2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
سلام خانما خوبید من اومدم . بخدا چون دیدم چند تا از خانما ازمایششون منفی شده و از اتفاقی که واسه افس ...

تبریک میگم عزیزم، ان شاءالله بارداریتو به سلامتی و خوشی بگذرونی و نی نیتو سلامت بغل بگیری...

برای ما هم خیلی دعا کن...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ازم منفی شد.دارم میترکم.میشه زود رفته باشم

احتمالا زود رفتی، ان شاءالله همون که میخوای میشه عزیزم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ثمین جون حس من میگه دو تا بوده ببین اولا استرسو بذار کنار چون تو این شرایط آرامش میتونه کمکت کنه.... ...

آنا جون بحث سرم رو باهاش کردم میگه باید اول بارداریت تثبیت شه بفهمیم قلبش تشکیل شده بعد سرم رو میزنیم برات.به نظرت نظرش اشتباهه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانما خوبید من اومدم . بخدا چون دیدم چند تا از خانما ازمایششون منفی شده و از اتفاقی که واسه افس ...

.عزیز دلم مبارک باشه. انشالله به سلامتی طی کنی. خیلی خوشحال شدم. و منم از امروز بخدا صدام برای ثمین و افسون رز... بالا نمیومد.. بازم شکر اومدي خبر خوش دادی. همیشه خوش خبر باشی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم شرایط همسرت چه طوره؟ معمولا برا مشکل مردانه میکرو تجویز میشه نه آی یو آی!!!!!! تحرکش چنده؟ ...

تحرکش 70درصد...مورفولوژیش هم نرماله..فقط تعداد18ملیونهیواگفتن ای یوای

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
منم ازم منفی شد.دارم میترکم.میشه زود رفته باشم

وای نه.. پس بی بی های مثبت چی بودن؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
به نظرم زود رفتی.نه؟ چند بود رنج بتات؟

رو ز سیزده بود.خو دکترم روز هفده از نوشته بود.بتام یک بود.نمیدونم چیکار کنم بازم برم از یا دیگه امپولاما نزنم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
دیگه نگران نباشی فدات ساکت اندازش خوب بود ؟ یعنی با این بتا هم دیده میشه حالا نظر دکترت چی هست ؟ یه ...

والا نوشته ی ساک حاملگی 2 م م  دکتر میگه خوبه 4هفتست .البته نمیشه به حرف دکترا اعتماد کرد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دکتر ساک را دید؟چی گفت؟

نه سونو گرافی رفتم دکترم این سونوگراف رو قبول داشت منم رفتم اونجا .والا نوشته ساک حاملگی 2م.م  سن بارداری 4هفته .میگه خوبه خودمم نمیدونم واقعا خوبه یا نه

ثمین به خدا اینقدر از دستت عصبانیم که نگو،کشتی مارو دختر. راست بگو خصومتی،دشمنی چیزی با بچه های تاپی ...

بخدا شرمنده ی همتونم.اصلا دوست ندارم استرسمو بهتون منتقل کنم ولی ببین چقدر درمونده میشم میام بیان میکنم منو ببخشید به بزرگیتون .

آنا جون یه سوال؟واقعا برنامه ای برای تنبیه ثمین نداری؟ به خدا از نگرانی رو هوام.

من به خدا ده تا ثمین زاییدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عاطی جون الهی شکر خیلی برات خوشحالم خواهری .