2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام خانم ها خوب هستید،،،،،من توی بیمارستان آبان انجام میدم میکرو رو ،،دوستانی که تجربه دا ید میشه چ ...

عزیزم برای پانکچر همون روز ک عمل دارید کلا دوسه ساعت نگهتون میدارن پرسنلش هم اون روزی ک من عمل داشتم والا پرستاراش ک عالی بودن و مهربون و همسرتون میتونه باشه ولی خب یکسره نمیزارن بالا سرت باشه ....بله صارم هم مرکز ناباروری محسوب میشه

فدات شم گلم😘😘😘

نمی دونم قبلا تبریک گفتم یا نه 

ولی خیلی مبارکه قدم نی نیت تو دل مامانیش 😍😍❤️❤️

انشااله به راحتی بغلش کنی 🙏

در مورد پروسه درمانت هم اگه نگفتی یه مختصر بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد یه موضوع دیگه  کمر درد به نحوه خوابیدن هم خیلی مربوطه  من خودم گودی کمر دارم تشک تخت ...

آخه من اصلا تا حالا اين دردو نداشتم فقط شايد زمان پريوديم بوده كه اون طبعيه و شبا موقع خواب خيلي كلافه ميشم و مدام از خواب بيدار ميشم 

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....

ممنونم آنای عزیز که جواب دادین،متاسفانه این مکملا هستن که وقتو تلف میکننهمسرم هم امیدواره که مکملاش جواب بده هم ناراحته که مشکل داره هم غصه میخوره که اگه نشه چی؟خلاصه که اوضاعیه

ببینیم چی پیش میاد😔

مثلاواسه چی حساس باشم?نمیدونم من اطلاع زیادی ندارم فک نمیکردم کارم ب اینجابکشه ک بخام برم برای ای یو ...

عزیزم مثلا واسه اینکه آزمایش های تکمیلی رو مقاومت میکنن و نمینویسن یا اینکه به اکثرشون هر بار که میری ویزیت، روال درمانتو بهشون یادآوری کنی، مثلا اینکه چه داروهایی بهت نمیسازن، یا اینکه تا حالا مثلا چه کارهایی رو انجام دادی، یا بررسی کامل همسرت تو آزمایشگاههای ناباروری. آخه بعضی هاشون واقعا سرخوشن. درهرحال امیدوارم که طبیعی باردار شی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
از خودم بگم که امروز عصر پریود شدم و ایندفعه با دکتر ن ص ر  ویزیت شدم جالبه که آخرین نفر بودم و ...

آتریسا جان دکتر نصر یکی از بهترین دکترهاست من تعریفشو زیاد شنیدم آمار مثبت شدنش هم بالاست
انشالا به زودی مامان میشی عزیزم
از اون ور هم که با دکتر زرنانی ویزیت شدی دیگه مشکلی نیست
راستی جالبه دکتر زرنانی به من هم سرم نداده فقط پرنیزولون داد
ولی سر میکروی قبلیم دکتر زنان خودم برام یه سرم هم نوشت گفت بزن
این سری هم دکتر عارفی برام سرم نوشت. و حتی گفت نیازی نیست پردنیزول مصرف کنی
نمیدونم واقعا کدومشون درست میگن

خدایا شکررررررر
آزیتا جان سیکل فریز شما هم داری؟ میخوای نچرال انتقال بدی؟ عزیزم علایم اندومتریوز چی بود که داشتی ؟ ا ...

بله عزیزم من انتقال فریز دارم. دکتر من تقریبا برای همه فریز انتقال میده. سیکل هم والا نمیدونم چون ما انتخاب نمیکنیم هرچی دکتر بگه انجام میدیم.
اندومتریوزم علامتی نداشت. دکتر یوسف نژاد تو بیمارستان لاله که خیلی دکتر دقیقی هستن از سونو متوجه شدن و منو فرستادن برای آزمایشهای تکمیلی. و متوجه شدم اندومتریوز دارم. البته متاسفانه اون تاریخی که سیکل من بود ایشون سمینار داشتن و من با دکتر دیگه ای میکرو شدم و با ایشون ادامه ندادم.

خدایا شکررررررر
سلام عزیزم اره رفتم  مامای دکتر اصرار داشت که باید اول یه ازمایش بتا بدی بعد بیایی ... سونو کن ...

چه جالب پس یه سیکل مصنوعی دارن برات میسازن. آره میدونم این که میفته شب عید خوب نیست. منم فکر کنم همون موقع بیفته انتقالم.
ایشالا همه چی برات خوب پیش بره و با این سیکلت زودتر پریود بشی و انتقال بدی و 3 نفری یا 4 نفری وارد سال جدید بشین.
یه سوال مگه تو هیسترو دیواره رحم هم می تراشن که شما دیواره ت نازک بود و نتونستی پریود بشی؟
بعد اینکه میدونی دکتر عارفی اسفند تا چه روزی هستن؟ و کلا چند روز برای تعطیلات نیستن؟

خدایا شکررررررر
آخه من اصلا تا حالا اين دردو نداشتم فقط شايد زمان پريوديم بوده كه اون طبعيه و شبا موقع خواب خيلي كلا ...

بنظرم همشون طبیعیه چون هم فکرت درگیره وهم میشه از عوارض داروها باشه 

یه احتمال قویترم اینکه جوجو داره لانه گزینی می کنه 😍

بله عزیزم من انتقال فریز دارم. دکتر من تقریبا برای همه فریز انتقال میده. سیکل هم والا نمیدونم چون ما ...

آزیتا جان لطفا میگی آزمایشات تکمیلی اندومتریوز چی بودن؟ دکتر یوسف نژاد هم دیر نوبت میده؟

چه جالب پس یه سیکل مصنوعی دارن برات میسازن. آره میدونم این که میفته شب عید خوب نیست. منم فکر کنم همو ...

فکر می کنم می تراشن یا دستک کاری می شه 

البته کیس من فرق داره 

من دیر به دیر پریود می شم بعضی وقتا مثلا ماه قبل دوفاستون رو ول کردم سه روز بعدش شدم وولی این ماه که هیسترو شدم ، دقیقا 15 روزه دوفاستونو ول کردم و نشدم ... 

دکتر عارفی پارسال تا 25 اسفند بود مطب عملم تا اون روزا انجام داد

برای امسال ازش سوال کردیم دقیق نگفتن تا کی هستن

بهم بیست تا اکویین داده روزی یکی و هفت روز هم اخرش روزی دو تا دوفاستون

امیدوارم با اینا پریود بشم ...  

خیلی ناراحتم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...