2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
درکت میکنم، ان شاءالله که همه چیز خوب پیش میره عشقم، بسپار به خدا، خودش حفظ میکنه برات من خودم آدم ...

یکسره درازکشم اصلا تویه این مدت نه کاری کردم نه چیزی واقعا خیلی دردناکه وضعم خسته شدم از اینقدر استرس

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدااات عزیزم. آخه من تازه 20 سالم نیست که. همسرم میگه دوماه عقب بیوفته بهتره تا خطری بخواد پیش بیاد! ...

خخخخخخخخخخخخخ.......

ببین این دکترا با خودشون چه کردن!!!!!!!

خیلیه این همه درس بخونی بعد اینکه چه تستی باید بدیمو از هم بپرسیم........

عمق فاجعه رو نشون میده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیسترو چیه چطوریه نمی دونم

عزیزم هیسترو معمولا با بیهوشیه.......

یه دوربین از طریق واژن میفرستن و همه چیو از نزدیک بررسی میکنن و اگه نیاز باشه باز از طریق واژن ابزار میفرستن و عملی چیزی لازم باشه انجام میدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یکسره درازکشم اصلا تویه این مدت نه کاری کردم نه چیزی واقعا خیلی دردناکه وضعم خسته شدم از اینقدر استر ...

ثمین جونم ببین یکی از اقوام ما 2بار دو قلو باردار شده بود طبیعی،مامانم میگه تو هر دو بارشم تا آخرین ماه بارداری لکه بینی که چه عرض کنم رسما خونریزی داشته،ولی بچه هاش صحیح و سالم به دنیا اومده بودن خدا رو شکر....

خیلیا اینطورین، پس تو تنها نیستی،سعی کن استرستو کنترل کنی،که هم خودت راحت باشی هم نی نی

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آنا جون امروز دکترم آزمایش استرادیول نوشت قبل تخمک کشی عددش هم 1459 بود این آزمایش برای چی هست

عزیزم یه حورایی میشه تخمین زد شرایطت چه طوره.......

خوبه دکترت واست نوشته خیلیا نمینویسن.......

واییی انا عین الاغا رفتم یه المه بی بی چک خریدم.دیشب زدم منفی.صبح زدم منفی.

دور از جون، حق داری آدم کم طاقت میشه، اما بی بی فقط استرست رو بیشتر میکنه. روز  9 که خیلی زوده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون   بچه هاه من دارم از غصه دق می کنم دیگه حددود ده روز شد  دوفاستونم رو ول کردم پ ...

عزیزم دور از جونت.......

ببین پروژسترون زدی؟

مطمئنی نداری؟ از کجا میدونی؟ ببین اصلا نمیشه وقتی پریود منظم هست یعنی حتما تخمک آزاد میشه در ضمن ندا ...

آخه منم از دوتا دکتر پرسیدم گفت تخمک گذاری هیچ ربطی به پریود نداره، گفت میتونی پری های منظم داشته باشی اما تخمکی در طول سیکل آزاد نشه. خیلی هم توضیحات علمی داد که من سر درنیاوردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من ساعت 8 صبح و 3بعدار ظهر شیاف زدم ساعت 6 امپول رو بزنم مشکلی پیش میاد؟

عزیزم تا الان هر جور زدی از این به بعد هر ۶ ساعتش کن......

نگرانم نباش اصلا هیچی نمیشه.........

فقط چون آمپولو یا یکی میاد بزنه یا خودت میری زمانی بنداز که راحتتر باشه......

عزیزم تا الان هر جور زدی از این به بعد هر ۶ ساعتش کن...... نگرانم نباش اصلا هیچی نمیشه......... فق ...

آنا جون من رسما ترشح خونی دارم با درد شکم فراوون.نظر چیه فردا باز برم آز بتا؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون دقیقا منظورت از اصرار چیه؟ میخوای عکس شناسنامه ام رو بفرستم برات؟ دیروز یه خانومی میگفت برا ...

عزیزم عشقم خواهد شد شک نکن......

بگو همسرم موافق نیست اگه واقعا نمیخواین احتمالا دکترت میخواد ببینه به دارو ها چطور جواب میدی اگه ...

چی بگم والا. حالا تا هفته آینده فکرامو میکنم. البته وسوسه هم شدم که یه بار iui بشم. هفته آینده همسرمو میفرستم آزمایش اسپرم. ببینم وضعیتش چطوره. فعلا این چند روز درگیر جابجایی هستیم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
فدااااااات عزیزم. حرفت رو صد در صد قبول دارم. قطعا همینطوره که میگی. فقط منظورم این بود کم آوردم، با ...

لی لا جون به خدا این حرفها تمومی ندارن......

میدونم نمیشه یه گوشو در کرد یکیو دروازه هر چی باشه این وسط مسطا زخمشو میزنه.......

اما واقعا باید سعی کنی نشنیده بگیری.......

به خدا ما یکی تو فامیلمونه کلیم از من کوچیکتره و در عرض سه چهار سال سه تا بچه داره و یکی دو تا شم سقط کرده......

یعنی بیکار نبودن.......

بعد خبر بارداری منو شنیده بود گفته بود چه عجب؟!!!!!!

یعنی دلم میخواست خفش کنم بگم والا از دست شما  که کارخونه جوجه کشی راه انداختین نوبت ما نمیشده که!!!!!!

اما این جور آدما هستن که فقط حرف بزنن هر چی بگی و هر کاری کنی بازم حرف دارن برا زدن.......