2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام به همه ايشالا قسمت همه منتظرا  بشه من روز ١٣ انتقال مثبت شد ازمايشم اينكه بتام ٨٢ خوب ...

آناهید عزیز مبارک باشه. ان شالله بارداری راحتی درپیش داشته باشی. قبلا تو تاپیکا شرایطتونو خونده بودم اما الان دقیق یادم نیس. اسمتونو یادم بود. خداروشکر که نتیجه گرفتین. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها من جای پرولوتون هام ورم می کنه چی کار کنم این آخری که گوله شده

عزیزم خیلی آروم تزریق میکنی؟

با سرنگ با سرسوزن بلند تزریق میکنی؟

اگه اینارو رعایت میکنی و بازم میشه شاید حساسیته!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از جوابت آنا جون من آزمایشات ca125 و اون یکی انجام دادم نرمال بودن، موقع پری هم نه درد دارم و ...

نه عزیزم نیاز نیست الکی کاری انجام بدی.......

فقط اگه میخوایی خیالت راحت بشه یه ویزیتی کلینیک آندومتریوز شو اما جوری که گفتی فکر نکنم مشکلی داشته باشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانم ها خوب هستید،،،،،من توی بیمارستان آبان انجام میدم میکرو رو ،،دوستانی که تجربه دا ید میشه چ ...

عزیزم برا پانکچر چند ساعت قبل وقت عملت اونجایی اگه عملت صبح باشه معمولا ۶ باید باشی تا بتونی پذیرش بگیری.......

پانکچرم بشی نهایت ۳-۴ ساعت بعد عمل اونجایی......

من که عملام صبح بودن قبل ناهارم میتونستم ترخیص بشم اما من ناهارم میموندم بعد مرخص میشدم......

اگه شرایط خاصی مثل هایپری نباشه زود ترخیص میشی.......

همسر من همیشه کنارم بود همسر تو هم میتونه.....

حتی بعضیا من دیده بودم همراه دیگه ای هم داشتن بابا مانی مادر شوهری......

خلاصه من ندیدم محدودیتی لحاظ کنن.....

از خودم بگم که امروز عصر پریود شدم و ایندفعه با دکتر ن ص ر  ویزیت شدم جالبه که آخرین نفر بودم و ...

عزیزم تا جایی که میدونم منوپیور و ستروتاید یخچالین تو فرض رو بر یخچالی بودن بذار داروخونه دقیقشو میگه.......

ستروتاید ولی قطعا یخچالیه......

منوپیورم ۹۹ درصد یخچالیه......

عزیزم یعنی بیست سیکلت سونو داری؟؟؟

یعنی نزدیک بیست روز تزریق داروی تحریک تخمدان داری؟؟؟

احتمالا من شروع تزریقاتو دوست متوجه نشدم......

مثلاواسه چی حساس باشم?نمیدونم من اطلاع زیادی ندارم فک نمیکردم کارم ب اینجابکشه ک بخام برم برای ای یو ...

ببین فرض کن تو آمپولارو زدی و رفتی برا آی یو آی.......

کلی دارو هزینه بعد اصلا لوله هات باز نبودن!!!!!!!

خوب تخمکات و اسپرم چطوری به هم برسن و لقاح بشه و جنین به سمت رحم بره؟

اگه میکرو باشه لوله معنی نداره یعنی بدون لوله هم میشه اما برا آی یو آی لوله باید باز باشه و سالم باشه!!!!!!!

آزیتا جان لطفا میگی آزمایشات تکمیلی اندومتریوز چی بودن؟ دکتر یوسف نژاد هم دیر نوبت میده؟

عزیزم اول یه آزمایش خون نوشت برام ca125 و فکر کنم HE4 یه همچین چیزی الان دقیق یادم نیست
بعد که جوابش اومد فرستاد یه جا سونوی رنگی. که تو همون بیمارستان بود. ولی گفت بگو حتما فلانی انجام بده فقط اون میتونه تشخیص بده.
راستش من برای شروع سیکل رفته بودم پیش دکتر یوسف نژاد نه اندومتریوز. که حالا ایشون تشخیص داد. منظورم اینه میتونی جای دیگه هم بری. آناجون کلینیک اندومتریوز ابن سینا رو معرفی میکنن فکر میکنم اونجا دقیق تر بررسی کنن.
من وقت دهی دکتر یوسف نژاد رو نمیدونم راستش من نامه داشتم از یه دکتر زنان. ولی فکر کنم یکی دو هفته ای وقت میده

خدایا شکررررررر
ببین فرض کن تو آمپولارو زدی و رفتی برا آی یو آی....... کلی دارو هزینه بعد اصلا لوله هات باز نبودن!! ...

پس حتمن بایدانجام بدم....توهمین هفته میرم...جوابشومیفرستم براتون بهم بگیدچجوریه شماک اطلاع دارین..🌹🌹

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
انشالله والا هردوشون دكترهاي خوبين اونكه كفت ٣٣دستگاهش جديد تر بود ولي اونيكي دكتر خبره تر و قديمي ت ...

عزیزم تا این حد کافیه عزیزم نگران نباش.......

من تو سونوگرافی دکتر صد ری یکی بود برا بچه دومش باردار بود و جفتش خیلی پایین بود و اونم یادمه دکتر بهش گفته بود استراحت نسبی کنه طفلک میگفت من نتونستم استراحت کنم چون بچشم کوچیک بود و مراقبت میخواست......

شکر خدا یادمه آخراش همو دیدیم میگفت همه چی خوب پیش رفته پس خودتو نگران نکن فقط احتیاط بکن.......

ببین وروجکت تصمیم گرفته به لطف خدا بمونه و هیچ زلزله ای هم نمیتونه اونو از جاش تکون بده پس بسپارش به خدا.....

سلام عزیزم اره رفتم  مامای دکتر اصرار داشت که باید اول یه ازمایش بتا بدی بعد بیایی ... سونو کن ...

عزیزم کاش بذاری برا بعد عید همسرتم که راضی نیست اینطوری استرست بیشتر میشه ها!!!!!!

دکتر ایمونولوژی همون آسم و آلرژی هست یا فرق داره

عزیزم میشه گفت یه جورایی آره اما برا ایمونولوژی بهتره بری پیش متخصص ایمونولوژی ای که تو زمینه ناباروری کار کرده.......

مثل مریم تو کلی و زر نانی......

سلام دوستان صبحتون بخير من امروز روز سوم انتقالمه شبا خيلي كمرم ميگيره و موقع خوابيدنم بدنم مثل كوره ...

عزیزم اینا از عوارض داروها میتونه باشه خیلیامون داشتیم.......

بدنت عادت کنه بهتر میشی.......

آنا جون زحمت میکشی آزمایشای منو ببینی

عزیزم این آزت نشون میده به نظر من بحث انعقادیت یه مشکلاتی داره.......

من تفسیر فاکتو ۵لیدن رو دقیق نمیدونم اما معلومه برا تو تو منطقه مرزی هست و نرمال نیست.......

حالا بقیه تستاتم ببینم.......