2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام خانما خوبید  آنا جون و بقیه دوستان که اطلاع دارن میشه راهنمایی کنید من به خاطر تنبلی تخمد ...

عزیزم باید بپرسی از دکترت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من امروز با دکترم مشورت کردم ایشون همه چیو به خودم سپرد حالا میخوام با شما مشورت کنم،جه ...

عزیزم مراکز آزهای روتین رو مینویسن و تستهای تکمیلی رو همون اول کار نمینویسن.......

تستهای تکمیلی با بیمه حدودای یه میلیون و خورده ای میشه.......

عزیزم چون سقط داشتی پیشنهاد میدم به هر نحوی شده تستهای تکمیلیو بدی.......

تو باز سقط داشتی من و خیلیای دیگه اکثریت جزء به قول دکترا ماباروری بی علت بودیم بعد شدیم پرعلت.......

پس تا بررسی نکنن نمیشه گفت بی مشکلیم یا نه......

من خودم بی علت بودم کلکسیونر شدم......

آندومتریوز، ایمنی، انعقادی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی کسی هم بوده که با این داروها وضعیت اسپرم همسرش بهبود پیدا کرده باشه؟چون آمار درستی از تاثیر ای ...

عزیزم بیتاثیر نیستن اما معمولا تاثیرش تو جلوگیری از بدتر شدنه!!!!!!

سلام خانم ها خوب هستید،،،،،من توی بیمارستان آبان انجام میدم میکرو رو ،،دوستانی که تجربه دا ید میشه چند تا سوال منو جواب بدید،،،یکی اینکه  چقدر قبل از پانکچر باید بستری شد و چقدر بعد از پانکچر توی بیمارستان نگه میدارن،همسرم میتونه پیشم باشه؟؟؟برخورد پرسنل خوبه؟؟

من بین صارم و آبان شک دارم،،،،،واینکه ما تمام ازمایشهای ناباروری رو توی صارم انجام دادیم،،،اونجا هم مرکز ناباروری حساب میشه دیگه؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام به همگی شب تون به خیر

از صمیم قلب به مامانهای جدید تبریک میگم و از خدا میخوام که تک تک مون این لحظات شیرین و ناب رو تجربه کنیم..الهی آمین

دلم واسه تک تک تون تنگ شده مامان گل گلی های عزیز و تک تک دوستان خوبم که دارن تلاش میکنن  اما نه حرفی واسه گفتن دارم و نه دیگه توانی مونده اما خب  اگه واقعا هدف داریم چاره ای جز ادامه دادن نیست وگرنه که باید کنار بکشیم و قدر موهبت های دیگه زندگیمون رو بدونیم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

از خودم بگم که امروز عصر پریود شدم و ایندفعه با دکتر ن ص ر  ویزیت شدم جالبه که آخرین نفر بودم و دکتر هم حسابی خسته..اما خب چند دقیقه ای صحبت کردیم درباره آزمایش های ایمنی و انعقادی پرسیدم گفتن که اینهاا همه چرت هست دقیقا با همین لفظ...اما اصرار کردم گفتن حالا ما بابت انعقادی دارو میدیم اگه بخواهید و نگران نباش و اینکه اصلا یک دونه هم داروی تقویتی تجویز نکردن خیلی جالبه واسم آخه چطور بدون داروی مولتی ویتامین و..من سیکل رو شروع کنم

داروها 40 تا منوپبور و 5 تا ستروتاید هست که گفتن فردا از ماما دستور بگیرم واسه تزریق  

1.حالا فردا چک میکنم که یخچالی هست یا نه اما اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید

2.اینکه گفت 20 روز دیگه برم سونو دیر نیست؟؟چون ماه پیش سونو شدم دیگه امروز هم سونو نشدم

3.پزشک قبلی من دکتر ر ز ا ق ی بودن اما ایندفعه میخوام دکتر ن ص ر رو انتخاب کنم خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید درمیون بگذارید چون واقعا مردد هستم

پیشاپبش ممنونم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم مگه میشه قبل عکس رنگی بری آی یو آی؟ یه درصد احتمال بده که خدای نکرده چسبندگی لوله داشته باشی، ...

مثلاواسه چی حساس باشم?نمیدونم من اطلاع زیادی ندارم فک نمیکردم کارم ب اینجابکشه ک بخام برم برای ای یو ای

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم عکس ننداخته از کجا میدونی مشکلی نداری؟ جیگر علم غیب داری؟ خیلیامون عکس رنگیم انداختیم و بازم ...

مرسی ازتوضیحاتت مهربونم...برم اینم انجامش بدم خیالم راحت بشه.

