2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
خب کلا تو سیکل میکرو هپارین و اسپرین رو اصولا میدن که این مشکل انعقادی رو پوشش میده اما مورد ایمنی ...

لاله جون بنده خدا خواهر لی لا جون طبیعی باردار شده و هم بچه هاشو از دست داده هم جون خودش بد جوری به خطر افتاده بوده......

عزیزم خیلی از دکترا تو سیکل آسپرین و بقیه داروهارو نمیدن........

من سر میکروی اولم حتی آسپرینم بعد انتقال نداشتم.......

خدا بهم رحم کرده واقعا........

من شانس آوردم کلا زیاد آب میخوردم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منکه رسما ازین بی غلامی دارم دیوونه میشم الان دیگه ۵ هفته رو رد کردم بخدا یه ذره علاعم بارداری ندارم ...

عزیزم خداتو شکر کن........

چیه بارداری سخت میخوایی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من لبم تبخال زده خطرناکه تو بارداری؟ به جنین آسیب می رسونه؟

عزیزم نگران نباش ولی به دکتر بگو لازم باشه دارو میده......

ببین بهش بگو باور نداری امتحان کنیم ویریت اول این تستهارو نشونش ندیم ببین مینویسه یا نه!!!!!!!! بگو ...

نمیدونم پروفسور حسینی چی بهش گفته که اینقد ترسیده،اول که میگفت کلا بیخیال شیم خطرناکه،با کلی خواهش تمنا رضایت داده. همش میگه خدا به آنا خانوم سلامتی بده،راه میره دعات میکنه آناجون. میگه اگه ایشون نمیگفت تو از کجا میدونستی که باید یه همچین آزمایشایی بدی!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا من پانکچرمم تموم شده هنوز دکتر عارفی از رقیق کننده حرفی نزده:) لی لا جون پیغام دوستیمو قبول کن ...

لی لا جون پست آزیتا جونو به همسرت نشون بده!!!!!!!

سلام خانم ها. یه سوال دارم. آمپولهای محرک تخمکگزاری را که از روز سوم پری باید شروع کنم صبح بزنم یا ع ...

باید براتون توضبح میدادن ک چه ساعتی بزنید...من گونال و مریونال ساعت  5 عصرمیزدم و ستروتاید ساعت 9 صبح

🌸یک معادله ریاضی زیبا🌸

⁉️شاید تا به حال این سوال براتون زیاد پیش آمده كه جمعه روز زوجه یا فرده؟

⬅️جواب حقیقی این پرسش این است:

جمعه نه فرده نه زوجه!

✅ بلكه تركیب فرد و زوجه

یعنی روز "فر جه"

💥اللهم عجل لولیک الفرج💥

📆تعداد جمعه های یک سال

2⃣5⃣ تاست9

👈تعداد روزهای یک سال

5⃣6⃣3⃣ روز

عجیب اینجاست ‼️

🔰بنابراین تعداد روزهای غیر جمعه🔰

3⃣6⃣5⃣➖5⃣2⃣= 3⃣1⃣3⃣

😳الله اکبر

چه زیبا پیامی دارد

یعنی

📢ای شیعه و ای منتظر ظـــهور

روزهای کاری هفته باید کاری کنی که جزء این 3⃣1⃣3⃣ نفر باشی

آنگاه روز جمعه منتظر ظهورش  باش

💥اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم💥

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
لاله جان منم پریودم مرتبه ولی اصلا تخمک گذاری ندارم.دوستمم همین طوره

والا رز عزیز تا جایی که تجربم میگه پریود و تخمکگذاری به هم ربط ندارن.......

البته نمیدونم درسته یا غلط!!!!!!

چون من تو یه سیکل کلا فولیکول نداشتم اما پریود شدم........

من 11تا انتقال و 4تا میکرو و 5بار ای یو ای ناموفق رو ابن سینای تهران رفتم این دو بار اخر انتقالم رو ...

ثمین ماشالا ب همت و ارادت خیلی سختتتتتته هر کسی بود شاید دیگه ول میکرد ولی شما ادامه دادی و خدارو شکر نتیجه هم گرفتی....آفرین

بهش بگو فکر کردی حالا میرفتم پیشش همون اولش بررسی میکرد؟؟؟ بگو متاسفانه هیچ کدوم از دکترا همون اولش ...

همون تازه دعوا هم میکنن، بهش میگم همین دکتر عارفی هم نمینویسه،مگر اینکه سقط مکرر داشته باشه آدم! باورت میشه از دیشب گیج و منگه، همش میگه دکترای زنان چرا هیچی بلد نیستن!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
صبح بخير، من تمام آزمايشات ژنتيك رو دادم ولي كاريوتايپ دكتر ننوشته، اگه انقدر مهمه چرا ننوشته؟ استرس ...

عزیزم شاید تستهای ژنتیک که دادی کاملتر بوده و کاریوتایپ رو هم ساپورت میکرده.......

کاریوتایپ جزء ساده ترین و ارزونترین تستهای ژنتیکیه که خیلیا میتونن انجام بدن!!!!!!!

سلام عزیزم من خیلی در مورد رویان و ابن سینا تحقیق کردم.دوتاش خوبه فقط باید دکترتو خوب انتخاب کنی ضمن ...

نیوا جون بارداری اول برا تعیین جنسیت رویان و ابن سینا فکر نکنم قبول کنن!!!!!!

سلام به همه من تازه واردم

سلام عزیزم به جمعمون خوش اومدی........

ایشالله همینجا برات جشن مامان شدنتو بگیریم......