2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست

دوستان کاربر ماهک امروز پانکچر داشتن 10تا تخمک ازش کشیدن که همگی پوچ بودن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون یعنی اگه همچین دکتری باشه من پاهاشم میبوسممممممممممم........... به خصوص بحث انعقادی که واق ...

اره حق داری
اما انگار حتی مرگ هم برای دکترا طبیعی هست!!

اما من معتقدم الان که این قدر علم پیشرفت کرده که بخواد در خدمت سلامت و طول عمر ادما باشه، باید ازش استفاده کرد
"منم اگه دکتر بودم " حتما همه ازمایش های لازم رو مینوشتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کاربر ماهک امروز پانکچر داشتن 10تا تخمک ازش کشیدن که همگی پوچ بودن

وااااااااااااااااااااااااای الهی چه سخت

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
اره انشاالله شما بعد من انتقال دادی من با چهار نفر تو یک اتاق افتادم که برای تعیین جنسیت نیومده بودن ...

موقع انتقال من بودم با یه خانم که تعیین جنسیت داشت.اون بیمار دکتر کلانتر بود من دکتر رضوانی.اتاق خالی بود فقط ما بودیم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
وااااااااااااااااااااااااای الهی چه سخت

خیلی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من واقعا عجیبم دقیقا هر روز بین ساعت 2تا 5بعدظهر دلدرد پریودی شدید میگیرم باز خودش خوب میشه

رز جون من پلی کیستیک هستم و عددش هم 9 بود ب نظرت منم تنبلی دارم؟ آخه من سر وقت پریود میشم سر 28 روز. ...

بچه ها اگه میخواین واقعا ببینین تخمک گ دارین یا نه
یه راه ساده و بدون هزینه وجود داره
از چند روز قبل از تخمک گ احتمالی ، دمای بدنتون رو اندازه گیری کنین
به این صورت: صبح قبل از اینکه از رختخواب بیاین بیرون با دماسنج جیوه ای دمای زیر زبونتون رو اندازه بگیرین"
دقیقا دو سه روز بعد از تخمک گ دمای بدن یه جهش اساسی میکنه
مثلا اگه همه روزا حدودا 36.5 بود یهو میره رو 37 یا حتی بالاتر مثلا 37.5
این نشون میده تخمک گ انجام شده

اما مهم اینه که این تخمک چقدر رسیده و نرماله و چقدر احتمال بارداری با این تخمک وجود داره
که اصولا وقتی عدد ذخیره بالای 7 باشه شانس بارداری کم میشه بدون مکمل ها و درمان های کمکی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون بنده خدا خواهر لی لا جون طبیعی باردار شده و هم بچه هاشو از دست داده هم جون خودش بد جوری به ...

واقعا دکترایی هستن که بعد از انتقال امپول و اسپرین برا کاهش خطر لخته شدن ندن؟
خیلی خطرناکه
خود پروژسترون عامل بالا رفتن غلظت خون هست

در مورد بارداری های طبیعی هم به نظرم واقعا باید مثل غربالگری ها یه تست روتین بشه این تست های انعقادی
حالا ایمنی ها لازم نیست
اما انعقادی ها چون خطر ناکه واقعا برای جون مادر باید بررسی بشه

هر چند خیلی ها همین تست های روتین تیروئید و قند و پرولاکتین هم نمینویسن هنوز!!

رز من از تست تخمک گذاری هم استفاده کردم ک دقیقا روز 14 و 15 پر رنگ میشد

کیت تخمک گ البته فقط نشون میده دارین به تخمک گ نزدیک میشین
ازاد شدن تخمک رو نشون نمیده

علت دو خط شدن اینه که کیت های تخمک گ بر اساس ال اچ هستن و مقدار این هورمون رو اندازه گیری میکنن
نزدیک تخمک گ این هورمون میره بالا و کیت این رو نشون میده

نمیدونم پروفسور حسینی چی بهش گفته که اینقد ترسیده،اول که میگفت کلا بیخیال شیم خطرناکه،با کلی خواهش ت ...

لی لا جون پروفسور حسینی عضو هیئت مدیره موسسه هست
همون مرکز مهر که من قبلا میرفتم تو رشت
جنین شناس معروفی هست عزیزم و حتما از مسائل ایمنی هم سر در میاره

خودش تو تهران موسس مرکز ای وی اف تو بیمارستان عرفان هست
و دکتر عارفی هم تو همون بیمارستان سهام داره
احتمالا برا همین این دکتر رو معرفی کرده :))))

کی معلوم مشه چند تا نی نی داری

من که فکر میکنم ی دونست نمیدونم کی میفرسته سونو

والا رز عزیز تا جایی که تجربم میگه پریود و تخمکگذاری به هم ربط ندارن....... البته نمیدونم درسته یا ...

تو هر سال دو تا 3 ماه وجود دارن که تخمک گ انجام نمیشه
برای همه همین طوره
ولی کسی که همیشه تخمک گ داره ، تو همون 3 ماه هم که تخمک گ نداره باز پریودش سر وقت هست
به خاطر مسائل هورمونی

من که فکر میکنم ی دونست نمیدونم کی میفرسته سونو

ایشالا یه هفته دیگه میری دکتر سونو میگه خانم دو تا ساک حاملگی میبینم.ایشااااااااااااااالا