2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

نادی جان عزیزم برا بارداری با اینکه هموسیستئین رنج نرمالش تا ۱۵ هست ولی بهتره زیر ۱۲ باشه و به نظرم به خاطر همون بالا پایینای تست انعقادیات تو تست قبل بود اینم تا حدی بالاست و یه جورای لب مرزه.......

احتمالا دارو بهت بده دکتر......

عزیزم سی دی ۵۶ت هم که حسابی بالاست و دوتاییاتم مورد دارن فکر کنم احتمال زیاد پرد و سرم خواهی داشت.......

باید ببین نظر دکترت چیه........

برا سرم آی جی ام هم ظاهرا مورد بود اینو دقیقا نمیدونم چیه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم اره رفتم  مامای دکتر اصرار داشت که باید اول یه ازمایش بتا بدی بعد بیایی ... سونو کن ...

عزيزم اميدوارم موفق باشي، ميخوام يه پيشنهاد بهت بدم، من اگه جاي تو باشم عيدم رو خراب نميكنم، چون تجربه اش رو داشتم ميگم، تو ايام عيد دربه در سونو و دكتر كشيك و آزمايشگاه ميشي مثل چند سال قبل من، شما كه صبر كردي بزار بعد از عيد، نوروز رو با همسرت برو خوش باش، سفر برو، تقويت روحي و جسمي كن و خودتون رو آماده حضور عضو جديد خانوادتون كنيد، البته اين نظر و تجربه من بود، تصميم با خودت گلم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس حتمن بایدانجام بدم....توهمین هفته میرم...جوابشومیفرستم براتون بهم بگیدچجوریه شماک اطلاع دارین..🌹 ...

فدات بشم ایشالله که عکس رنگیت عالی میشه.......

بذار دوستان زیادی هستن که بتونن بهت کمک کنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم اميدوارم موفق باشي، ميخوام يه پيشنهاد بهت بدم، من اگه جاي تو باشم عيدم رو خراب نميكنم، چون تجر ...

درست می گید 

ولی من هیسترو کردم 

اثر هیسترو م می ره ..

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم کاش بذاری برا بعد عید همسرتم که راضی نیست اینطوری استرست بیشتر میشه ها!!!!!!

هیسترو کردم بدبختی اینه آنا جون ..    

اون یه ذره تاثیرشم می ره ..

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
درست می گید  ولی من هیسترو کردم  اثر هیسترو م می ره ..

عزیزم اثر هیسترو و خراش با هیسترو تا ۳-۴ ماه میمونه دکتر من که نظرش این بود.......

من خودم اواخر مهر لاپرا هیسترو کردم و بهمن انتقال دادم.......

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

سلام خانمهای عزیز انشاله که سلامت باشین.دوستان و انا جان عزیز شماهایی که تجربه انتقال دارین خواستم یه مشورت باهاتون کنم من 4شنبه سونو دارم دو ماه از پانکچر میگذره اگه دکتر خواست اخر این ماه یا اسفند برام انتقال بده با وجود این تعطیلی ها بنظرتون قبول کنم یا بزارم بعد از عید؟

سلام خانمهای عزیز انشاله که سلامت باشین.دوستان و انا جان عزیز شماهایی که تجربه انتقال دارین خواستم ی ...

والا دم دمای عید یه کم استرسش بیشتره......

بستگی به شرایطتم داره خوب خیلی از دوستان بودن به خاطر استفاده از فرصت تعطیلات عید و استراحت عید رو ترجیح میدن.......

منظورم شاغلاست......

اما خوب من شخصا یه بارش اواخر اسفند انتقال دادم و آزم افتاد به اوایل فروردین خاطره خوبی ندارم......

حالا من منفی شدم و روحیم به هم ریخت هم از عید نتونستم استفاده کنم هم حوصله مسافرت نداشتم دیگه.....

اما فرض رو بر این بذاریم + بشی خوب اگه نیاز به دکتر پیدا کنی میشه گفت دکتر پیدا نخواهی کرد......

اینارو در نظر بگیر تصمیمتو بگیر!!!!!!

سلام مهناز جان،راديولوژي دكتر منصوريان خوب بود ،عكس رنگي كه گرفتي واضح بود؟؟درد نداشتي؟؟به نظرت برم ...

سلام عزیزم،راستش من ک خیلی دردداشتم چون یکی ازلوله هام بسته بود مثلابازش کرد ولی مشکوک بودبازودرآخر لاپاراشدم 

یکی ازدوستان گفتن مادروکودک هم عکس رنگی میگیرن بنظرم اونجابری کارشون دقیقتره خیالتم راحتتره

عزیزم میشه گفت یه جورایی آره اما برا ایمونولوژی بهتره بری پیش متخصص ایمونولوژی ای که تو زمینه نابارو ...

من شیرازم آنا جون حالا میگردم اینجا پیدا میکنم

خدایا شکرت😙
نادی جان عزیزم برا بارداری با اینکه هموسیستئین رنج نرمالش تا ۱۵ هست ولی بهتره زیر ۱۲ باشه و به نظرم ...

ممنون آنا جون نشون دکتر زنانم بدم یا ایمونولوژ 

اصلا نمیدونم کدوم دکتر تو شیراز برا ایمونولوژ خوبه

خدایا شکرت😙