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
لاله جون خدارو شکر که شرایط همسرت خوب شده. یه سوال. روزی که برای هیسترو به شما وقت داده روز چندم سیک ...

آزیتا جان سیکل فریز شما هم داری؟ میخوای نچرال انتقال بدی؟ عزیزم علایم اندومتریوز چی بود که داشتی ؟ البته ببخش که میپرسم

انا جون ودیگر دوستان اگر کسی اینجا اطلاعاتی راجع به دکتر ساغرصالح پور داره می شه راهنمایی کنه ممنو ...

مرمر جون ایشون تو بیمارستان گاندی هستن تیمی کار می کنن

خانم برادرمم دکترشون ایشون بود 

البته اون طبیعی حامله شد 

من کمو بیش می شناسمش 

خیلی فک نمی کنم تو زمینه نازایی زبده باشن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
از خودم بگم که امروز عصر پریود شدم و ایندفعه با دکتر ن ص ر  ویزیت شدم جالبه که آخرین نفر بودم و ...

آتریسا جون  ان شاله انتخابت درسته 

دکترا بهانه ان و واقعا هیچکدوم اون یکی رو قبول نداره 

ایشونم ک به انعقادی و اینا اعتقاد نداره 

دوست من شش بار ای وی ف کرد همه کا رکرد از هیسترو و خراش و سرم و لنفو و ... همه چی

یه بارم مثبت نشد

رفت پیش دکتر محسن معینی اون بهش گفت من کاری بیشتر از دکتر خودت نمی کنم اما می خوای با من امتحان کن

الان شش ماهشه و بارداره 

نه سر م داشت نه پردنیزلون هیچی هیچی 

منظورم اینه اون بالایی باید برامون بخواد 

امیدوارم موفق باشی عزیزم ...

بااانگیزه و مثبت برو جلو 

دکتر نصر رو من تعریفشو زیاد شنیدم

عزیزم دقت سونوها متفاوته....... یه جای معتبر سونو بشی خیالت راحتتر میشه عزیزم...... ایشالله ۳۳ هست ...

انشالله والا هردوشون دكترهاي خوبين اونكه كفت ٣٣دستگاهش جديد تر بود ولي اونيكي دكتر خبره تر و قديمي تره دكتر نازايي ام كفت ما مبنا رو روي ٢٩ميزاريم و شما استراحت رو ادامه بده فقط مطب اونقدر شلوغ بود و دكتر سريع رفت سراغ يك مريض ديكه يادم رفت بپرسم استراحت چقدر من الان فقط برا دكتر بيرون ميرم و جابجايي بين دوخونه اونم با ماشين حمام سه روز يكبار ميرم و ميشينم رو چهارپايه درحد ٥دقيقه سريع ميام بيرون برا غذا ميشينم و برا دستشويي فرنگي رفتن بلند ميشم بقيش درازكش هستم نميدونم كافيه يا نه مثل خوره افتاده به جونم ازديروز كه استراحتم خوبه يا نه كارخونه اصلا نميكنم

افسون جون رفتی سونو خبر بده به منم ضخامتت چند بود؟ بدون پریود انتقال میده برات؟

سلام عزیزم اره رفتم 

مامای دکتر اصرار داشت که باید اول یه ازمایش بتا بدی بعد بیایی ... سونو کنیم 

خلاصه من گفتم بابا ولم کنید حامله نیستم اه 

سونو کرد دکتر تعجب کرد 

نمیدونم چی دید اون تو ...   فقط گفت دو تا راه داری  یا می تونیم از الان استرادیولت رو شروع کنم و بری انتقال بدی   چون ضخامتت نازکه الان

هم می تونیم استروژن پروژسترون بدیم بهت بخوری بعد پریود شی و بری انتقال 

گفت بنظرم راه دوم بهتره

خراشم گفت باید بدی گفتم من دو سه هفته قبل هیسترو و خراش شدم گفت اثرش می ره تا اون موقع 

وای که من دو بار تو مطب خراش شدم تا حد مرگ برام درد داشت ..

خلاصه برام 20 روز  روزی یکی اکوییین نوشت و هفت روز اخرش رو گفت روزی دو تا دوفاستون بخور

منم از دیشب شروع کردم 

سیکلم کلی عقب افتاد و انتقالم می شه شب عید 

از اول سال شوهرم باهام بحث داشت که مثل پارسال نشه که عیدمون رو خراب کنی و اینا ...  من می گفتم نه به اونجا نمی رسه و دقیقا هم شد .. 

پارسال شب عید حامله بودم ولی فقط سا ک دیده شد و ما تو عید در ب در سونو و سقطش بودیم 

خلاصه اینم شانس .... من ..