2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
من اصلا بیمه نیستم پس از لحاظ دارو مشکلی ندارم فقط میخواستم مطمئن بشم روز دوم یا سوم مشکلی نباشه برم ...

اوکی پس دیگه خیالت تخت باشه........

تزریقا از روز سوم شروع میشن نگران نباش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همش میترسم تکون بخورم پریود بشم  کاش حداقل جمعه بیاد نه پنج شنبه  مگه دارو ها را نباید ا ...

معمولا از روز سومه حالا شاید روال دکتری برا فرد خاصی فرق کنه اما روتینش روز سومه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون من دیروز 16 پری آز دادم که منفی بود با بتای 1.دکتر گفت آز دومت را بده وای الان لکه های ...

عزیزم والا چی بگم حتما دکترت چیزی میدونه تاکید داره تا شنبه صبر کنی......

به نظرم به حرفش گوش کن که بعدا پشیمون نشی.......

و یه سوال دیگه وقتی پریود شدم تا زمانی که میرم پیش دکترم باید سوپرفکت را ادامه بدم ؟

بله عزیزم ادامه میدی رفتی احتمالا دزشو کمتر میکنه و با دز پایینتر ادامه میدی......

قربونت برم آناجون. دلم آشوبه! آره دیگه چندبار قبل از تخمکگذاری اقدام داشتیم. همسرم قبلش 10 روز لوتیر ...

عزیزم ایشالله مامانی و براتم میمونه........

ببین آب زیاد بخور.......

از لیست سالسیلات دارا هم اونایی که مناسب طبعتن بخور.......

تو کانال لیستش هست.......

ویتامین کا دارم فعلا نخور تا جواب آزت بیاد......

لیست اونم تو کانال دارم.....

فعلا این احتیاطارو بکن ایشالله جوابش بیاد دارو لازم باشه سریع میگیری.......

آره پانکچر شدم 2 تا تخمک داشتم ولی به نظرم تو سونو بیشتر بودن

نادی جون من از تست استرادیولت اون موقع نگفتم ولی حدسم این بود که یکی دو تا بیشتر تخمک بالغ نداری اما نگفتم که استرس نگیری.......

چون یادمه هزار و خورده ای بود......

البته اگه استدالم درست باشه....

عزیزم ایشالله مامانی و براتم میمونه........ ببین آب زیاد بخور....... از لیست سالسیلات دارا هم اونا ...

ممنونم عزیزم. ببخشید صفحه شو میشه بگین؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ممنونم عزیزم. ببخشید صفحه شو میشه بگین؟ 

عزیزم کانال تل گرام منظورم بود.......

عضو اگه نیستی بگردم همینجا کوپیش کنم.......

عزیزم کانال تل گرام منظورم بود....... عضو اگه نیستی بگردم همینجا کوپیش کنم.......

اگه این لطف رو در حقم کنید ممنون میشم. چون من تل گرام ندارم!!! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از: 

بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، آلو بخارا، پرتقال، توت، توت‌فرنگی، گیلاس، خرمای خشك، تمشك، گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل‌دلمه، قارچ، سیر، ریشه شیرین‌بیان و ادویه‌هایی مثل آویشن، دارچین، پودر كاری، فلفل و زردچوبه. 

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

منابع غنی از ویتامین k: 

ویتامین k از ویتامین‌‌های ضروری بدن و محلول در چربی است که برای جذب پروتئین و انعقاد خون در بدن به آن نیاز است. 

منابع غذایی ویتامین k: 

مهم ترین منابع حاوی ویتامین k عبارتند از سبزیجات دارای برگ های پهن سبز رنگ، چای سبز، اسفناج، شلغم، گل کلم، کلم پیچ، مارچوبه و کاهو. سایر مواد غذایی از قبیل جگر، پنیر، شیر و زرده تخم‌مرغ نیز حاوی ویتامین k هستند. منجمد کردن مواد غذایی باعث تخریب و از بین رفتن ویتامین k می‌ شود اما حرارت تاثیری بروی آن ندارد.

