2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
ممنون لاله جان دوستان من الان مطالعه آزمایشهایی که قبل از ای وی اف یا میکرو انجام دادین رو خوندم م ...

ضمنا به دکترا باشه معمولا بعد سه چهار بار منفی یا سقط این تستهارو مینویسن دیگه خیلی منصف باشن بعد یه بارش که من به ندرت همچین چیزیو دیدم.........

قبل میکروی اولم هیچ دکتریو سراغ ندارم نوشته باشه اگه کسی بوده بگه من برم دست و پای اون دکترو ببوسم!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضمنا به دکترا باشه معمولا بعد سه چهار بار منفی یا سقط این تستهارو مینویسن دیگه خیلی منصف باشن بعد یه ...

آنا جون دیشب ی کم کلافه شده بودم داشتم غر میزدم همسرم گفت بیا بیا گوشی رو داد دستم گفت بیا برو پیش آنا جونت جون مادرت فقط غر نزن😂😂

خخخخخخخخخخخخ آزمایش تیتر بتا ی کم جوابش طول میکشه

اره بابا آدم سکته ی ناقص میکنه باز اینجا آشنا دارم 1ساعت و نیمه میدن جوابشو ولی واااااااااااااای اون یک ساعت و نیم اندازه ی 2روز میگذره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظرم حق با همسرت هست موردی هست که نمیتونم اینجا تعریف کنم دوستان باردار ممکنه بترسن اما به نظ ...

لاله جون یعنی اگه همچین دکتری باشه من پاهاشم میبوسممممممممممم...........

به خصوص بحث انعقادی که واقعا با جون آدم در ارتباطه!!!!!!!

من دکتر بودم حتی برا اقدام طبیعی هم این تستهای انعقادیو شرط میذاشتم چه برسه میکرو!!!!!!!!

یعنی بدون تستهای کامل انعقادی حتی اقدام برای طبیعیم غدغن میکردم!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون دیشب ی کم کلافه شده بودم داشتم غر میزدم همسرم گفت بیا بیا گوشی رو داد دستم گفت بیا برو پیش آ ...

خخخخخ والا پژمانم وقتی میبینه کلافه ام همینو میگه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم همینو میگم، میگم هیچ دکتری نمینویسه بار اول اما گوش نمیده

ببین بهش بگو باور نداری امتحان کنیم ویریت اول این تستهارو نشونش ندیم ببین مینویسه یا نه!!!!!!!!

بگو بیماراش اینجا هستن بپرس ببین برا کیا بار اول نوشته!!!!!!!

البته بار اول میکرو منظورمه نه اینکه ده تا میکرو با دکترای دیگه داشته باشه بعد بره پیشش ها!!!!!!

به نظرم حق داره چون فکر میکنه واقعا همه دکترا از اول همین قدر دقیق هستن در حالی که اصولا نیستن این ...

نه مشکل انعقادی رو قطعا داره......

پروتئین اسش پایینه!!!!!!!

خواهرشم همچین سابقه ای داشته.........

جالبه با این سابقه هم نمینویسن.......

ایمنیشم باید دکتر نظر بده احتمالا داره!!!!!!!

دوستان کسی جواب منو نداد. آنا جون من چیکار کنم؟ آزمایشم افتاد برای فردا. برای آزمایشهای انعقادی روز ...

عزیزم خب گوشت بپز خودت نخور ازش جاش سالاد و ماست و اینا بخور

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

ثمین حالا من وقتی همسرم میاد خونه نی نی سایت نمیام دیگه...میدونی چرااااااا؟ (اینو مثل اون میدونی چرای معروف گفتم😂)وقتی میام نی نی سایت قشنگ دو سه ساعت میگذره و من اینجام بدون اینکه خودم متوجه بشم ک این همه ساعت گذشته و غرق اینجا میشم

این بار مشکل ایمنیش معلوم شد و پردنیزولون داشت........ بنده خدا بعد ۱۲ انتقال منفی تازه براش تستهای ...

چقدر دکترها بعضی وقت ها سهل انگار میکنن

من مشکل انعقادی ذاشتم برام پردنیزلون قرص اسپرین داد

ولی بنظرم باید سرم بهم بداد 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
چون ماها که تنبلی داریم در حالت عادی و بدون دارو تخمک گذاری نداریم،بر عکس افراد عادی که هر ماه تخمک ...

رز جون من پلی کیستیک هستم و عددش هم 9 بود ب نظرت منم تنبلی دارم؟ آخه من سر وقت پریود میشم سر 28 روز...تخمک گذاری هم دقیقا روز 14 سیکلم دارم و خودم کاملا متوجه میشم هم ترشح دارم اون روز هم تخمدانام سنگین میشه