2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
عزیزم باد واژن طبق تجربیات من دو تا علت داره اما ممکنه دلایل دیگه هم داشته باشه که من فعلا دو تارو م ...

آنا جون یه سوال؟واقعا برنامه ای برای تنبیه ثمین نداری؟ به خدا از نگرانی رو هوام.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها کسی بوده که روز ۱۳ انتقال جنین، آزمایش بتا مشکوک بشه؟؟؟ تا  ۳ روز دیگه که تکرار کنم از‌ نگرانی میمیرم😢

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم به نظرم روتین ها رو انجام بدین فعلا سی دی ها و ژن غلظت رو صبر کنین خودتون و همسرتون ...

قبل از بارداری فولیک اسید و ویتامین cوE میخوردم البته واسه اولین بارداری هم خودم هم همسرم

واسه دومی فقط فولیک خوردم 

دوست دارم زندگی رو
بچه ها کسی بوده که روز ۱۳ انتقال جنین، آزمایش بتا مشکوک بشه؟؟؟ تا  ۳ روز دیگه که تکرار کنم از‌ ...

سلام نیکی اره بود بعد م ث بت شده  

عدد بتات چند بود

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

ثمین باز خدا امواتت روبیامرزه که زودم خبر خوش رو میدی،حتی اگه تو مطب دکتر باشی،ما رو نگران نمیذاری،یه خبر کوچولو هم شده میدی از نگرانی درمون میاری عزیزم.خدایی این اخلاقت خیلی خوبه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من خوشبختم کجایی بیا یه خبری از خودت بده

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام نیکی اره بود بعد م ث بت شده   عدد بتات چند بود

واای میشه برا منم مثبت شه خدااا. تو آز نوشته بود : ۳هفته اگه‌عدد کمتر از ۵ باشه منفیه. واسه من روز ۱۳ عددش ۵.۷ بود. نمیدونم این بتاست یا مقیاس خود آزمایشگاه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
واای میشه برا منم مثبت شه خدااا. تو آز نوشته بود : ۳هفته اگه‌عدد کمتر از ۵ باشه منفیه. واسه من روز ۱ ...

ان شاءالله ک مثبت بشی 

آمپول اچ سی جی زدی ؟

سلام به همه دوستان عزيزم ، كلي استرس گرفتم اين چند صفحه آخر رو خوندم .

مونا جون ، كل عزيز ، رز سفيد عزيز و افسون جون براي شما خيلي خيلي ناراحت شدم واقعا اصلا نميدونم چي بگم كه يه جوري دردتون آروم بشه ، فقط از خدا ميخوام كه بهتون آرامش بده و توان زياد براي ادامه راه .

من خوشبختم عزيز ما منتظر جواب آزمايش مثبت شما هستيم كه حداقل امروز دلمون شاد بشه تاپيك از اين اوضاع و احوال در بياد .

عاطي جون حتما برو سونو ، ان شا الله شما هم با خبر خوش صداي قلب ني ني هات خوشحالمون ميكني .

و اما ثمين خانم گل عزيزم براي شما كه از همه بيشتر استرس گرفتم ، خدا رو شكر كه ساك داخل رحم هست حتما پيگيرش باش ، مطمئنم كه ني ني كه بعد از اين همه مدت اومده توي دلت نازش هم زياده داره يواش يواش خودش رو به مامانش نشون ميده .

افسون جون شما هم هر چي بيشتر استرس داشته باشي پريودت ديرتر ميشه ، من خودم هيچ وقت چنين تجربه اي نداشتم وگرنه حتما راهنماييت ميكردم ولي به نظرم يه چند روزي بي خيال باش ان شا الله پريود ميشي ، بعد اون پريود مصنوعي با ال دي هم شايد گزينه بدي نباشه برات

بقيه دوستان عزيزم هم ان شا الله توي هر مرحله اي كه هستين خدا كمكتون كنه و موفق باشيد .

راستي از مينو جون هم خبري نيست يه چند روزيه همينطور ليلاي عزيز ، دوستان بيان از خودتون خبر بديد ، ان شا الله كه درگير كارهاي خوب باشيد . 

ان شاءالله ک مثبت بشی   آمپول اچ سی جی زدی ؟

ان شاالله. نه نزدم

ففط شیاف پروژسترون تو این ۱۳ روز استفاده کردم

ان شاالله. نه نزدم ففط شیاف پروژسترون تو این ۱۳ روز استفاده کردم

خدا بزرگ لن شاءالله

نگران نباش فقط اگه قرار شد تست جدید بدی یعنی ایمنیارو بگو اینم مجدد بنویسه این دفعه شرایطو رعایت کن ...

چشم حتما عزیزم ممنون به خاطر اطلاعاتی ک در اختیارم گذاشتی

دوست دارم زندگی رو