2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
روند درمانی تورک آنا: طبق درخواست دوستای گلم برای شرح روند درمانم گفتم یه خلاصه ای از کارایی که ...

انا جون کدوم صفحه واسه اولین بار خبر بارداری تو گذاشتی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
خوش به حالت. من که همسرم میگه خواهرات باید درجریان باشن،باید بدونن که من هیچ اجباری برای بچه ندارم. ...

عزیزم بهش بگو خوب این به من و تو ربط داره و مهم اینه دو تامون راضی باشیم........

میدونم تو مجبورم نمیکنی.......

تو همچین چیزی اجبار معنی نداره........

مطمئنا هر دومون از مامان بابا شدن خوشحال میشیم پس هر دو به نحوی براش تلاش میکنیم و به دیگران ربطی نداره!!!!!!

میدونی چشش ترسیده......

فکر میکنه قراره اتفاق بدی برات بیفته......

بگو عزیزم خیلیا مثل من بودن و با کنترل مامان شدن.......

بگو دیگه جای نگرانی نداره.......

بگو شرایط آنا خیلی بدتر بود ولی شکر خدا اتفاقی نیفتاد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون کدوم صفحه واسه اولین بار خبر بارداری تو گذاشتی

عزیزم اصلا نمیدونم........

یه بار یکی از دوستان گفت داره میخونه.......

باید کسایی که دارن میخونن ازشون پرسید......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رز فردا باید به هممون  ک از خوشحالی پس افتادیم آب قند بدی و مارو جمع و جور کنی والا ما هم ب اند ...

پس کی منو به هوش بیاره؟اجازه هست همسرم جای من بیاد اب قند دستتون بده؟چادر سر کنید نامحرم داره میاد تو....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستان عزیزم دیروز دعای توسل نوبت من بود. متشکر از دعاهاتون . خداروشکر آزمایشهام خوب بود. ی دنیا ممن ...

ای جونم خدارو شکر...اینم از خان اخر...دیگه خیالت از سلامتی دردونه ت راحت شد

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خوش به حالت. من که همسرم میگه خواهرات باید درجریان باشن،باید بدونن که من هیچ اجباری برای بچه ندارم. ...

لی لی جون به صمیمیت و راز داری و روحیه خودت نگاه کن. من خواهر ندارم. اما به مادرم و مادرشوهرم گفتم. چون عمسر من بلد نیست پرستاری کنه و خودش استرسی هست و خرابکاری می کنه. مادرم رو حقش می دونستم بدونه بالاخره بیهوشی و...

مادرشوهرم هم خونسرده واسه همه عملهام اومد والا مامان من دکتر ببینه خودش غش می کنه. ی جاهایی ی خانم همراه بد نیست

عزیزم بهش بگو خوب این به من و تو ربط داره و مهم اینه دو تامون راضی باشیم........ میدونم تو مجبورم ن ...

آره آنا جان، دقیقا همینطوره که گفتی. نمیدونم چرا اینقد ترسیده. خداروشکر که برات اتفاق بدی نیوفتاد عزیزم.

همسرم هلاکه بچه است. خواهرزاده ام که دنیا اومده بود، یهو وسط روز تنهایی میرفت خونه خواهرم. بچه رو رو پاش میخوابوند. یه ساعت می نشست بالاسرش فقط نگاش میکرد. الانم همش میگه برا بچه ام این کارو میکنم، اون کارو میکنم. اما اسم میکرو میاد رنگش میپره. میگه به دکتر بگیم یه دونه انتقال بده، بیشتر برات ممکنه خطرناک باشه!!!! چون فهمیده که نظر شمام اینه که یه دونه سیف تره!! میگه من به آناخانوم بیشتر اعتماد دارم تا دکترا 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جونم خدارو شکر...اینم از خان اخر...دیگه خیالت از سلامتی دردونه ت راحت شد

اره خدارو شکر. فقط جفتم پایینه همچنان. ی ربع بیست دقیقه ای سونو شدم امیدوارم واقعا دقت کرده باشن. 

گفتم انقدر منشی اش استرس داد تمام لبم تبخال زد

از دکتر اکوی قلبم خیلی خیلی راضی بودم ی ساعت وقت گذاشت.خیلی خوشم اومد.

عزیزم اصلا نمیدونم........ یه بار یکی از دوستان گفت داره میخونه....... باید کسایی که دارن میخونن ا ...

والا من هر چی میخونم نمیرسم به اونجاش که تو خبر دادی نی نی داری

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آره آنا جان، دقیقا همینطوره که گفتی. نمیدونم چرا اینقد ترسیده. خداروشکر که برات اتفاق بدی نیوفتاد عز ...

آفرین آنا خانوم.بابا معروف شدی رفت

لی لی جون به صمیمیت و راز داری و روحیه خودت نگاه کن. من خواهر ندارم. اما به مادرم و مادرشوهرم گفتم. ...

اول اینکه خیلی زیاد خوشحال شدم که همه چیز مرتبه. خداروصد هزار بار شکر. دوم اینکه خدا مادرت و مادرشوهرت رو سلامت حفظ کنه برات. خواهرام خیلی ماهن، هرکاری بگم برام میکنن چه مجردا چه متاهل ها. اما چون ده سال درگیر بیماری مادرم بودیم و سال های پر استرسی داشتیم، دلم نمیخواست باز درگیرشون کنم. کامل در جریان مشکلم و روند درمانم هستن. فقط گفتم بعد میکرو، جواب تست بتا اگه مثبت بود بگم بهشون. چون موقع ازدواجم خواهر بزرگم( البته 5 سال از من بزرگتره) برام مادری کرد و همه کار برام کرد، حتی با اینکه خودم پول داشتم نذاشت یک قلم از جهیزیه ام رو خودم بخرم، و برام همه جوره سنگ تموم گذاشت، حالا همسرم میگه ناراحت میشه اگه بعدا بفهمه. و راست میگه میدونم ناراحت میشه

دوستان عزیزم دیروز دعای توسل نوبت من بود. متشکر از دعاهاتون . خداروشکر آزمایشهام خوب بود. ی دنیا ممن ...

سوگل جون دیدی استرست از جیبت رفت........

البته میدونم سخته کلا استرس نداشته باشی........

خیلی خوشحالم خیالت راحت شده.......

والا من هر چی میخونم نمیرسم به اونجاش که تو خبر دادی نی نی داری

چه جالب، منم دوست داشتم بدونم، واسه همین از اول خوندم اما منم نرسیدم به اونجا