولی عدد نمیگن مثلا مینوی ...

ای وای! دیگه رفتم آزمایش رو دادم! الان میریم جواب رو بگیریم. عیب نداره توکل بخدا.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس خداروشکر عزیزم خیلی خوشحالم دیگه وارد پروسه ی میکرو نشدی حداقل .انشالله خدا نینیتو صحیح و سالم بر ...

ممنون عزیزم. جواب آز بتا 271 بود!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
نه لاله جون با این جملت که آدم نباید چیزی بدونه موافق نیستم اگر من از جریان این ازمایشهایه تکمیلی و ...

ثمین من چیکار کنم دکترای اینجا قبول ندارن حالا چیکار کنم

خدایا شکرت😙
راستي از خودم هم بگم كه از دوشنبه تا چهارشنبه توي بيمارستان بستري بودم دوشنبه كه رفتم مطب دكترم البت ...

خدا رو شکر که الان حالت خوبه مامان سبحان جون، بدی فشار خون اینه که با استرس بیشتر میشه! من که کلا چند هفته است دیگه خودم فشارو اندازه نمیگیرم! مطبم که میرم همیشه نرماله! دیگه حتی دو شب پیشم که سرم درد میکرد فشارمو چک نکردم از ترس اینکه بالا باشه!  الان صبحا دستام دو برابر میشه جوری که میترسم پوست انگشتام ترک بخوره! اصن انگار هفته ۳۰ رو که رد میکنی کلا بدنت قاطی میکنه! انشاالله که این هفته هام بخیر میگذره، قرص فشار بهت ندادن؟ 

بچه ها جون ببخشید من خیلی آن تایم نیستم واسه یادآوری!

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان.

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن 

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن     23.پروانه عزیز 8بهمن

24.afsoonجون 9 بهمن   

25.efsibi عزیز 10 بهمن   26 .امید زندگی 11 بهمن

27.مامان سبحان عزیز 12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

عزیزم فک کنم شما کاملا حرف منو بر عکس متوجه شدین من گفتم دکتر نصر میگن این چند تا داروخونه که معرفی ...

👍🏻 ممكنه نميدونم شايد واقعا همينطور باشه

من خودم با استرس خريد كردم اينهمه هزينه كني اخرشم ندوني اصله يا نه 

توكل به خدا خدا خودش كمكمون كنه🙏❤️

سلام دوستان, مامانهای جدید تبریک میگم ان شائ الله نینی هاتون به سلامتی به دنیا بیان.

efsibi جان ختم دعای توسلت چجوریه؟ منم میخوام شرکت کنم, توضیح میدی لطفا و اسم منو هم اگه میشه تو لیست بیاری ممنون میشم.

منم امروز روز 11 انتقالم, یه جنین فریز  3.5 روزه انتقال دادم حالا تا خدا چی بخواد, منم ذخیره تخمدانم پایینه 2 هست, این سری با پرگووریس 4 تا تخمک داشتم که 2 تاش جنین شد یکی از جنینها رشدش متوقف شد و یکیش فریز شد چون آندومترم مناسب نبود و  2 ماه بعد که الان بشه انتقال دادم, برای همه تون دعا میکنم که زود زود مامان بشین و این انتظار سخت به پایان برسه ان شائ الله

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
ممنون عزیزم. جواب آز بتا 271 بود!

مبارکت باشه عزیزم انشالله به سلامتی و دل خوش نینیتو بغل بگیری خدایا شکرت انشالله روزیه تموم منتظرا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین من چیکار کنم دکترای اینجا قبول ندارن حالا چیکار کنم

نادی اصرار کن همش بگو بهشون نمیدونم والا .من موندم چرا قبول ندارن 

ثمین جان کدوم بیمارستان رفتین؟

من رشت بیمارستان الزهرا رفتم خواهری

آنا جون و دوستان سوال دارم.‌یادتون باشه من ۹۴ خیلی بد جور جای پروژستون هام آبسه کرد.

این سری از اولش ۳ تا شیاف هر روز داشتم تا حوالی غربال اول. شیاف ها رو واژینال می زاشتم پوست واژن هم ناسور شده بود و...دکتر سوییچ کرد رو شبی یک شیاف پروژسترون و هر ۱۲ روز ی آمپول پرو لوتون ۵۰۰۰. الان آمپولها دیگه برام جذب نمی شه ۵و۶ تا زدم.صبح تزریقاتی می گفت به دکتر بگو دوباره روی شیاف سوییچ کنی تا ابسه نکنه ی کم عضلاتت استراحت کنه واسه جای آمپول

شما تجربه برگشت از آمپول به شیاف رو داشتین؟ ضرر داره ممکنه خونریزی بده