2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
آنا جون این ترشحات طبیعیه من از چیه.اخه اصلا قادر نیستم کاری انجام بدم یعنی من؟هرلحظه سرپا واستم روی ...

عزیزم منم اینطوری بودم......

تو تازه میگی پا شدی کار کردی.....

من جرات نداشتم برم دستشویی........

چون هر دفعه برمیگشتم پکر بودم یعنی فقط برا دستشویی از جام بلند میشدم بازم......

پس سخت نگیر این روزام میگذرن و واست خاطره میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون ببین منم اصلا بهش اعتماد نمیکردم از رویه ناچاری رفتم پیشش چون دیگه توان اینو نداشتم تا تهرا ...

ممنون ثمین مهربونم
خیلی حرفات دلگرم کننده اس
باید هر روز بخونم این پستت رو

منم راستش از سر ناچاری رفتم پیشش
شاید برای همینه بهش اعتماد ندارم هنوز

سعی میکنم حسمو نسبت بهش مثبت کنم
ممنون از اینکه این قدر وقت کذاشتی و تایپ کردی 😘😘😘😘

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عاطی جون من شنبه باید برم سونو خواهری

وای عزیزم ان شاء ا... خوش خبر بیای با دیدن تاپ تاپ قلب نی نی جونمون 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم.ایشالله این دفعه جنینات عالی میشن به نظرم فکرتو واقعا درگیر تعداد نکن...... مهم کیفیت نهاییه ...

اره تلاش میکنم این جوری فکر کنم فدات شم 

ممنون ثمین مهربونم خیلی حرفات دلگرم کننده اس باید هر روز بخونم این پستت رو منم راستش از سر ناچاری ر ...

خواهش عزیزم.درمقابل اونهمه محبتت تک تکتون من کاری نکردم امیدوارم اولین بار با اولین انتقالت نتیجه مطلوب بگیری کلی ذوق کنیم برات .از الان بگم مامان شدنت مبارک چون  من مطئنم بزودی تیکر بارداریتو میبنیم من اولین نفر بودما بهت تبریک گفتم یادت باشه خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای عزیزم ان شاء ا... خوش خبر بیای با دیدن تاپ تاپ قلب نی نی جونمون 

انشالله ولی فکر کنم زوده باتوجه به سونوی قبل تازه میشم 5هفته.شنبه ی پیش سونو گفت 4هفته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بیمارای دکتر نصرو من هر کسی رو دیدم میگن تاکید دارن همون جاهایی که میگیم دارو رو بخرین چون ممک ...

ولي به استناد حرف ديگران نبايد حرفي رو باور كرد من قبل دكتر نصر بيمار دكتر اقصي بود قبل از اينكه پيششون ويزيت بشم همه من و از هزينه ها ميترسوندن ميگفتن سيزده چهارده ميليون هزينه هات ميشه فلان  درصورتي كه اصلا اصلا اينطور نبود!!!!  الانم بيشتر بخاطر تخصص سونو نصر با اقصي ادامه ندادم

از يه طرف دوست خودم بيمار نصره سه ميليون هزينه دارو داده رفته تخت طاووس  امپولها رو خريده به اونم  نگفتند كجا بره بخره ؛با ذخيره عالي  تو سونو قبل انتقال چهار تا فوليكولم نداشته!!!!!

داروهايي كه گرفته تقلبي بوده

ولي به استناد حرف ديگران نبايد حرفي رو باور كرد من قبل دكتر نصر بيمار دكتر اقصي بود قبل از اينكه پيش ...

نانا جون به من هم کارت دو تا داروخانه رو دادن گفتن از اینجا تهیه کن یکیش همین تخت طاووس بود..و 13 آبان هلال احمر..احتمالا بخاطره تقلبی بودن داروها تاکید دارن اما خب دوست تون هم از اینجا گرفتن ظاهراا نمیدونم چی بگم..امیدوارم که ختم به خیر بشه...

