2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
آنا جون   بچه هاه من دارم از غصه دق می کنم دیگه حددود ده روز شد  دوفاستونم رو ول کردم پ ...

من ی بار 15روز از دوفاستونم گذشت تا پریود شدم اینقدر امیدوار بودم باردار شدم رفتم آز بتا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من ساعت 8 صبح و 3بعدار ظهر شیاف زدم ساعت 6 امپول رو بزنم مشکلی پیش میاد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لی لا جون به هیچ کاری اصراری نکن حتما مصلحتت همین بوده خدابهتر میدونه چه راهی پیش روت بذاره خداروشکر ...

ثمین جون دقیقا منظورت از اصرار چیه؟ میخوای عکس شناسنامه ام رو بفرستم برات؟ دیروز یه خانومی میگفت برا دخترم خواستگار اومده، گفتن مگه چندسالته؟ گفت 40 سال، یعنی یه سال از من بزرگتر.

اما عزیزم چاره چیه، به قول آنا جان

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود گاهی نمیشود که نمیشود ،گاهی بساط عیش خودش جور میشود گاهی دگر تهیه بدستور میشود گه جور میشود خود آن بی مقدمه گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله منم مشکل ایمنی دارم...ولی من از موقعی ک داروهای ای وی اف شروع کردم پوست بدنم واکنش نشون داده...ی ...

نه به خاطر اینه که اصلا هوا سرد نیست. الان به جای زمستون فصل زلستونه، چون فقط زلزله داریم! خخخ

ثمین جون دقیقا منظورت از اصرار چیه؟ میخوای عکس شناسنامه ام رو بفرستم برات؟ دیروز یه خانومی میگفت برا ...

عشقم منظورم اینه که وقتی تویه کاری که میکنی نه میاره همسرت حتما ی چیزی تویه دلش افتاده بخدا وقتی میخواستم پانکچر بشم بار اخر گفتن باید فریز کنی چون جنین شناس نیست من کلی اعصابم خرد شد داد و بیداد که یعنی چی .تویه بیمارستان مگه میشه جنین شناس نباشه .بعدم موقع انتقال اولم دوتا جنیننگه داشتن اینقدر تویه اتاق عمل جیغ جیغ کردم سر دکتر که چرا همشو انتقال ندادی گفت اینجوری بهتره وقتی منفی شدم گفت برو ازمایش ایمنی بده اگر تموم جنین هامو انتقال داده بود نه دیگه من ازمایش میدادم تا بفهمم ایمنیم بالاست نه دیگه دنبال میکرو میرفتم واسه همین میگم حتما ی خبر و صلاحی تویه تاخیر هستش مطمئنم اینبار مامان میشی شک نکن 

ثمین جون دقیقا منظورت از اصرار چیه؟ میخوای عکس شناسنامه ام رو بفرستم برات؟ دیروز یه خانومی میگفت برا ...

مي دونستي عكس پروفايل تل گرام خانم دكتر عارفي همين شعره كه گذاشتي

ب فاال نييييك بگير عزيزم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
لی لا جون طر ازی هم خوبه به نظرم بری پیشش خوشت میاد ....... تستهارم انجام دادی دیگه کارت راحته..... ...

مرسی آنا جون پس احتمالا برم پیش دکتر طرازی یا رزاقی، چون واقعا برام مقدور نیست 6 ماه صبر کنم، از لحاظ روحی کشش ندارم

ثمین جون فعلا که هستن تا برم سونو

خوب خداروصد هزار مرتبه شکر .انشالله صحیح و سالم سرموقع میاد بغلت.پس چرا تیکر نمیزنی بفهمیم چند وقتته

عشقم منظورم اینه که وقتی تویه کاری که میکنی نه میاره همسرت حتما ی چیزی تویه دلش افتاده بخدا وقتی میخ ...

فدااااااات عزیزم. حرفت رو صد در صد قبول دارم. قطعا همینطوره که میگی. فقط منظورم این بود کم آوردم، باز داره عید میشه و من مثل هرسال دست از پا درازتر!! حالا هر کی رو میخوام ببینم یه متلکی میخواد بگه، همسرم میگه فدای سرت اصلا اهمیت نده، اما میدونم اعصاب خودش خورد میشه که جواب متلکای آدمایی رو بده که هیچ جای زندگیت نیستن. به این چیزا که فکر میکنم دلم میگیره.