2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
ساک حاملگی داخل رحم بود خواهریا

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 کشتی ما را تبریک میگم 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شياف داشتي براي انتقالت اون رو هم براي عفونت ميدن عزيزم مثبت فكر كن ذهنتو درگير مسائل منفي نكن

ممنون از قوت قلب دادنت نانا جان🙏🏻🌺

منظورت شیاف پروژسترونه؟ چون تا دو روز اول آمپول پروژسترون و بعدشم هر ۱۲ساعت شیاف پروژسترون بهم داده استفاده میکنم،و آمپول آنوکسان

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
ممنون از قوت قلب دادنت نانا جان🙏🏻🌺 منظورت شیاف پروژسترونه؟ چون تا دو روز اول آمپول پروژسترون و ب ...

خواهش ميكنم عزيزم 🙏😍

نه من سه روز شياف داشتم براي جلوگيري از عفونت پروژسترون امپولش رو داشتم

عزیزم حتما کاملش کن چون جای ریسک نداره اصلا....... منفیم غیر قابل تحمله چه برسه سقط....... ببین من ...

ممنون عزیزم لطف میکنی 

چشم حتما انجام میدم 

واقعا سقط هم از لحاظ روحی سخته هم از لحاظ جسمانی 

دیگع نمیخوام تکرار بشه واسم 

ان شالله ک هیچ مادری تجربه نکنه و همه ی دوستایی ک توی این تاپیک هستن به زودی یه بارداری خوب و راحت رو تجربه کنن

دوست دارم زندگی رو
خواهش ميكنم عزيزم 🙏😍 نه من سه روز شياف داشتم براي جلوگيري از عفونت پروژسترون امپولش رو داشتم

به من که هیچ دارویی دررابطه با عفونت چه قبل از انتقال و چه بعدش نداد*پناه بر خدا دیگه چه میشه کرد  

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

ثمین جان خدا را شکر  بهت تبریک میگم

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه ...

آنا جان فقط نسخه ی 3 و 4 رو بایستی انجام بدم 

نسخه ی 4 دوتای اخر رو نمیخواد؟

بقیه ی نسخه ها نیاز نیس؟

دوست دارم زندگی رو
ساک حاملگی داخل رحم بود خواهریا

ثمین به خدا اینقدر از دستت عصبانیم که نگو،کشتی مارو دختر. راست بگو خصومتی،دشمنی چیزی با بچه های تاپیک داری؟رسما دقمون دادی، بعد از اینهمه خبرای جورواجور،به خدا از نگرانی مردم.رز و کل و مونا و ...

خداروشکر که بخیر گذشت.جان من یه کم به حرفای آناجون گوش کن.

از طرفی هم بهت حق میدم،اما تو میخوای مادر بشی،باید بتونی استرست رو مدیریت کنی. حالا برو پیش ایمونولوژ سرم بگیر که دیگه خیالتم راحت باشه،فقط پشت گوش ننداز زود برو.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

وای خداروشکر ثمین جان،ب قول لی لا جون دقمون دادی خواهر،لااقل امروزیه خبرخوش شنیدیم،انشاءالله قسمت افسون وکل وبقیه ی بچه ها

امیدبخداهرچی زودترصدای قلب این وروجکم بشنوی ک خیالت راحته راحت شه