به شما نگفتن دلیلشون چیه واسه قبول نداشتن مکمل و آزهای تکمیلی؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خواهش عزیزم.درمقابل اونهمه محبتت تک تکتون من کاری نکردم امیدوارم اولین بار با اولین انتقالت نتیجه مط ...

وقتی این قدر با اطمینان میگی دیگه واقعا میخوام باور کنم
حس خوبیه این اطمینانی که داری
امیدوارم خدا از دهنت بشنوه عزیزم

انشالله ولی فکر کنم زوده باتوجه به سونوی قبل تازه میشم 5هفته.شنبه ی پیش سونو گفت 4هفته

توکل به خدا
ان شاء ا... میبینی و خیالت راحت میشه

ازهاي تكميلي رو خود پزشكهاي ايمني هم صد درصد قبول ندارن چون ميگن هنوز بطور كامل اثبات نشده

مكمل الان تاثيري نداره بايد چندين ماه قبل مصرف بشه

روش دكتر نصر مثل اقصي. دكتر اقصي هم بيشتر روي اسيد فوليك و ويتامين دي تاكيد داره منم همون روشو پيگيري ميكنم 

ديگه مطمئن تر از سيزده ابان تو تهران داروخانه هست!!!

به خدا من ديروز از ترسم كلي به دكتر اصرار كردم تقلبي نباشه گفت من تنها دارويي كه بهش اعتماد دارم در حال حاضر پرگويسه از بقيه داروها مطمئن نيستم

سلام به همه دوستان گلم ، من يه چند روزي نبودم تعداد صفحات خيلي زياد بود خوندم ولي نه خيلي با دقت .

ان شا الله هر كدوم از دوستان توي هر مرحله اي كه هستن موفق باشن .

ليلا جون خيلي نگرانت بودم خانمي ، خدا رو شكر كه الان بهتري عزيزم ، مطمئنم كه به زودي مامان ليلا صدات ميكنيم .

ياس جون خدا رو شكر كه طبيعي مامان شدي عزيزم ، مباركت باشه خانمي .

آتريساي عزيزم خيلي خوشحالم كه دوباره داري سيكل جديد شروع ميكني ، اميدوارم اين بار حتما حتما نتيجه بگيري عزيز دلم .

لاله سرخ عزيز شما هم ان شا الله جنينهاي با كيفيتي خواهي داشت ، يه موقع هايي اطلاعات آدم كم باشه انگار بهتره نه هميشه البته ، من خودم وقتي پانكچر شدم اصلا زياد اطلاعات خاصي نداشتم به تعداد جنين و اينا هم فكر نميكردم وقتي ١٤ تا جنين برام تشكيل شد خيلي خوشحال شدم همون موقع به همسرم گفتم شده ١٤ تاشونم برامون بچه بشن ميخوام همه رو بياريم خونه ، الان هم واقعا براي بچه هاي بعدي حتما ميرم و ٨ تا جنين باقي مانده ام رو انتقال ميدم تا ببينم چند تا دخملي و پسري توي تقديرم رقم ميخوره .

ان شا الله كه همه شما دوستان عزيزم هم به زودي خونه هاي پر از بچه داشته باشيد . 😍😍😍😘😘😘💕💕💕🌷🌷🌷🌷

ولي به استناد حرف ديگران نبايد حرفي رو باور كرد من قبل دكتر نصر بيمار دكتر اقصي بود قبل از اينكه پيش ...

عزیزم اگه قرار باشه به استناد حرف دیگران چیزی رو باور نکنیم الان اینجا جمع نبودیم که گلم !!

الان اینجا انا جون من ثمین ازیتا و ..... هر کدوم روال کار دکترامون رو میدونیم و وقتی کسی میپرسه توضیح میدیم، اگه قرار باشه رو حرف هیچ کسی حساب نکنیم که نمیشه .اصلا چرا اینجا هستیم و از هم میپرسیم پس؟