2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
چه جالب  اره لک دارم  وای مت خیلی تو پریودی حموم میرم  مرسی رعایت میکنم دیگه

عزیزم منم میرفتم اما تحمل کردم.......

خیلی سخت بود اما تحمل جردم عوضش تند تند لباس عوض میکردم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما خوبید من اومدم . بخدا چون دیدم چند تا از خانما ازمایششون منفی شده و از اتفاقی که واسه افس ...

بسلامتی خانومی

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی،کسی هست ،من شش روز پیش انتقال جنین داشتم، یه سوال دارم نگرانم    

عزیزم سوالتو بپرس هر کی جوابتو بدونه دریغ نمیکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما خوبید من اومدم . بخدا چون دیدم چند تا از خانما ازمایششون منفی شده و از اتفاقی که واسه افس ...

عاطی جونم خدارو شکر مبارکه عزیزم.نصف عمر شدم اونجاش که گفتی نمیخواستم خبر بدم! چشمام دیگه بقیه اش رو نمیدید.خدا رو شکر، تو این روزا به خدا هممون به همچین خبرای خوشی احتیاج داریم،بابا زودتر میگفتی. انشاءالله به سلامتی بغلش بگیری عزیز دلم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببخشید بچه ها دو سوال.پانکچر همون تخمک کشیه؟بعدش fsh26 خیلی بالاس؟

عزیزم بله تخمک کشی یا تخمک گیری و پانکچر همخ یکین.......

بله اف اس هاش ۲۶ بالاست البته رنج آزمایشگاه و زمان انجام دادنشم مهمه........

آره خیلی منظمه.1.04 بود ذخیرم.دکتر گف خییبیلی بالاس برو ای وی اف

ذخیرت خوبه ولی اف اس هاش بالاست........

من همین ذخیره حدود یک رو داشتم اما اف اس هاش ۹ یه کم از مرز رد شده بود فکر کنم.......

ضاید لاله جون بهتر بتونه کمکت کنه.....

روز انتقالم دکتر خودم نبود و یه دکتر دیگه برام انتقال داد،و قبل از انتقال گفت کمی عفونت داری و به ما ...

عزیزم الان اگه خارش داری زنگ بزن به دکترت بگو لازم باشه دارو یا پماد میده.......

عزیزم سعی کن لباس زیرتو خشک نگه داری.......

ساک حاملگی داخل رحم بود خواهریا

وای میکشم این ماما رو چه قدر استرس میدن!!!!!!!!!

سلام دوستای گلم...توروخداراهنماییم کنیدک درصدموفقیتم بره بالاتر...میخام برم این ماه برای آی یو آی .. ...

عزیزم شرایط همسرت چه طوره؟

معمولا برا مشکل مردانه میکرو تجویز میشه نه آی یو آی!!!!!!

تحرکش چنده؟

مورفوش چنده؟

خداروشکر عزیزم.انشاالله که خیلی زود صدای خنده هاشو بشنوی 

آنا جان فقط نسخه ی 3 و 4 رو بایستی انجام بدم  نسخه ی 4 دوتای اخر رو نمیخواد؟ بقیه ی نسخه ها ن ...

شادی جون والا من باشم همه رو میدم اما اونایی که گفتم رو تو اولویت بذار......

ولی دو مورد آخر نسخه ۴ فکر کنم خیلی گرونه دقیق نمیدونم اما از دوستان میگفتن سه تومن هست یا همچین حدودی......

آنا جون یه سوال؟واقعا برنامه ای برای تنبیه ثمین نداری؟ به خدا از نگرانی رو هوام.

والا خود آزاریش بدترین تنبیه واسش.......

کاش یه کم مامان بشه و مادری کنه!!!!!!!

بقیش چی؟ثمین الان در ابرهاست .عاطی جون تو هم دیگه بیا

در همین حدش رو میدونم، دکترش رشته احتمالا هنوز نرسیده خونه عزیزم.

برنامه شما کی مشخص میشه؟من هنوز امیدوارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم