2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم این دارو قویترین داروی موجوده عزیزم فقط یه چیزی شما مگه بیمه ندارین؟ چه بیمه ای دارین؟ بیمه ...

منم این سیکلم برای پانکچر پرگوریس داشتم 

البته روزی یکی 

دکترم می خواست که تعداد تخمکام زیاد نباشه 

هشت تا تخمکم هشت تا جنین شد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بارداری با میکرواینجکشن-ICSI: منابع غنی از ویتامین k:  ویتامین k از ویتامین‌‌های ضروری بدن ...

آناجون الهی که هم خودت و هم همسر و دخترت عاقبت بخیر بشین.❤ دست به خاک بزنین طلا بشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون الهی که هم خودت و هم همسر و دخترت عاقبت بخیر بشین.❤ دست به خاک بزنین طلا بشه. 

فدات بشم عزیزم.......

خدا گل پسر تو رو هم حفظ کنه و ایشالله به زودی یه همبازی براش بفرسته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون و بقیه دوستان التماس دعا دارم. خیلی میترسم! از صبح یا امام زمان ورد زبونمه. واقعا خدا رحم ک ...

عزیزم خدا هر چی بخواد همونه فدات شم
به اینا نیست واقعا
درسته که ماها میگیم باید رعایت کنیم
اما در نهایت همه چیز دست خداست حتی با خوردن خطرناک ترین چیزا هم مشکلی پیش نمیاد وقتی خدا بخواد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم این سیکلم برای پانکچر پرگوریس داشتم  البته روزی یکی  دکترم می خواست که تعداد تخمکام ...

عزیزم عدد ذخیره شما چند بود؟
پرگووریس خودش مثل یه مریونال هست + گونال
چون مریونال 75 واحد اف اس اچ داره + 75 واحد ال اچ
گونال هم که 75 واحد اف اس اچ هست

حالا پرگووریس 150 واحد اف اس اچه + 75 واحد ال اچ

شما ستروتاید داشتین یا سیکل شما اگونیست بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فدات بشم گلم  درمانمم تو بيمارستان امام خميني كه مدام ميترسيدمو راضي نبودم ولي خيليا گفتن ديگه ...

خدارو شکر که اولین انتقالتون مثبت شده امیدوارم به سلامتی بغلش کنی 

مارو هم دعا کن گلم🙏🙏 

ممنون از پاسخت🙏😘

نادی جون من از تست استرادیولت اون موقع نگفتم ولی حدسم این بود که یکی دو تا بیشتر تخمک بالغ نداری اما ...

آناجان من تست استرادیول روز ده سیکلم1235 شد همون روزم پنج تا فولی16و7تافولی 12تا13داشتم اینا بهم ربط داره؟

آناجون همسرم جواب آزمایشمو گرفته داره میاره. تلفنی ازش پرسیدم جواب چطوره؟ گفت فقط cd16 یک واحد بالای نرماله!! cd5+19 1%. cd56+16:12 هست! فقط cd69 رو انجام ندادن گفتن لازم نیست! پروتئین سی و اس و بقیه آزمایشا همه نرمال بوده!! البته pai1 و mthfr رو هنوز انجام ندادم. منتظر جواب این آزمایش بودم. بنظرتون cd16 یک واحد بالاست من چیکارباید کنم؟؟ جواب کامل آزمایشمو وقتی همسرم اومد میذارم.

فدات بشم عزیزم....... خدا گل پسر تو رو هم حفظ کنه و ایشالله به زودی یه همبازی براش بفرسته.......

ممنون آناجون.  پسرم همش بلند میگفت خدایا بمن یه داداش بده یا یه آبجی بده!! بهش میگم برای همه منتظرا دعاکنه! آخه ماشالله پسرم مومنه!

اتریسا جان دکتر نصر دکتر خوبیه انصافا جنین های بچه هایی که میرن پیشش هم همیشه کیفیت خوب داشته چه اون ...

لاله جان باز هم ممنون از توضیحات کامل...خیلی محبت کردید واقعااا متشکرم.

دیگه من تو این چرخه و لوپی که وارد شدم فقط امیدم به خداست وگرنه راه چاره ای ندارم وقتی پزشکان محترم  هیچ اتفاق نظری ندارن و مکمل هم نیستند..

حالا یه قضیه ای مثل سرکلاژ هم میتونه مفید واقع بشه و هم کاملا نتیجه عکس بده و یه سری عواقب داشته باشه..و کلا تا جایی که بشه بهتره عقب بیفته ولی خب...اصلا وارد این مبحث نمیشم چون بیشتر نگران میشم حالا قضیه مکمل و...بماند..

عزیزم amh من نزدیک 2 ست شاید واسه همین ستروتاید تجویز شده..امیدوارم که بهترین حالت رو واستون در نظر گرفته باشن..نگران نباشید..امیدوارم بهترینهااا واستون پیش بیاد..آمین

لاله جان میشه لطف کنید آدرس کانال رو بگذارید میشه عضو شد؟ ؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم خدا هر چی بخواد همونه فدات شم به اینا نیست واقعا درسته که ماها میگیم باید رعایت کنیم اما در ...

لاله جون امیدوارم بزودی به راحتترین شکل ممکن بشما وبقیه دوستان هم قسمت کنه.

دوستان خوبم من میخوام فردا واسه گرفتن دفترچه بیمه تامین اجتماعی اقدام کنم 

میخوام بدونم هزینه های تهیه داروهای ای وی اف،عمل پانکچر و انتقال و هزینه بستری هم مشمول بیمه میشه؟؟

چند درصد هزینه ها رو شامل میشه؟؟چون من هیچ اطلاعی در اینباره ندارم..

مثلا هزینه عمل پانکچر اگه بیمارستان با هیچ بیمه ای قرداد نداشته باشه بعدا چند درصد توسط بیمه پرداخت میشه...متاسفانه بیمه ای که هستم این هزینه ها رو پوشش نمیده با اینکه بیمه سازمان معتبریست...

و کجا باید برم واسه تایید دارو و یا بابت عمل پانکچر که احتمالا بیمارستان بهمن هست قبلش باید چکار کنم درمورد بیمه؟؟ممنونم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دوستان خوبم من میخوام فردا واسه گرفتن دفترچه بیمه تامین اجتماعی اقدام کنم  میخوام بدونم هزینه ...

والا تامین اجتماعی توی بیمارستان های خصوصی هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنه یعنی همشون آزادن 

از سونو وعمل پانکچر تا فریز وبقیه ...

ولی دارو ها و بخشی از آزمایشهارو میده 

ولی آزمایشهارو اگه توی دولتی انجام بدی رایگانه که خیلی از آزمایشهارو ندارن و آزمایشهای ابتدایی رو انجام میدن 

برای دارو هم معمولا خود داروخانه تاییدیه میگیره فقط نباید روز تعطیل بری 

اکثر دکترها خودشون حواسشون هست که تو دو سه تا نسخه داروهارو مینویسن چون بعضی از آمپولارو توی یه روز بیشتر از هفت یا هشت تا نمیدن