سبزی‌جات مانند ریحان، آویشن به صورت خشک شده ی آن به میزان 15 تا 17 میکروگرم بیشترین میزان ویتامین k را فراهم می‌کنند. میزان این ویتامین در جعفری تازه، گشنیز، مرزنجوش و پونه کوهی 10 میکروگرم است. 

سبزیجات برگ دار تیره رنگ: 

سبزیجات برگ‌دار تیره رنگ به طور تازه برای تهیه سالاد و یا به صورت بخارپز مورد استفاده قرار می‌گیرند. این گونه سبزیجات علاوه بر ویتامین k سرشار از کلسیم، نیز هستند.

کلم‌ پیچ، گیاه گل قاصدک، شاهی، اسفناج، شلغم، خردل، چغندر، گل‌ کلم، کاهو و کاسنی از آن دسته سبزیجاتی هستند که هر کدام دارای مقدار زیادی ویتامین k هستند. 

پیازچه: 

100 گرم پیازچه، 207 میکروگرم ویتامین k را فراهم می‌کند. 

کلم بروکسل: 

کلم بروکسل سرشار از ویتامین k است به طوری که تنها 100 گرم از آن مقدار 194 میکروگرم ویتامین k را فراهم می‌کند. 

کلم بروکلی: 

ویتامین k تنها یک دلیل برای افرادی است که به خوردن سبزیجات علاقه‌مندند. این گیاه همانند کلم، کاهو و ... غنی از ویتامین k است. 

فلفل قرمز - زردچوبه: 

فلفل علاوه بر ویتامین k سرشار از ویتامین‌های E و C نیز است، مصرف 100 گرم از این مواد 106 میکروگرم و در هر قاشق سوپ‌خوری از آن ها 5/8 میکروگرم ویتامین k موجود است. 

مارچوبه: 

مارچوبه بهترین نوع مصرف آن به صورت بخارپز بوده و در هر 100 گرم از آن 80 میکروگرم ویتامین k وجود دارد. 

خیارترشی: 

اگر علاقه‌مند به خوردن ترشیجات هستید اکنون دلیل خوبی برای مصرف بیشتر آن دارید. برای سلامتی بیشتر و جذب ویتامین k بیشتر در بدن مواد خوراکی حاوی سدیم کمتری را مصرف کنید. 

توجه توجه توجه: 

کسایی که دارای غلظت خون هستن و دارن آسپرین یا هپارین یا سلکسان یا داروهای مشابه برای غلظت خون مصرف می کنن، باید بدونن که در مصرف مواد سرشار از ویتامین k باید احتیاط کنن چون مقدار بالای مصرف ویتامین k میتونه اثر داروی رقیق کننده خون رو از بین ببره!!!!!!!! 

@microinjection

آناهید عزیز مبارک باشه. ان شالله بارداری راحتی درپیش داشته باشی. قبلا تو تاپیکا شرایطتونو خونده بودم ...

فدات بشم ممنون گلم همتونو دعا كردم خدا قسمت همه منتظرا كنه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
نمی دونم قبلا تبریک گفتم یا نه  ولی خیلی مبارکه قدم نی نیت تو دل مامانیش 😍😍❤️❤️ ا ...

فدات بشم گلم  درمانمم تو بيمارستان امام خميني كه مدام ميترسيدمو راضي نبودم ولي خيليا گفتن ديگه بسپار دست خدا من ١٦ بود انتقال دو تا جنين گريد aداشتم همسرم مشكل حركت پايين و مورفولوژي داشت فقط تا جايي كه تونستم خيلي قبلش عسل ودارچين چيزاي گرم خوردم تو طول انتقالمم اناناس ونشاسته زياد خوردم وسردي نخوردم الهي كه همه ي منتظرا قسمتشون بشه فقط فقط خواست خدا بود چون خودم واقعا اميد نداشتم با اولين انتقال بگيره

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